Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Mergaites 4u.gif Gal kuri naudojot vienasale uzgina ax.gif
Atsakyti
truputis info
Vienašalė užgina. Viena iš itin efektyvių priemonių, padėjusių daugybei moterų tapti mamomis – vienašalė užgina. Ši žolelė sėkmingai gydo įvairias su moterų lytine sveikata susijusias negandas, tuo pačiu ir padeda pastoti. Užpilkite 2 šaukštus šios žolelės lapų ir žiedų 30 ml vandens, virkite 5-10 min. Tada leiskite nuovirui pastovėti 30 minučių, jį perkoškite. Vartokite po 1 šaukštą 4 kartus per dieną. Gydymo kuras priklauso nuo susirgimo sunkumo, jį galima tęsti iki 3-4 mėnesių. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2009 11 27, 20:27)
truputis info
Vienašalė užgina. Viena iš itin efektyvių priemonių, padėjusių daugybei moterų tapti mamomis – vienašalė užgina. Ši žolelė sėkmingai gydo įvairias su moterų lytine sveikata susijusias negandas, tuo pačiu ir padeda pastoti. Užpilkite 2 šaukštus šios žolelės lapų ir žiedų 30 ml vandens, virkite 5-10 min. Tada leiskite nuovirui pastovėti 30 minučių, jį perkoškite. Vartokite po 1 šaukštą 4 kartus per dieną. Gydymo kuras priklauso nuo susirgimo sunkumo, jį galima tęsti iki 3-4 mėnesių.  4u.gif

bigsmile.gif ojoj, kaip idomu smile.gif reikia gal nusipirkti g.gif gi gal nepakenks ax.gif ar kas nors bandete?
as tai bijau del kojoje palikto svetimkunio...kazi ar jis nesustiprins to sindromo man. Buvau pas chirurga, sake, kad man tos ploksteles nezada isimti. Apie savo bedas nepasakojau jam, nes itariu nelabai jis i ta AFS isigilines... ir itariu, kad gine irgi nelabai ka gales patarti... doh.gif
o gal isviso nekreipt demesio ir ziuret kas bus. va arteja mano dienos ir visai as ju nelaukiu, aisku..bet ir su kiekvienu menesiu vis maziau tikiuosi, kad bus tos dvi juosteles kada nors. verysad.gif Is kur jus semiates optimizmo?
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Beprotiškai vargstu su dantenom verysad.gif Tai įdomu pasidarė, ar čia man vienai, ar dar daugiau AFS'iukių turi bėdų dėl jų g.gif Ar galiu AFS nurašyti beapsakomą dantenų jautrumą, ar koks čia biesas blink.gif

*fėja*, optimizmo, ko gero, daugiausia gaunu iš kitų merginų patirties smile.gif Vat ir šiandien viena mergina pranešė beprotišką naujieną (tikiuosi Isabele nesupyks, kad parašysiu 4u.gif ) bigsmile.gif Po dviejų nepasisekusių IVF taupė pinigėlius trečiajam ir prašė kitų žmonių paramos, bet panašu, kad jau jo nebereiks, nes pasisekė gandrą pagauti natūraliai wub.gif Tikrai neįtikėtina ir labai įkvepianti istorija, kad ir mum kažkada pasiseks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*fėja* @ 2009 12 02, 12:57)
bigsmile.gif ojoj, kaip idomu smile.gif reikia gal nusipirkti  g.gif gi gal nepakenks  ax.gif ar kas nors bandete?
as tai bijau del kojoje palikto svetimkunio...kazi ar jis nesustiprins to sindromo man. Buvau pas chirurga, sake, kad man tos ploksteles nezada isimti. Apie savo bedas nepasakojau jam, nes itariu nelabai jis i ta AFS isigilines... ir itariu, kad gine irgi nelabai ka gales patarti...  doh.gif
o gal isviso nekreipt demesio ir ziuret kas bus. va arteja mano dienos ir visai as ju nelaukiu, aisku..bet ir su kiekvienu menesiu vis maziau tikiuosi, kad bus tos dvi juosteles kada nors.  verysad.gif Is kur jus semiates optimizmo?

Paskaitinejau apie ta zolele kitose temelese,tai ne viena mergaite jau supuoja savo issvajota stebukliuka wub.gif ,tai manau gal nepakenktu ir mums ax.gif
Ko tik zmogus neprisigalvoji ,kai tokios tamsios dieneles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vukutis @ 2009 11 17, 00:08)
Kaip gerai merginos, kad esat ir pasidalinat savo žiniomis:)
Kaip tik klausiau gydytojos, ką rekomenduotų, ar stiprinti savo imunitetą, kadangi mane viena po kitos pradėjo pulti infekcijos. Tai ji rekomendavo būtent vitaminus su ežiuole, o pasirodo tai netinka esant AFS...Gerai, kad pasiskaitinėju šį forumą smile.gif

Tiesa, Fedes, galvoji, kad galėjai paveldėti šį sindromą? Ar galiu paklausti, ar kam nors giminėje buvo nustatytas šis konkretus sindromas ar tik įtari pagal galimus simptomus (pvz., trombozė ar pan.)? Klausiu, nes pati neseniai išsiaiškinau, kad senelis mirė panašu, kad dėl trombozės ir mama pastaruoju metu pradėjo skųstis kojų venų skausmu...

žinok nugi nesu įsitikinus dėl AFS, žinu tikrai tik dėl nėštumo, kad pavojinga ta ežiuolė.
jei ACPR teigiamas, kaip yra pas mane, devyniasdešimt kažkeli procentai, kad tai paveldimas polinkis. tik tiek kad genetiniai tyr brangūs, nieks pas mus jų be reikalo nedaro, vien tam kad įsitikint, gydymui tai reikšmės neturi. ir spėju iš savo mamos pusės tai galib būti pagal simptomus.
o šiaip lietuvoj apskritai daug yra trombozių, insultų, infarktų ir kt ligų, kurios susiję su trombais, tai vien iš to nespręsčiau, kad paveldima.

QUOTE(Law @ 2009 11 19, 17:06)
sveikos. įlysiu ir aš apie tą imunitetą ax.gif
grynai mano nuomone  prie AFS turėtų tikti česnakas nes viena jo savybių yra skystinti kraują. straipsnis na bet jis taip pat turi savybę stimuliuoti imunines ląsteles...  g.gif straipsnis
Sauda įdomu su tuo organizmo atsigavimu. man po paskutinio persileidimo va nieku gyvu liepė nepastot bent tris mėnesius g.gif na bet lankausi ne pas A ax.gif

aš kol negerdavau aspirino tai man nei kojų nemaudė nei ką jaučiau. dabar va jei pamirštu išgert tai kojos taip maust pradeda kad iš kart primena apie pamirštą tabletę  doh.gif

na, aš kažkaip manau kad česnakas nepakenks smile.gif
dar kiek žinau omega rūgštys irgi sveika, skystina kraują.
na, man kaip tik kol negėriau aspirino buvo N simptomų, kurių nieks nežinojo kam priskirt, tai jaučiu jau prie neuro pacientų nurašė doh.gif

QUOTE(Nuk @ 2009 11 23, 13:38)
ačiū už protingus paaiškinimus 4u.gif
reiks labiau pasidomėti organizmo stiprinimu mastau.gif gal galėtum parašyti, ko atsisakei ir ką vartojat  4u.gif
ačiū 4u.gif einu studijuoti book.gif
reikia tirtis, nes aktyvi toksoplazmozės forma gali pakenkti vaisiui, o be to, yra vaistų jai gydyti 4u.gif

geriau išsitirt manau, jei tik pinigų nėra visiškas stygius ir dėl toksoplazmozės, ji ir bendrai sveikatą neigiamai veikia...

atsisakėm geriamų "skiepų", čia vaikams dabar labai populiaru skirti. vitaminų su ežiuole neduodu, juolab kad vaikams ta ežiuolė nesubrendusiam imunitetui rašo iš viso nenaudinga.
mes visų pirma vartojam vit C, per epidemijas homeopatinius antivirusinius, dabar pamazu bandom Citrosepta, grudinames ir tvarkom mityba, pratinames valgyti kuo daugiau zaliu nepadorotu darzoviu ir vaisiu. apskritai pradejau ziureti i sveikata kaip i visuma, neissikiriu, kad butent kazkokie vitaminai ar preparatai ja susitiprins ir padarys stebukla. manau cia priklauso bendrai nuo gyvenimo budo.
Atsakyti
Sveikos, merginos, mirksiukas.gif

Labai noreciau suzinoti is jusu toki dalyka - pries beveik pusantru metu pagimdziau (be jokiu nestumo problemu) sveika mazyli. Po to turejau persileidima... Nesivystantis. Dabar vel laukiuosi ir gine israse gerti ThromboASS, po viena tabletyte per diena... Paaiskino, kad tiesiog butina ji gerti pirmom savaitem ir tiek. Jokiu tyrimu del AFS nedariau. Bet ar gali buti, kad sergu AFS, jei pirma vaika isnesiojau puikiai, be jokio aspirino ir kitu vaistu? g.gif Ar galima susirgti AFS va taip is niekur nieko? Siaip sau, t.y. profilaktiskai, siu vaistuku gerti nenoriu, nes zinau, kad jie tikrai nera geri vaisiui unsure.gif Nebent maza ju doze nekenkia?
Buciau labai dekinga uz atsakyma, nes esu tikrai pasimetus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simplex @ 2009 12 16, 12:19)
Sveikos, merginos,  mirksiukas.gif

Labai noreciau suzinoti is jusu toki dalyka - pries beveik pusantru metu pagimdziau (be jokiu nestumo problemu) sveika mazyli. Po to turejau persileidima... Nesivystantis. Dabar vel laukiuosi ir gine israse gerti ThromboASS, po viena tabletyte per diena... Paaiskino, kad tiesiog butina ji gerti pirmom savaitem ir tiek. Jokiu tyrimu del AFS nedariau. Bet ar gali buti, kad sergu AFS, jei pirma vaika isnesiojau puikiai, be jokio aspirino ir kitu vaistu?  g.gif  Ar galima susirgti AFS va taip is niekur nieko? Siaip sau, t.y. profilaktiskai, siu vaistuku gerti nenoriu, nes zinau, kad jie tikrai nera geri vaisiui  unsure.gif Nebent maza ju doze nekenkia?
Buciau labai dekinga uz atsakyma, nes esu tikrai pasimetus 4u.gif  4u.gif

kartais skiria be jokių ,tyrimų, ir kaip suiprantu net ne kartais o gan dažnai. jau pastojus tyrimų dažniausia niekas nebeskiria, jei gerai iš gyd supratau, jie netikslūs tuomet.
ir būna kad vienus vaikus išnešioji ir nieko, o su kitu negali. mano pirmas irgi be jokių įtarimų dėl AFS praėjo. ir net nustačius AFS galima sėkmingai išnešiot,bet trombų , savo sveikatos ir mažylio praradimo rizika.
gali drąsiai gerti šitą aspiriną, tai maža dozė, daugiau naudos nei žalos, tik po valgio būtinai arba su maistu, kad skrandžio nesusigadintum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2009 12 16, 11:22)
kartais skiria be jokių ,tyrimų, ir kaip suiprantu net ne kartais o gan dažnai. jau pastojus tyrimų dažniausia niekas nebeskiria, jei gerai iš gyd supratau, jie netikslūs tuomet.
ir būna kad vienus vaikus išnešioji ir nieko, o su kitu negali. mano pirmas irgi be jokių įtarimų dėl AFS praėjo. ir net nustačius AFS galima sėkmingai išnešiot,bet trombų , savo sveikatos ir mažylio praradimo rizika.
gali drąsiai gerti šitą aspiriną, tai maža dozė, daugiau naudos nei žalos, tik po valgio būtinai arba su maistu, kad skrandžio nesusigadintum  4u.gif

Aciu labai uz greita atsakyma 4u.gif 4u.gif
Gydytoja liepe pasidaryt SPA ir INR tyrimus del kresejimo. Kazi jie parodys man tiksliai kazka? Ar butent juos reikia darytis, nes kiek skaiciau informacijos, tai nelabai apie juos kas kalba g.gif Busiu dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simplex @ 2009 12 16, 15:22)
Aciu labai uz greita atsakyma  4u.gif  4u.gif
Gydytoja liepe pasidaryt SPA ir INR tyrimus del kresejimo. Kazi jie parodys man tiksliai kazka? Ar butent juos reikia darytis, nes kiek skaiciau informacijos, tai nelabai apie juos kas kalba  g.gif Busiu dekinga uz atsakyma  4u.gif

gali būti ir kitų krešumo sutrikimų, kuriuos įtaria gyd, ne afs.
spa inr pas nestukes buna pakiles, o pas kai kurias pernelyg pakiles. taip pat buvo daroma anksciau vartojant kitus senosios kartos vaistus, kad neperskystint krauja.
tikėkimės jums viskastvarkoje ir sekmingai isnesiosit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2009 12 16, 18:21)
gali būti ir kitų krešumo sutrikimų, kuriuos įtaria gyd, ne afs.
spa inr pas nestukes buna pakiles, o pas kai kurias pernelyg pakiles. taip pat buvo daroma anksciau vartojant kitus senosios kartos vaistus, kad neperskystint krauja.
tikėkimės jums viskastvarkoje ir sekmingai isnesiosit  4u.gif

nemanau, kad ka itaria...tiesiog profilaktiskai skiria ir tiek smile.gif Dekui uz atsakyma 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikos mergytes 4u.gif
As pas jusu su vienu klausimeliu blush2.gif Gal zinot,kada galima nutraukt ThromboASS.Ta prasme iki kada ji galima gert nestumo metu?
Lyg esu girdejus iki 36sav patartina ji gert.
Kai pastojau jokiu problemu nebuvo,kai dare kraujo tyrimus 24sav issikviete i ligonine ir pasake jog pas mane kraujas tirstas,bet taip jokiu vaistu ir neisrase.
Ejau i AFS mergaiciu foruma ir jos man patare gert daug skysciu bei aspirina po viena tablete.As jo isgeriau 20tabletyciu ir baigiau gert blush2.gif db jau gimdymas cia pat tai vis susimastau,kad gal per mazai aspirino isgeriau g.gif
Jei galit patarkit.
ACIU 4u.gif

Ir sirdingai dekoju Fedes 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad mane susirado ir paklause kaip man sekasi.
Atsakyti