QUOTE(*fėja* @ 2009 11 11, 15:06)
Jau prisiskaiciau
bet niekur neradau, kad jas ardo aspirinas.. o kur tu rugsciu dabar gauti? Ka gerti ar valgyti?

Net nezinau,gal ne visiems taip ,tiesiog man pasake,kad mano riebaliukus "suvalgo" aspirinas,notacijoje ka tik skaiciau,jei naudoji omega 3 ir skystinancius vaistukus ,pasitarti su gyd.( cia prie omega 3)Omega 3 mazina kraujo klampuma ir kresejima,tuo primindamas aspirina,tai gal ir gaunasi,jei naudoji aspirina ilga laika ,tai sumazeja tu riebaliuku,tikrai nezinau

Papildyta:
QUOTE(*fėja* @ 2009 11 11, 15:06)
mano supratimu, tie antikuniai yra pries fosfolipidus, o ne pries embriona ar kitus svetimkunius. Susidaro trombai placentoje ir vaisius negaves maisto bei deguonies zuva. Cia as taip suprantu, jei kas ne taip, prasau mane taisyti 

Kai nuvaziavau pas A del AFs ,tai gyd minejo,jei rasim si sindroma,nereikia duoti organizmui atsigauti,stengtis kuo greiciau pastoti,nes prie AFs embrioniukas irgi atmetamas,kaip svetimkunis,o jei organizmas dar nelabai atsigaves po persileidimo,tai gaunasi tarsi apgaule,organizmas nespeja sureguoti i nauja gyvybe ir tikimybe laimingai isnesioti zymiai stipresne ....
Be to placentoje susidaro tie trombai,kurie uzdaro kelia embrioniuko vystymuisi,nes tikrai nepatenka deguonis ir maisto medziagos,tai cia,kai jau susiformausi placenta,o ankstesnio netekties atveju,galbut istiro embrioniukas tiesiog atmetamas kaip antikunis