QUOTE(vaidute-mazute @ 2009 09 30, 19:46)
aciu visoms merginoms uz issamia informacija, siandien buvau pas gyd. abraiti - atsakymo, taigi man nustatytas AFS sindromas...is dalies apsidziaugiau kad pagaliau zinau kas man yra,ir zinosiu kaip apsaugoti save ir taip laukiama vaikeli. tik labai bijau pastoti, nes visdel to sis sindromas rimtas ir abraitis sake kad naudojant aspirina ir leidziamus vaistus max 70 proc turiu isnesioti sveika kudiki
skaiciau daug merginu turi mazuliukus, tikiuosi ir mums taip pasiseks. 

yra yra čia mergaičių, jau pagimdžiusių sveikus mažuliukus ir besidžiaugiančių. tiesiog kai jau sūpuoji vaikiuką ant rankų, atsiranda kitų rūpesčių, pamiršti apie visus tuos tyrimus, nebesinori bet ir prisiminti visos pradžios...

aš irgi savo anktrąja mergyte džiaugiuosi, išnešiotą su vaistukais, nors pirmąjį pagimdžiau nežinodama apie AFS. pabandysiu pasekti temelę, kai tik galėsiu, atsakyt į klausimus

QUOTE(Gytr @ 2009 10 01, 22:43)
Mažai šioje temukėje bendraujama
O gal ir gerai, reiškia, nedaug merginų turi šį paslaptingą sindromą
Aš užduosiu paprastą klausimą: ar kas nors geria aspiriną su magniu? Man rekia gerti 150 mg. aspirino. Gyd sakė, kad nepirkti to po 100 mg., ir ne po pusantros tabletės gerti, o nusipirkti, kur jau yra po 150 mg. Vaistinėj man pasiūlė tik vienos rūšies aspiriną(150 mg), bet jis su magniu, ant buteliuko nupiešta širdis... Tikiuosi, jis taip pat sėkmingai skystina kraują kaip ir Thrombo Ass aspirinas (100 mg.)

Aš užduosiu paprastą klausimą: ar kas nors geria aspiriną su magniu? Man rekia gerti 150 mg. aspirino. Gyd sakė, kad nepirkti to po 100 mg., ir ne po pusantros tabletės gerti, o nusipirkti, kur jau yra po 150 mg. Vaistinėj man pasiūlė tik vienos rūšies aspiriną(150 mg), bet jis su magniu, ant buteliuko nupiešta širdis... Tikiuosi, jis taip pat sėkmingai skystina kraują kaip ir Thrombo Ass aspirinas (100 mg.)

gali ir hertmagnyl ta gerti, tas pats. tik turek omeny, kad gauni ir magnio, tai reikia jau ziureti, kad nepadaugint, jei geri dar kokiu vitaminu.
lauzyti tableciu negalima, nes jos su apsaugine plevele, kad skrandi kuo maziau dirgintu. tiek aspirino sugert nejuokas, buna sako AFSiukiu su kraujuojanciais skrandziais i ligonine atvaziuoja (man tai gine sake...), tai butina tik pavalgius ji gert, ir tik toki kaip thrombo, ar hjertmagnyl, su apsaugine plevele.
QUOTE(žieminukė @ 2009 10 09, 12:37)
Svekutės,
Labai tikiuosi, kad padėsite. Savarankiškai pasidariau tyrimus dėl AFS. Šiandien gavau atsakymus, viskas lyg ir gerai, išskyrus antikūniai prieš beta2glikoproteiną1 (anti-beta2-GPI) - teigiama (norma iki 0,467 OT, mano 0,827 OT).
Jeigu suprantate, pakomentuokite prašau.
Labai tikiuosi, kad padėsite. Savarankiškai pasidariau tyrimus dėl AFS. Šiandien gavau atsakymus, viskas lyg ir gerai, išskyrus antikūniai prieš beta2glikoproteiną1 (anti-beta2-GPI) - teigiama (norma iki 0,467 OT, mano 0,827 OT).
Jeigu suprantate, pakomentuokite prašau.
cia situacija tokai pati, kaip ir kai buna vienas is Lupus teigiamas, o kiti neigiami. AFS nediagnozuojamas, bet vaistų galireikėt, sprendžiama man rodos labai individualiai ir nuogydytojų priklauso...
be to, būtent beta2 yra tas, kuris dažnai svyruoja, ir po kiek laiko pasidarius tyrimus gali būti jau ir neigiamas. šiaip jis yra kažkokia medžiaga reikalinga antikardiolipinams, tai jei jos pusiausvyrą sutrinka, tai ir AKA gali sutrikt, niu aš su medicina nedraugauju, todėl nebepamenu tiksliai kokie ten precosai vyksta, bet kažkas panašaus. todėl jis ir tiriamas. ir beje, man rodos šito rodiklio tyrimai yra patys netiksliausi, gal dėlto kaune Ab šito tyrimo net neskiria.