Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(*fėja* @ 2009 11 11, 15:06)
Jau prisiskaiciau  ax.gif bet niekur neradau, kad jas ardo aspirinas.. o kur tu rugsciu dabar gauti? Ka gerti ar valgyti?  ax.gif
4u.gif

Net nezinau,gal ne visiems taip ,tiesiog man pasake,kad mano riebaliukus "suvalgo" aspirinas,notacijoje ka tik skaiciau,jei naudoji omega 3 ir skystinancius vaistukus ,pasitarti su gyd.( cia prie omega 3)Omega 3 mazina kraujo klampuma ir kresejima,tuo primindamas aspirina,tai gal ir gaunasi,jei naudoji aspirina ilga laika ,tai sumazeja tu riebaliuku,tikrai nezinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(*fėja* @ 2009 11 11, 15:06)
mano supratimu, tie antikuniai yra pries fosfolipidus, o ne pries embriona ar kitus svetimkunius. Susidaro trombai placentoje ir vaisius negaves maisto bei deguonies zuva. Cia as taip suprantu, jei kas ne taip, prasau mane taisyti smile.gif

Kai nuvaziavau pas A del AFs ,tai gyd minejo,jei rasim si sindroma,nereikia duoti organizmui atsigauti,stengtis kuo greiciau pastoti,nes prie AFs embrioniukas irgi atmetamas,kaip svetimkunis,o jei organizmas dar nelabai atsigaves po persileidimo,tai gaunasi tarsi apgaule,organizmas nespeja sureguoti i nauja gyvybe ir tikimybe laimingai isnesioti zymiai stipresne ....
Be to placentoje susidaro tie trombai,kurie uzdaro kelia embrioniuko vystymuisi,nes tikrai nepatenka deguonis ir maisto medziagos,tai cia,kai jau susiformausi placenta,o ankstesnio netekties atveju,galbut istiro embrioniukas tiesiog atmetamas kaip antikunis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauda: 11 lapkričio 2009 - 18:25
QUOTE(sauda @ 2009 11 11, 18:21)
Kai nuvaziavau pas A del AFs ,tai gyd minejo,jei rasim si sindroma,nereikia duoti organizmui atsigauti,stengtis kuo greiciau pastoti,nes prie AFs  embrioniukas irgi atmetamas,kaip svetimkunis,o jei organizmas dar nelabai atsigaves po persileidimo,tai gaunasi tarsi apgaule,organizmas nespeja sureguoti i nauja gyvybe ir tikimybe laimingai isnesioti zymiai stipresne ....
Be to placentoje susidaro tie trombai,kurie uzdaro kelia embrioniuko vystymuisi,nes tikrai nepatenka deguonis ir maisto medziagos,tai cia,kai jau susiformausi placenta,o ankstesnio netekties atveju,galbut istiro embrioniukas tiesiog atmetamas kaip antikunis  verysad.gif

aha, nereikia duot atsigaut, o jei neiseina... nu visai visai blogai
tai jau niekas ir nepadeda, nei aspirinas, nei fraksiparinas? kosmarikai tikri. Be to, tikriausiai, man nebuvo taip nutike, nes butu nestumo testas visgi greiciausiai parodes, jei butu uzkibes....
Jauciu, jei pastosiu, tai busiu nervu kamuolys, nes visa laika galvosiu ar viskas gerai verysad.gif
As dariausi tyrimus iskarto po abrazijos (praejus gal menesiui) tai buvo tik vienas rodiklis blogas, o praejus pusei metu, jau buvo du rodikliai blogi ir dar kiek gerokai virs normos sad.gif tai kaip suprasti? nuo ko cia priklauso? dabar tik bloges ir bloges? O siaip as jokiu absoliuciai simptomu nejauciu schmoll.gif nei galva skauda, nei koju sanariai, nei beria nuo saules, nu nieko doh.gif tfu tfu tfu, aisku, o kaip jums?
Ir, tiesa, tai omega 3 tuos riebaliukus atstato, ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *fėja*: 11 lapkričio 2009 - 19:00
QUOTE(*fėja* @ 2009 11 11, 19:56)
aha, nereikia duot atsigaut, o jei neiseina... nu visai visai blogai
tai jau niekas ir nepadeda, nei aspirinas, nei fraksiparinas? kosmarikai tikri. Be to, tikriausiai, man nebuvo taip nutike, nes butu nestumo testas visgi greiciausiai parodes, jei butu uzkibes....
Jauciu, jei pastosiu, tai busiu nervu kamuolys, nes visa laika galvosiu ar viskas gerai  verysad.gif
As dariausi tyrimus iskarto po abrazijos (praejus gal menesiui) tai buvo tik vienas rodiklis blogas, o praejus pusei metu, jau buvo du rodikliai blogi ir dar kiek gerokai virs normos sad.gif tai kaip suprasti? nuo ko cia priklauso? dabar tik bloges ir bloges? O siaip as jokiu absoliuciai simptomu nejauciu  schmoll.gif nei galva skauda, nei koju sanariai, nei beria nuo saules, nu nieko  doh.gif tfu tfu tfu, aisku, o kaip jums?
Ir, tiesa, tai omega 3 tuos riebaliukus atstato, ar kaip?

Viskas bus gerai,nestresuok mirksiukas.gif Turesim mes savo vaikucius,o del tyr pasikeitimo,tai tiesiog nusiramink,galbut kaip tik pataike padaryti tyr tuo laiku,kai buvo didysis AFS pakilimas,taigi galejo paskirti normaliai gydyma.Mano atveju,tai kelis kartus buvo tik AKA vos vos virs normos ir sake turetu uztekti tik aspirino,bet deja neuzteko....Taigi buvo konstatuota kaip ir uzslepta forma ,kur nestumo metu reikalingi ir leidziami vaistukai,jei man antra karta darant tyr butu jie rode padidintus rodiklius zymiai daugiau,galbut jau ta karta butu pakyre leidziamus vaistukus ir jau tureciau savo stebukliuka .....
O sanariukai man retkarciais paskaudineja ,bet ne tiek jau daug,galvos neskauda
O del riebaliuku,tai omega 3 tikrai tinka,o be ju dar galima naudoti semenu,riesutu,zuvies tauku,na tai gali buti ivairus aliejukai rolleyes.gif
Atsakyti
Oi mergaites, kaip as jums linkiu kuo greiciau pastoti 4u.gif tikekite siek tiek stebuklais, juk ne uz kalnu Kaledos... ax.gif bet svarbiausia tikekite savimi, jus visos saunuoles, stengiates del savo angeleliu kaip tikros didvyres thumbup.gif
as jau auginu pilveli, nors jis dar laabai mazas, tikiuosi ir meldziuosi, kad jau si karta mano Kaledu stebuklas issipildys... rolleyes.gif nors pasauli jis turetu isvysti tik birzeli blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiel @ 2009 11 11, 22:04)
Oi mergaites, kaip as jums linkiu kuo greiciau pastoti  4u.gif  tikekite siek tiek stebuklais, juk ne uz kalnu Kaledos...  ax.gif bet svarbiausia tikekite savimi, jus visos saunuoles, stengiates del savo angeleliu kaip tikros didvyres  thumbup.gif 
as jau auginu pilveli, nors jis dar laabai mazas, tikiuosi ir meldziuosi, kad jau si karta mano Kaledu stebuklas issipildys...  rolleyes.gif nors pasauli jis turetu isvysti tik birzeli  blush2.gif  lotuliukas.gif

Joo KALEDOS - STEBUKLU METAS 4u.gif Viskas bus gerai,kiekvienam savo laikas 4u.gif Dekui uz grazius zodelius 4u.gif Ir kuo nuostabiausiu akimirku laukiant stebuklelio ir sulaukus jo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2009 11 11, 19:42)
....Taigi buvo konstatuota kaip ir uzslepta forma ,kur nestumo metu reikalingi ir leidziami vaistukai,jei man antra karta darant tyr butu jie rode padidintus rodiklius zymiai daugiau,galbut jau ta karta butu pakyre leidziamus vaistukus ir jau tureciau savo stebukliuka  .....
O sanariukai man retkarciais paskaudineja ,bet ne tiek jau daug,galvos neskauda
O del riebaliuku,tai omega 3 tikrai tinka,o be ju dar galima naudoti semenu,riesutu,zuvies tauku,na tai gali buti ivairus aliejukai  rolleyes.gif

uzjauciu.
Bet turesime, sauda, turesime smile.gif pasilaikom viena uz kitos ir turesime 4u.gif kai turesime, vaziuosime saslyku kepti ax.gif
As tai neseniai koja susilauziau...ir dar labai nesekmingai- prireike operacijos, va, dabar, galvoju, kaip siuo atveju rodikliai manieji atrodo, kazi g.gif kaip reaguoja tie antikuniai i svetimkuni-plokstele. metaline..... g.gif beje, kaip tik tenka leistis skystinanti zibor...tai praktikuojuos, vadinasi doh.gif butu gerai, kal reiktu leistis del kitos priezasties smile.gif
QUOTE(vikiel @ 2009 11 11, 21:04)
Oi mergaites, kaip as jums linkiu kuo greiciau pastoti  4u.gif  tikekite siek tiek stebuklais, juk ne uz kalnu Kaledos...  ax.gif bet svarbiausia tikekite savimi, jus visos saunuoles, stengiates del savo angeleliu kaip tikros didvyres  thumbup.gif 
as jau auginu pilveli, nors jis dar laabai mazas, tikiuosi ir meldziuosi, kad jau si karta mano Kaledu stebuklas issipildys...  rolleyes.gif nors pasauli jis turetu isvysti tik birzeli  blush2.gif  lotuliukas.gif

aciu smile.gif ir kuo didiziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*fėja* @ 2009 11 12, 18:26)
uzjauciu.
Bet turesime, sauda, turesime smile.gif pasilaikom viena uz kitos ir turesime  4u.gif kai turesime, vaziuosime saslyku kepti  ax.gif
As tai neseniai koja susilauziau...ir dar labai nesekmingai- prireike operacijos, va, dabar, galvoju, kaip siuo atveju rodikliai manieji atrodo, kazi  g.gif kaip reaguoja tie antikuniai i svetimkuni-plokstele. metaline.....  g.gif  beje, kaip tik tenka leistis skystinanti zibor...tai praktikuojuos, vadinasi  doh.gif butu gerai, kal reiktu leistis del kitos priezasties  smile.gif

As uz saslykus thumbup.gif
Del kojytes tai uzjauciu ,laikykis console.gif O kai pagysi,net nepajusi,kaip nestuke.gif patapsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, o kuri nors pazystat jau sekmingai pagimdziusia AFS'iuke? Idomu kaip auga vaikelis, kuris vystydamasis gavo tiek aspirino ir krauja skystynanciu injekciniu vaistuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiel @ 2009 11 12, 21:20)
Mergaites, o kuri nors pazystat jau sekmingai pagimdziusia AFS'iuke? Idomu kaip auga vaikelis, kuris vystydamasis gavo tiek aspirino ir krauja skystynanciu injekciniu vaistuku  g.gif

O vaikuciu tai jau nemazai yra wub.gif Uzeik i Bendraamziu kampeli ten yra AFS mamyciu temele,tikrai gali drasiai klausti ko reikia,mergaites atsakys mirksiukas.gif O ju vaikuciai tikrai nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauda: 12 lapkričio 2009 - 21:06
QUOTE(vikiel @ 2009 11 12, 20:20)
Mergaites, o kuri nors pazystat jau sekmingai pagimdziusia AFS'iuke? Idomu kaip auga vaikelis, kuris vystydamasis gavo tiek aspirino ir krauja skystynanciu injekciniu vaistuku  g.gif

Tikrai yra ir jau nemazai.....

http://www.supermama...?...8998&st=528

Tikiuosi va greitai ir dar burys pasipildys, nes is nestuku kelios jau greitai turetu atkeliauti.....
O jei kils kalusimuku, tai ir nestukiu AFS temele gali bet kada uzsukti, tikrai ka galesim, pagelbesim.....

O siaip tai visom sekmes, as tikrai tikiu kad tokios atkaklios kaip mes visada pasiekia savo tiksla.....Visoms to Kaledinio stebuklo.... wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios! Noreciau paklaust, gal kas savo nevaisinguma gydet pas gydytoja R.Zobakiene? Noreciau paskaityt Jusu atsiliepimus, tiek teigiamus tiek neigiamus. Aciu!

Atsakyti
Aciu uz info mergaites 4u.gif nuraminot...
Atsakyti