Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(aistejukas @ 2009 07 03, 14:16)
Sveikutes,

Naujienos nei geros nei blogos, vidutiniskos..is kitos puses pasiziurejus gal ir blogesnes... g.gif

Nuo pradziu.

Pas mane folikulas nesubresta, pas mane 14CD, folikulas tik 14mm, ciklas yra 26-25 dienos, gaunasi, kad antra faze yra per trumpa, todel jei jis dar bres ir jei visgi bus apvaisintas, jam neuzteks laiko isitvirtinti unsure.gif Bet VS pasake, kad ovuliacija nevyksta.

Taip pat E2 yra per mazas, todel ji mano, kad del to ir nevyksta pilnaverte O, tiesiog folikulas sunyksta nepaleides kiausinelio i laisve .

Su vyro tyrimais imanoma pastoti naturaliai, sake ir su blogesniais tyrimais pastojama, tik tai uztruks ilgiau ir nezinia kiek... unsure.gif

Gydymas.

Nuo kito ciklo israse CLOSTlLBEGYT vaistukus gerti nuo 3CD iki 7CD po 1 tabletka per diena, 13 CD ateiti pas ja vel ziures kaip bresta folikulasspeju, kad tada bandysime ji sprogdinti ir turbut teks gerti duphastona, kad antra faze pailgetu  blink.gif

2-3 ciklai bus gandoma pastoti naturaliai, 4 ciklas jei rezultatai bus s...dinas tada darysim IUI  fear.gif

Jauciuosi kaip bicycle.gif tikraja to zodzio prasme, bet is kitos puses ok.gif nes zinau kas ne taip ir kodel tiek laiko nepastojama. Is vienos puses ramu is kitos  schmoll.gif
Tikiuosi viskas bus naturaliai ir nereikes tos proceduros, na jei reikes tai su MB nusprendem pradeti taupyti pinigelius, visgi ne kapeikos swoon.gif

Aciu jums uz vakarykscius komentarus, kelis menesius ziuresiu kas bus, o tada ziuresime  4u.gif

Svarbiausia dabar žinot receptą kaip pastoti mirksiukas.gif O IUI nereikia bijoti - nei skausminga, nei baisiai brangu (kaip IVF) mirksiukas.gif Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 07 03, 14:39)
Svarbiausia dabar žinot receptą kaip pastoti mirksiukas.gif O IUI nereikia bijoti - nei skausminga, nei baisiai brangu (kaip IVF) mirksiukas.gif Sėkmės

Cia yra svarbiausia, nes dabar jokios panikos nebera, viska zinau, viska gine isaiskino ir nebereikia spelioti KODEL neiseina.

Del IUI tai jo tik visada buna baisu, kai nezinai kas ir kaip. Ziuresiu kaip praeis tie keli menesiai, o jei ka kreipsiuosi konsutacijos, kad suzinoti kas kur ir kaip su ta IUI blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal žinot kas įeina į ultratrumpą ir trumpą spermos tyrimą? Šiandien planuojam daryti, norim pažiūrėt ar pagerėjo kiek rezultatai po vitaminų gėrimo ir nežinau kurį dabar geriau daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2009 07 07, 09:41)
Merginos gal žinot kas įeina į ultratrumpą ir trumpą spermos tyrimą? Šiandien planuojam daryti, norim pažiūrėt ar pagerėjo kiek rezultatai po vitaminų gėrimo ir nežinau kurį dabar geriau daryti  g.gif

siaip, akd issamiai paziureti kokybe, mums visada pilna liepia daryti... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2009 07 07, 09:46)
siaip, akd issamiai paziureti kokybe, mums visada pilna liepia daryti... sad.gif

oi ne, pilnos tai tikrai nedarysim, nemanau kad verta, juk norim tik judrumą pažiūrėt ir koks kiekis dabar
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2009 07 07, 10:00)
oi ne, pilnos tai tikrai nedarysim, nemanau kad verta, juk norim tik judrumą pažiūrėt ir koks kiekis  dabar

Kaip tik šie parametrai man atrodo ir įeina į ultratrumpą
Atsakyti
sveikutes mergaites, norejau Jusu paklausti, gal kas susiduret su nekrospermija......? mano antrajai pusei ji diognozuota pries metus....sake dirbtinis kol kas imanomas, bet man idomu, ar kas bandetes tai gydyti?
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2009 07 10, 11:12)
sveikutes mergaites, norejau Jusu paklausti, gal kas susiduret su nekrospermija......? mano antrajai pusei ji diognozuota pries metus....sake dirbtinis kol kas imanomas, bet man idomu, ar kas bandetes tai gydyti?

Niu o tai ka jie siule daryti? g.gif Gal nevisai nekrospermija?.Nes nekrospermija-kai nera nei vieno gyvo spermatozoido,gal yra pavieniai gyvi?.Ka IVF siule ?
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2009 07 10, 10:12)

Idomu butu suzinoti pilno spermos tyrimo rezultata. Matyt pas jus vyrauja D klases spermatozoidai, bet gal dar turit pakankama kieki A ir B? O kaip su normaliom formom?
Siaip gydymas sieciau su laisvuju radikalu panaikinimu, ar kokiu organizmo pravalymu. Paprasciausiai reiktu pradeti nuo dideliu doziu vit c ir q10
Atsakyti
Laba diena

Grizom is VK. MB spermograma daryta Panevezyje ir VK visgi truptuti skiriasi. Sikart isgirdom diagnoze oligozoospermija - nes turi 18 mln. spermatozoidų 1 ml. (reikia 20). Bet dar prirase zodeli "nezymi". Ir tikrai nuramino, kad su tokiais rodikliais galim naturaliai thumbup.gif
Niu ka, visgi as kalta, kad nepastojam. Ieskosiu savyje
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti