Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

noriu pasidalinti savo skausmu. vardan busimo leliuko praminiau begales gydytoju kabinetu slenksciu,bet taip jau yra kad vis ne ten pasibelsdavau... dariausi ivairiausius tyrimus kokius tik mano nieko neismananti galvele rasdavo siame forume, ... dabar kai vel laukiuosi ir turiu AFS teigiama atsakyma, parasiau Jusu visu isgirtam Ginekologui Abraiciui laiska, prasydama patarti, mano nuostabai gavau atsakyma, taciau neteikianti vilties...
CIT.,,Siuo metu jau nekazinka ir bepakeisi - vaistai pradedami naudoti apie 30 dienu iki pastojimo. o kreiptis reikia i gydymo istaiga - negaliu atsakyti uz kitu zmoniu nekompetencija"
manes vel laukia praradimas?... ar tiketis stebuklo?..
Atsakyti
QUOTE(sirsyte @ 2009 08 25, 17:57)
noriu pasidalinti savo skausmu. vardan busimo leliuko praminiau begales gydytoju kabinetu slenksciu,bet taip jau yra kad vis ne ten pasibelsdavau... dariausi ivairiausius tyrimus kokius tik mano nieko neismananti galvele rasdavo siame forume, ... dabar kai vel laukiuosi ir turiu AFS teigiama atsakyma, parasiau Jusu visu isgirtam Ginekologui Abraiciui laiska, prasydama patarti, mano nuostabai gavau atsakyma, taciau neteikianti vilties...
CIT.,,Siuo metu jau nekazinka ir bepakeisi - vaistai pradedami naudoti apie 30 dienu iki pastojimo. o kreiptis reikia i gydymo istaiga - negaliu atsakyti uz kitu zmoniu nekompetencija"

console.gif Skaičiau vieną laimingai pasibaigusią istoriją, kai mergina tik pastojusi pradėjo gerti vaistus. Aišku, kiekvienu atveju garantijos niekas negali duoti, bet... Tavo vietoj nors aspiriną dabar gerčiau, gal tik tiek ir tereikia, kad leliukas išgyventų 4u.gif
Būtinai tikėkis stebuklo, neįsileisk juodų minčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sirsyte @ 2009 08 25, 18:57)

Sirsyte, tikrai tai nereiškia, kad nėštumas baigsis blogai, dar ne tokių atvejų būna, svarbiausia dabar nusiramink, gerk aspiriną, ir nueik pas Rogalskį.
Beja, ar Abraitis pagal tavo tik teigiamą anti betą mano, kad visgi yra AFS?
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
kazkada aktyviai dalyvavau sitam formume. Dabar uzsukau ir pamaciau, kad diskusijos verda del antibeta2 pries glikoproteina1. Kadangi ir as ilgai aiskinausi apie juos, tai pasidalinsiu patirtim. Po nesivystancio ir as pasidariau si tyrima, pas mane buvo teigiamas tik sis vienintelis rodiklis ir nedaug nukrypes. Buvau pas Rogalski, kuris aiskiai pasake, kad AFS nera ir aspirino gerti man nereikia. Po to buvau ir pas hematologe, kuri tiksliai nepasake,kad AFS yra ar nera, bet parekomendavo del visa ko aspirina gerti. Ka as ir dariau kelis menesius. Taciau vis nepavykus pastoti, nutraukiau kuriam laikui. Ka as zinau, gal as metus ar ilgiau nepastosiu, tai negi gersiu visa laika. Juk jis irgi turi salutini poveiki (tuo labiau, kai AFS tiksliai nenustatytas).Galvoju, vartosiu nebent, kai pastosiu.
Tai labai idomu ir man, ka si karta pakomentuos Rogalskis sirsytei.
Atsakyti
Dar merginos noriu pridurti, kad nemazai ir angliskos literaturos skaiciau apie tuos anti beta2. Taip, jie minimi prie AFS (bet nebutinai), ir mums paprastiems zmogeliams nera aisku iki galo, ar jie vieni ka nors labai itakoja. Kartu su kitais rodikliais tai taip, galima teigti, kad AFS yra. As susidariau tokia nuomone, kad ir gydytojai ne ka daugiau pakomentuot gali (gal ta pacia literatura skaite rolleyes.gif ). Tiesiog skiria ta aspirina apsidraudimui. O Abraitis is vis sio rodiklio netiria (bent jau anksciau netyre).
Taip kad, sirsyte, neprarask vilties, kad ir ka Rogalskis besakytu. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Na va pasiemiau savo atsakymus, gal galit pakomentuoti:
1. Anti beta 2 GP1 0,325 OT(norma <0,858 OT) neigiamas
2. AKA 0,316 OT (norma <0,802 OT) neigiamas
3. LA1 (s) 28,8 (norma 31,0-42,0)
4. APC-R (s) 80,1 (norma >120)

Kaip suprantu blogas 3 ir 4, bet 3 sake kai per mazas itakos neturi, tai dle to nepadare LA2, o 4 blogai? g.gif labai blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(harmonija... @ 2009 08 27, 14:06)
Na va pasiemiau savo atsakymus, gal galit pakomentuoti:
1. Anti beta 2 GP1 0,325 OT(norma <0,858 OT) neigiamas
2. AKA 0,316 OT (norma <0,802 OT) neigiamas
3. LA1 (s) 28,8 (norma 31,0-42,0)
4. APC-R (s) 80,1 (norma >120)

Kaip suprantu blogas 3 ir 4, bet 3 sake kai per mazas itakos neturi, tai dle to nepadare LA2, o 4 blogai?  g.gif  labai blogai?  g.gif

Manau nelabai blogai 4u.gif Turėtų užtekti tik aspirino kraujo skystinimui, gerai, kad antikūnų nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 08 27, 12:27)
Sveikos, merginos 4u.gif
kazkada aktyviai dalyvavau sitam formume. Dabar uzsukau ir pamaciau, kad diskusijos verda del antibeta2 pries glikoproteina1. Kadangi ir as ilgai aiskinausi apie juos, tai pasidalinsiu patirtim. Po nesivystancio ir as pasidariau si tyrima, pas mane buvo teigiamas tik sis vienintelis rodiklis ir nedaug nukrypes. Buvau pas Rogalski, kuris aiskiai pasake, kad AFS nera ir aspirino gerti man nereikia. Po to buvau ir pas hematologe, kuri tiksliai nepasake,kad AFS yra ar nera, bet parekomendavo del visa ko aspirina gerti. Ka as ir dariau kelis menesius. Taciau vis nepavykus pastoti, nutraukiau kuriam laikui. Ka as zinau, gal as metus ar ilgiau nepastosiu, tai negi gersiu visa laika. Juk jis irgi turi salutini poveiki (tuo labiau, kai AFS tiksliai nenustatytas).Galvoju, vartosiu nebent, kai pastosiu.
Tai labai idomu ir man, ka si karta pakomentuos Rogalskis sirsytei.

laba, buvau pas Rogalski. labai malonus , pasitikejima keliantis gydytojas. del anti-beta2-GP1 teigiamo negali teigti , kad turiu AFS, bet liepe gert aspirina, taip pat dar pasidaryti APTT kad atmesti ar patvirtinti AFS, taip pat liepe pasidaryti hcg, po to kas antra diena injekcijas, po triju injekciju vel hcg tyrima, jei smarkiai kylantis, tai galima bus ir nusisypsot puse lupu, o kai bus sirdeles plakimas, tai ir dar smarkiau issiviept. o jei AFS pasitvirtins, tai nuo sirdutes plakimo galvosim del tolimesnio gydymo
pirmadieni matesi3mm, dabar 6 mm, skaiciuojant gydytoju metodais beveik 6 savaites, tai kaip ir mazokas, bet kadangi zinau, kad ovuliacija buvo neanksciau 15 cd, tai jam tik 3-4 savaites, vadinasi nera per mazas, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirsyte: 27 rugpjūčio 2009 - 20:51
Na va, kaip gerai, kad tave nuramino. Vis tik vien pagal anti beta2 teigti apie AFS negalima. Aspirina skyre apsidraudimui. O idomu, jei pagal APTT rodikli AFS nepasitvirtins, tai lieps viska nutraukti g.gif Mano atveju, tai APTT buvo geras, nebent jis kinta nestumo metu. Dekui, kad parasei. Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva-Pamaiva: 28 rugpjūčio 2009 - 07:42
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 08 28, 09:40)
Na va, kaip gerai, kad tave nuramino. Vis tik vien pagal anti beta2 teigti apie AFS negalima. Aspirina skyre apsidraudimui. O idomu, jei pagal APTT rodikli AFS nepasitvirtins, tai lieps viska nutraukti g.gif Mano atveju, tai APTT buvo geras, nebent jis kinta nestumo metu. Dekui, kad parasei. Sekmes tau 4u.gif

APTT atsakymus turesiu jau siandien vakare. Jei bus normos ribose, tai pas ji eisiu kaip ir susitareme - kita penktadieni, jei bus ne normos ribose, tai skambinsiu kad priimtu anksciau
Atsakyti
Atejau pas jus pasitarti... dar karta...
Turejau viena nesivystanti 5 savaiciu, o sitas nestumas irgi daug sposu krete... tepliojo ir t.t. pasidariau 5 savaitej afs tyrimus,
tai antikuniai neigiami,
bet APCR 80,1(norma >120)
ir LA128,8(norma 31,0-42,0)
APTT beveik max nroma 32,1(norma nuo 25-33,1)

Buvau pas rogalski, tai jis sake, kad man aspirina reikia gerti(nors dar nebuvo mates aptt tyrimo, bet sako tavo APCR blogas, pati matai), bet klimas paziurejes i rezultatus pasake, kad cia neikas neirodyta ir jokio aspirino man neisrasys...
Norejau pasiklausti jusu nuomones, kuris teisus?
Atsakyti
QUOTE(harmonija... @ 2009 09 08, 08:35)
Atejau pas jus pasitarti... dar karta...
Turejau viena nesivystanti 5 savaiciu, o sitas nestumas irgi daug sposu krete... tepliojo ir t.t. pasidariau 5 savaitej afs tyrimus,
tai antikuniai neigiami,
bet APCR 80,1(norma >120)
ir LA128,8(norma 31,0-42,0)
APTT beveik max nroma 32,1(norma nuo 25-33,1)

Buvau pas rogalski, tai jis sake, kad man aspirina reikia gerti(nors dar nebuvo mates aptt tyrimo, bet sako tavo APCR blogas, pati matai), bet klimas paziurejes i rezultatus pasake, kad cia neikas neirodyta ir jokio aspirino man neisrasys...
Norejau pasiklausti jusu nuomones, kuris teisus?

Aš tai gerčiau tavo vietoj aspiriną, kad būti tikresnei, jog šiam leliukui viskas gerai blush2.gif

O aš šiandien buvau pas Abraitį smile.gif Išankstinė nuomonė mane apgavo doh.gif Iš perskaitytos temos buvau susidariusi nuomonę, kad gydytojas yra senyvas vyriškis, dažnai būnantis ne kokios nuotaikos ir net galintis išvaryti iš kabineto pacientę unsure.gif O pasirodė visai atvirkščiai biggrin.gif Nieko naujo jis man nepasakė, tik liepė pasidaryt tyrimus, kurių rezultatus interpretuos mano gydytoja, nes aš galiu ne taip juos suprast ir, jei reiks gydymo, ne tas vaistų dozes pradėti gerti biggrin.gif Tai va, tyrimų atsakymai po mėnesio, o kol kas vėl vieną ciklą teks praleist doh.gif

Tiesa, tik išėjus iš kabineto kilo natūralus klausimas, kodėl jis man sakė, kad pasidarius kraujo tyrimus, nebereikės jokių tyrimų - t.y. nei hormonų tyrimų, nei citomegalo, nei kt g.gif Kažkaip keistai čia man nuskambėjo, juk tai skirtingi tyrimai g.gif

Sirsyte, kaip Tau? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytr: 08 rugsėjo 2009 - 20:53