Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(agnuta @ 2009 04 15, 15:35)
pirkau blush2.gif kainuot tai kainavo nemazai doh.gif virs 70 Lt kazkas. seniai pirkau, tai nelabai ir pamenu tiksliai. talpa galeciau grizus namo paziuret. gal 100 ml g.gif gaila tik kad sudetis neuzrasyta. kai klausiau tai vardino kas ten ieina, bet tiksliai neprisiminsiu. stebuklu nelaukiau ir nesitikejau, aisku, jie ir neivyko biggrin.gif nors gal reiketu reguliariau naudot. as kazkur kas antra diena naudoju ir tai nevisada blush2.gif dabar tikriausiai pati gaminciausi, bet dar sita reikia pabaigt smile.gif

Dėkui 4u.gif jei virš 70 Lt, tai manau gaminsiuos, du eterinius jau turiu, rozmarinų plaukams planavau paimti, beliks tik kiparisų ir bazinio aliejaus nusipirkti ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kaip šita kosmetika? Ar bandėt kuri?
http://www.renskincare.com/
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 04 15, 21:12)
Ar man vaidenasi, ar kartais čia puslapiai susidvigubina? biggrin.gif
-------------------------------------------------------------
Išbandžiau Eko rankų kremą (ačiū linutiaaa 4u.gif ), iš pradžių galvojau, kad tai plaukų balzamas, nes kvapas toks įdomus, bet dabar kai pasitepu, tai vis uostau ir uostau labai skaniai kvepia ir tikrai fainas - noriu  biggrin.gif  thumbup.gif
p.s. linutiaaa, šampūno dar neišbandžiau ax.gif

buna, kad susidvigubina arba ir man vaidenasi biggrin.gif
-------------------------------------------------------------
saunu tuomet thumbup.gif man irgi jis pats paciausias is bandytu.

QUOTE(kniaumiau @ 2009 04 15, 21:31)
Aaa, tai čia jaučiu medinės šukos tais šepečiais prekiauja.  Įdomu, kiek kainuoja  ax.gif

vat nebepamenu jau, kiek mokejau verysad.gif bet kainu tikrai buvo ivairiu.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 04 15, 08:15)
Violence, o kas dukrytei?Nenoriu net prisiminti, kai ligoninėj su saviške gulėjau cool.gif

žydintis plaučių uždegimas, kurį parodė nuotrauka ir kurio negirdėjo 7 pediatrai sad.gif susuko ją greitai, per 2 dienas ir apėmė dešinę pusę, tai įtaria kad tai ne komplikacija viruso, nes kaip ir nebuvo jokios ligos, karščiuot kosmiškai pradėjo. o tiria baktariją kokią, monukleozinį tyrimą paėmė. crb 220 blink.gif žodžiu, niekam nelinkiu tokių linksmybių sad.gif tai iki pirmadienio laikys ligoninėj ir fotkę kartos, tada su tyrimų rezultatais bus matyt kur ves mūsų keliai smile.gif o guli infekcinėj, tai tikiuos kokių dovanų neparsitemps sad.gif
sorry už of topic biggrin.gif nu ir išsiliejau blink.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 04 15, 09:02)
kazin, ar padetu tas misinukas kapiliarams, kur KN yra  g.gif

minėtoji KN raudonveidė pardavėja Gitana sakė šiuo metu naudoja argano aliejų ir tamanus savo raudonumui ir kapiliarams rolleyes.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 04 15, 09:37)
Sakykit, o ka jus naudojate nagu odelems?

aš ricinų aliejum tepu darant manikiūrą rolleyes.gif o maudausi dažniausiai kokiose druskose biggrin.gif tai pamirksta ir nagai, bėdų nėra rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(dilditele @ 2009 04 15, 10:37)
kuris is ju neikyraus kvapo??

turiu visad su savim levandų ir rožių, galiu duot pasiuostyt, užsipurkši mirksiukas.gif vakare namuose būnu, dieną ten kur nesinori būt biggrin.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 04 15, 14:40)
ar kas nors siunciates is www.lovelula.com.

QUOTE(Rasma @ 2009 04 15, 15:07)
Aš dar siųsiuos kvepalų mėginukų ax.gif

jei kas siūstumėtės, labai labai labai labai norėčiau jungtis blush2.gif rolleyes.gif aš tų kvepaliukų mėginukų rasmos užrodytų biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 04 15, 18:50)
merginos, kuo šukuojat plaukus? 

aš velniai žino kuo, kartais tik pirštais biggrin.gif šukuok nešukavęs, mano plaukai visada tas pats biggrin.gif bet ir visai mąstau paie medinį arba natūr šerių reikalą biggrin.gif man stepono g. patiko esantys biggrin.gif nu bet kaina doh.gif

ir dar dėl dantų šepetėlių... visai netikėtai teko valytis dantų šepetėliu, kurio kaina 1lt (turim namuose pasipirkę svečiams) biggrin.gif kadangi saviškį ligoninėj palikau biggrin.gif ir susimąsčiau, o koks skirtumo tarp to kur 10lt ir to kur 1lt? rolleyes.gif brando pavadinimas? cool.gif nekalbu apie tą medinį biggrin.gif ten aišku kuo skiriasi, bet tie plastikiniai unsure.gif kokiais jūs valotės? kodėl?

matėt dar šitą unsure.gif

Atsakyti
Linutiaa, apie kamelijų al. skaityk čia

O aš skaitinėju, žiūrinėju, iš kur galima nebrangiai gerų ea atsisiųsti.Užreikėjo ramunėlių ea, tai iš Sveikų produktų ekol. pirkau, prie namų man, Į KN bais nepatogu važiuot. Turit kuri ramunėlių ea?gal kažkokį konkretų poveikį pastebėjot?nemažai iš jo tikiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 04 15, 20:31)
Aaa, tai čia jaučiu medinės šukos tais šepečiais prekiauja.  Įdomu, kiek kainuoja  ax.gif

aš puslapyje nužiūrėjau už 23 litus, su dygliakiaulės šeriais, ovalų smile.gif Na, gal už atvežimą bus plius keli litai ax.gif Jei kaina vistik bus užplėšta kosminė, prašysiu MB, kad parvežtų iš Kauno rolleyes.gif

QUOTE(violence @ 2009 04 15, 21:00)
minėtoji KN raudonveidė pardavėja Gitana sakė šiuo metu naudoja argano aliejų ir tamanus savo raudonumui ir kapiliarams  rolleyes.gif

jei kas siūstumėtės, labai labai labai labai norėčiau jungtis  blush2.gif  rolleyes.gif aš tų kvepaliukų mėginukų rasmos užrodytų biggrin.gif

man stepono g. patiko esantys biggrin.gif nu bet kaina  doh.gif

kokiais jūs valotės? kodėl?

abu mano sąraše, nes pastaruoju metu tapau raudonskruostė lotuliukas.gif

ten neapsimoka jungtis, nes kuo didesnis svoris, tuo shippingas brangesnis sad.gif

kokia Stepone kaina? wink.gif Bijau ir eit biggrin.gif

Curaprox minkščiausiu, nes esu prisidirbusi su neteisingu dantų valymu, jie trumpesnių galvučių nei parduotuviniai ir patogiau dėl to valdomi, plius, užsimauna ant šerelių plastikinė apsauga, tai galiu drąsiai mestis į rankinę. Vieno kaina ar ne 14 Lt, pirkau stomatologijos kabinete, kur man juos ir rekomendavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 15, 21:09)
ten neapsimoka jungtis, nes kuo didesnis svoris, tuo shippingas brangesnis sad.gif

kokia Stepone kaina? wink.gif Bijau ir eit biggrin.gif

aaaaaa sad.gif kad jį kur galas sad.gif tai reiks man pačiai? unsure.gif aja jai biggrin.gif lotuliukas.gif

ten jau virš 50 lipa smile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 04 15, 22:00)
Linutiaa, apie kamelijų al. skaityk čia

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 15, 22:00)

aš ricinų aliejum tepu darant manikiūrą  rolleyes.gif o maudausi dažniausiai kokiose druskose biggrin.gif tai pamirksta ir nagai, bėdų nėra  rolleyes.gif

o kazin, ar gerai butu kas vakara ricinos aliejuku juos patepti ir imasazuoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 15, 21:12)
o kazin, ar gerai butu kas vakara ricinos aliejuku juos patepti ir imasazuoti?  ax.gif

kažkuri mergina paie tai rašė tikrai, berods Dovish smile.gif jei ne ji, tai tegul ir ji pabando lotuliukas.gif bet yra kas vakarą įmasažavusių būtent ricinos aliejų, tik minėjo, kad ilgai padirbėt reikia, telikiuką gal žiūrint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 15, 21:11)
aaaaaa sad.gif kad jį kur galas sad.gif tai reiks man pačiai?  unsure.gif aja jai biggrin.gif  lotuliukas.gif

pirmyn lotuliukas.gif Aš ir apie tai vis dažniau pagalvoju, tik savo seną norėčiau pribaigt ax.gif

ne, pusės šimto tai nesu morališkai pasiruošusi mokėt mega_shok.gif

o kazin, ar gerai butu kas vakara ricinos aliejuku juos patepti ir imasazuoti?  ax.gif

pabandyk, tik sakyčiau dar drėgnus, iš po maudynių g.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 15, 21:11)
aaaaaa sad.gif kad jį kur galas sad.gif tai reiks man pačiai?  unsure.gif aja jai biggrin.gif  lotuliukas.gif

pirmyn lotuliukas.gif Aš ir apie tai vis dažniau pagalvoju, tik savo seną norėčiau pribaigt ax.gif

ne, pusės šimto tai nesu morališkai pasiruošusi mokėt mega_shok.gif

pabandyk, tik sakyčiau dar drėgnus, iš po maudynių g.gif
Atsakyti