Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

user posted image[

Cia mano atifosfolipidinio sindromo vaisius....isvajotas...mylimiausias...sauniausias...beprotiskiausias smile.gif
viskas yra imanoma
nuostabi dukryte

sekmes visoms!

svarbu zinoti,kas yra, o po to jau galma bandyti sau padeti, nes kol nezinai, tai baisiai sunku....
Atsakyti
labas vakarelis 4u.gif
turiu klausima- o tas fraxiparinas butinai parduodamas su receptu? pasiskaicius cia jusu supratau, kad ko gero busiu is tu, kurioms reiketu leistis nuo pirmos dienos nieko nebelaukiant g.gif po A dariausi tyrimus tik vienas AKA buvo vos vos teigiamas.... dabar pries menesi pakartojau ir apakau-antibeta ir AKA teigiami-AKA o,813 OT (norma iki 0,504), sakyciau visai nekas...
Nezinia kada cia pavyks prisisaukti tuos gandrus (jau 7 menuo kaip kvieciam...), ale bet gal geriau is karto nusipirkti tu vaistu ir tureti.. unsure.gif
Beje, gyvenime nesiskundziau nei migrenom nei sanariu skausmais, nei kuom nors panasaus.... (tfu tfu tfu)...siaip, po nesivystancio 16 sav. nuejau issitirti....taipskant... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *fėja*: 29 birželio 2009 - 20:29
Taigi cia tikrai idomi liga....man taip pat iki pirmo persileidimo , rodos viskas buvo kuo puikiausiai, pirma dukryte isnesiojau be jokiu nesklandumu , viskas buvo super ir net minties tokios nebuvo...o antra saukem 7metus, bet prisaukem. turejau kelis persileidimus po kuriu pradejau tirtis, ir kai visi tyrimai nedave jokio atsakymo kas galetu buti, liko, tik tai kad pastojus pradeda tirsteti kraujas, to pasekoje vaisius nebegauna kraujo, sutrinka apytaka ir vaisius atmetamas. Teko pagerti pusmeti aspirina, o nuo 5-6nestumo savaites pradejau leistis fraxiparina.

Ir lelyte sveikute ir grazute pas mus smile.gif

Nei migrenos as turiu, kol kas ir sanariukai sveiki,ir kitu simptomu nera, klausiau as ne vieno gydytojo, tai cia kaip suprantu pastojus, hormonai kelia audras ne ten kur reikia, kazkas sutrike yra. Dar aiskina ir tai kad vaisius veikia kaip svetimkunis sad.gif
Atsakyti
sveikos.sakykit o is venos kraujas imamas AFS tyrimui?ir kiek sis tyrimas mazdaug kainuoja,na kas nors gal galit pasakyt nors mazdaug?ir klaipedoj jurininkuos turbut daro?
Atsakyti
Fraxsiparinas siaip man atrodo yra receptinis vaistas, bet tikrai gali nusipirkti ir be recepto, na nebent ant ne kokios vaistininkes pataikytum. tongue.gif

rrasius, taip kraujas imamas is venos, Jurininkuose daro, del kainos nezinau blush2.gif Bet galiu paklausti mergaiciu, kurios ten daresi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dreziuke @ 2009 06 30, 14:40)
Fraxsiparinas siaip man atrodo yra receptinis vaistas, bet tikrai gali nusipirkti ir be recepto, na nebent ant ne kokios vaistininkes pataikytum. tongue.gif
rrasius, taip kraujas imamas is venos, Jurininkuose daro, del kainos nezinau blush2.gif Bet galiu paklausti mergaiciu, kurios ten daresi ax.gif

butu gerai,kad paklaustum kas dares,kiek kaina ir po kiek laiko ats.busiu dekinga.nes tyrimams man klaipeda arciausiai.o noriu viska pasiziuret,nes buvo 2 vienas po kito persileidimai(5 ir 6sav),paskui dar A dare po pask,nes likuciu like buvo,o pries beveik 3m A irgi nes 11sav nebesivyste.na po to pirmo A tai vos po poros men uzkibo,ir turim sunaiteli 2m.pas mus giniai gamtai nuraso viska.nebepasitikiu jais imu pati viska i rankas,MB irgi varo pas urologa,galvojam turta jo istyrimui veliau.
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2009 06 30, 12:15)
sveikos.sakykit o is venos kraujas imamas AFS tyrimui?ir kiek sis tyrimas mazdaug kainuoja,na kas nors gal galit pasakyt nors mazdaug?ir klaipedoj jurininkuos turbut daro?

Aš dariausi šį tyrimą Jūrininkuose, tai man kainavo 170lt. Atsakymai lyg ir tapačią dieną būna, aš nesiskambinau, nes žinojau kad tyrimai nueis tiesiai pas mano gine.
Tik viena bėda, ten nuėjusi nepasakysi kad padarykite AFS tyrimą, ten kažkaip mandrei buvo užrašyta ant siuntimo. Dar žadėjau kažkada užsirašyti kaip vadinasi, bet nelabai iššifravau, tai ir nebeužsirašiau.
Jei kas domins labiau kreipkis per a.z.
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2009 06 30, 11:15)

siūlyčiau apsilankyt pas Sąlygienę ir ji laaaabai nuosekliai išaiškins kokių tyrimų reikia ir kur juos daryt 4u.gif nes gali nugrybauti su pavadinimais. man kardiolipidinius antikūnius tyrė Endemik (nes lyg ir pigiausia buvo) o antifosfolipidinius jūrininkuose 4u.gif

o man pačiai kilo klausimas- paskaičiau ant aspirino pakuotės kad laikyt reikia ne didesnėj nei +25 temperatūroj g.gif kur laikot per karščius jį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Law @ 2009 07 06, 12:54)

o man pačiai kilo klausimas- paskaičiau ant aspirino pakuotės kad laikyt reikia ne didesnėj nei +25 temperatūroj g.gif kur laikot per karščius jį?  g.gif

Aš laikau stalčiuje, vaistinėlėjė, tikrai abejoju ar per kerščius stalčiuje yra daugiau laipsnių nei 25 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2009 07 06, 15:41)
Aš laikau stalčiuje, vaistinėlėjė, tikrai abejoju ar per kerščius stalčiuje yra daugiau laipsnių nei 25  mirksiukas.gif

nu pas mus namie apie 28 būna karsta.gif na stalčiuj vėsiau turbūt biggrin.gif

Dunyte kokį grožį tu turi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Law: 07 liepos 2009 - 13:43
Labas vakaras 4u.gif
Dunyte Jusu lelyte nuostabi!! Sveikinam Jus 4u.gif 4u.gif
Sidrulka,kur Jus prapuolet? Parasykit pora zodeliu,labai idomu kaip Jums sekasi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simuliukas: 10 liepos 2009 - 20:10
Sveikutes,

Naujoke esu jusu temeleje, taciau paskutini menesi tiriuosi nuo AFS. ANA 1:40 kardiolipininiai g ak <12,5 (N<19), DATL 32 (N 28), LE 35 (N 41). Sie rodikliai sake viskas normoje. Laukiu APC-R atsakymo. Bet su siuo tai ikliuvau. PIrma paeme, bet 1,5men dar nepadarytas, todel kitoje istaigoje pakartojau si tyrima, bet buvau kelias dienas pradejusi gerti aspirina. g.gif ar tai gali iskreipti rezultatus?
Atsakyti