QUOTE(Vukutis @ 2009 11 17, 00:08)
Kaip gerai merginos, kad esat ir pasidalinat savo žiniomis:)
Kaip tik klausiau gydytojos, ką rekomenduotų, ar stiprinti savo imunitetą, kadangi mane viena po kitos pradėjo pulti infekcijos. Tai ji rekomendavo būtent vitaminus su ežiuole, o pasirodo tai netinka esant AFS...Gerai, kad pasiskaitinėju šį forumą
Tiesa, Fedes, galvoji, kad galėjai paveldėti šį sindromą? Ar galiu paklausti, ar kam nors giminėje buvo nustatytas šis konkretus sindromas ar tik įtari pagal galimus simptomus (pvz., trombozė ar pan.)? Klausiu, nes pati neseniai išsiaiškinau, kad senelis mirė panašu, kad dėl trombozės ir mama pastaruoju metu pradėjo skųstis kojų venų skausmu...
žinok nugi nesu įsitikinus dėl AFS, žinu tikrai tik dėl nėštumo, kad pavojinga ta ežiuolė.
jei ACPR teigiamas, kaip yra pas mane, devyniasdešimt kažkeli procentai, kad tai paveldimas polinkis. tik tiek kad genetiniai tyr brangūs, nieks pas mus jų be reikalo nedaro, vien tam kad įsitikint, gydymui tai reikšmės neturi. ir spėju iš savo mamos pusės tai galib būti pagal simptomus.
o šiaip lietuvoj apskritai daug yra trombozių, insultų, infarktų ir kt ligų, kurios susiję su trombais, tai vien iš to nespręsčiau, kad paveldima.
QUOTE(Law @ 2009 11 19, 17:06)
sveikos. įlysiu ir aš apie tą imunitetą
grynai mano nuomone prie AFS turėtų tikti česnakas nes viena jo savybių yra skystinti kraują.
straipsnis na bet jis taip pat turi savybę stimuliuoti imunines ląsteles...
straipsnis
Sauda įdomu su tuo organizmo atsigavimu. man po paskutinio persileidimo va nieku gyvu liepė nepastot bent tris mėnesius

na bet lankausi ne pas A
aš kol negerdavau aspirino tai man nei kojų nemaudė nei ką jaučiau. dabar va jei pamirštu išgert tai kojos taip maust pradeda kad iš kart primena apie pamirštą tabletę
na, aš kažkaip manau kad česnakas nepakenks
dar kiek žinau omega rūgštys irgi sveika, skystina kraują.
na, man kaip tik kol negėriau aspirino buvo N simptomų, kurių nieks nežinojo kam priskirt, tai jaučiu jau prie neuro pacientų nurašė
QUOTE(Nuk @ 2009 11 23, 13:38)
ačiū už protingus paaiškinimus
reiks labiau pasidomėti organizmo stiprinimu

gal galėtum parašyti, ko atsisakei ir ką vartojat
ačiū

einu studijuoti

reikia tirtis, nes aktyvi toksoplazmozės forma gali pakenkti vaisiui, o be to, yra vaistų jai gydyti
geriau išsitirt manau, jei tik pinigų nėra visiškas stygius ir dėl toksoplazmozės, ji ir bendrai sveikatą neigiamai veikia...
atsisakėm geriamų "skiepų", čia vaikams dabar labai populiaru skirti. vitaminų su ežiuole neduodu, juolab kad vaikams ta ežiuolė nesubrendusiam imunitetui rašo iš viso nenaudinga.
mes visų pirma vartojam vit C, per epidemijas homeopatinius antivirusinius, dabar pamazu bandom Citrosepta, grudinames ir tvarkom mityba, pratinames valgyti kuo daugiau zaliu nepadorotu darzoviu ir vaisiu. apskritai pradejau ziureti i sveikata kaip i visuma, neissikiriu, kad butent kazkokie vitaminai ar preparatai ja susitiprins ir padarys stebukla. manau cia priklauso bendrai nuo gyvenimo budo.