Liamuna, didziausi sveikinimai!
Linkejimai naujam supermodeliukui!
Aukit didutes ir sveikutes! Sadi, Puke, Loreli, Armana, Julieta, Liamuna, Stikline, Lamella - se jums balionas

(visoms vienas, nes krize

)
Sadi, actionas tai greiciausiai "104 by night-fate", dabar jau tiksliai negaliu pasakyti, tada kelis pabandziau ir viena palikau. Bet matai as dar pries tai RAW formate spalvas truputi pastumdziau, o ir siaip foto visa saules nusviesta, aisku, kad toki pati efekta sunku kitos aplinkos nuotraukoj isgauti. (cia as apie ta laukine foto, Velyku foto be actionu).
O apacios berniukui nepagailejau, ale teko nukirpti, tiesinant horizonta (nors va gavau komentara, kad vis tiek netiesus).

Mat fotografavau guledama ant pilvo, alkunes ir galva pakeltos, galvoje kaip laikrodis tiksi: "nedrebink ranku, nekreivink horizonto, nedrebink - nekreivink, nedrebink - nekreivink...".

Tai nesudrebinti kelis kadrus pavyko, bet horizontas tai oi oi, vos ne istrizas.

labai reiketu daugiau apacios, bet klonuoti tingiu... Labai jau kruopstumo reikalaujantis darbas...
O del nuogales tai tikrai labai gera pastaba. Is pradziu pagalvojau - ot davatkos

, bet paskui pasiziurejau - nugi tikrai su suknute butu graziau.
Loreli, grazus kelias butu, bet pernelyg i kaire nustumei.
Puke, man sitos tavo foto patiko maziau, nei ta anksciau rodyta is sitos serijos (nors, aisku, spalvu skaidrumo is taves neatimsi). Gal cia perdaug demesio maisui?
Armana, o man patiko tavo sabakstynas!

Tik gal visgi reikejo kitaip kadruoti? Mano supratimu, labiausiai aki traukia tas issisakojes kelmas (ar kas ten bebutu), kur virsui beveik per viduri. Tai vat ji ir reiketu i trecdaliu susikirtima.