Sveikos, merginos

Jau trys savaitės, kaip geriu aspiriną, ir negaliu atsidžiaugti - nebekankina migreniniai galvos skausmai

Pirmas dvi savaites dar nedrąsiai džiaugiausi, o dabar jau esu tikra, kad aspirinas man tikrai padeda
QUOTE(Nuk @ 2009 10 19, 07:46)
Man clexane skyrė maždaug nuo 6 sav. Būčiau pradėjusi leistis anksčiau, bet per pirmą 5 sav. echo nieko nesimatė. Išlaukiau dar savaitę gerdama aspiriną ir tuomet jau aiškiai matėsi gemalinė pūslytė gimdoje, bet širdutė dar neplakė, bet clexane pradėjau leistis. Ir puikiai vystėsi, gaila, kad tik iki 10 sav.
Nesuprantu, kodėl A taip užsispyręs laukia širdutės veiklos Mano ginius minėjo, kad daugėja praktikos, kai leidžiami vaistai skiriami anksčiau, nesulaukus širdutės veiklos. Matyt, vis tik AFS turi neigiamą įtaką ir labai ankstyvame nėštumo vystymęsi.
O iš tikro kažin ar jau būtų blogai vaistus pradėjus leistis vos tik pamačius II Manyčiau nauda tikrai viršytų žalą

Aš irgi taip galvoju, kam gi tada rizikuoti, jei galima pradėti leistis vaistus anksčiau? Ir tavo patirtis neguodžianti... Galvoju, kokius kryžiaus kelius reikės nueiti, kad išprašyti ginės receptą vaistam nelaukiant tų 6 sav.

Juk ji tiki Abraičiu vos ne kaip Dievu - Abraitis pasakė nuo 6 sav (širdutės veiklos), reiškia, nuo 6 sav.
Mano leliukas vasarą nustojo vystytis prasidėjus 6 savaitei
QUOTE(rimimita @ 2009 10 20, 20:23)
Laba mergaites noriu pasiklausti ar yra tokiu,kurioms buvo nustatytas AFS po pirmo normaliai isnesioto mazylio? man pirmas buvo nesekmingas nestumas, antras sekmingas, o trecias vel ne. pagal giniu turetu buti vienas paskui kita persileidimai, jeigu butu AFS. Tai dabar suabejojau ar verta daryti man tyrimus del AFS nors paciai butu ramiau kai butu padaryti tyrimai. ar kam taip buvo?
Iš mano patirties: pirmas nėštumas nustojo vystytis apie 5-6 sav. Ir esu įsitikinus, kad tai ne AFS kaltė (tada jo tiesiog nebuvo). Paskui be jokių komplikacijų, be jokių problemų išnešiojau dukrą

Po metų prasidėjo galvos skausmai, kurie, kuo toliau, tuo labiau man pradėjo panašėti į migreninius (galvos skausmas, silpnumas, pykinimas, akių skausmai). Manau, nuo tada ir galiu skaičiuoti AFS "stažą" (tai būtų jau apie porą metų). Toliau - pastojau šiais metais liepos mėn, prasidėjus 6 sav. persileidau. Atsitiktinai kraujo tyrimas parodė per didelį kalio kiekį kraujyje, pradėjau ieškotis info, domėtis, taip pakliuvau pas Abraitį. Tiesa, prieš tai AKA tyrimus pasidariau savo mieste, tad pas Abraitį vykau jau 99,9 proc įsitikinus, kad man AFS.
Taigi, iš mano patirties - du persileidimai, bet ne iš eilės (tik Abraitis to nesužinojo

) ir, mano manymu, visiškai tarpusavy nesusiję. Bet AFS diagnozė oficialiai patvirtinta paties Abraičio.
Kalbant apie AFS, turiu teoriją (čia mano pamąstymai, neužmėtykit akmenim, jei esu neteisi

). Jei žmogus linkęs į AFS, laiko klausimas, kada tas sindromas pasirodys savo gražumu. Greičiausiai tada, kai tam bus palankios sąlygos, aplinkybės. Manau, nukenčia silpniausias kūno organas, sakykim taip. Vienam gal širdis sustreikuoja, kitam vėžys ima progresuoti, kitam - AFS pasireiškia ir pan.
Man, pvz, manau, nulėmė tai, kad tuo metu labai stipriai pervargdavau, trūkdavo miego, žodžiu stresinis ir nepalankus metas buvo. Nuo tada ir prasidėjo galvos skausmai

Kaip minėjau, tikiu, kad tai ir buvo AFS pradžia...
Jei tau neramu ir abejoji dėl AFS, gali pabandyt tyrimus pasidaryt ne pas Abraitį, o kokioj privačioj klinikoj. Aišku, jei galimybės tai leidžia

O tyrimams pasitvirtinus drąsiai važiuotum pas Abraitį, nesvarbu, kelintas persileidimas ir nesvarbu ar iš eilės.
O jei tyrimas neigiamas (ko ir linkiu

), ramiai sau planuotumėt kitą vaikelį
Papildyta:
QUOTE(VaidaI @ 2009 10 19, 12:12)
nes tipo sis sindromas daugiau negeroviu daro nei mes isivaizduojam...
[
o galima plačiau?