QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 17, 00:12)
O čia , ką tik baigtas tortukas , užsakymas rytojui , bet kad isigertų ir būtų skanesnis dariau šiandien ( medutis ).
Dengtas mase su dirbtinu medum ( Meian ji nepatinka , o man gražiau kai ji blizga , skonio reikalas

) , be galo malonu su ja dirbti , elastinga , neplyšta , tampri , gėlytės iš balto šokolado , ir aišku į jį ilašinta po lašelį dažų ,mažos gėlytės pudra ir želatina , purkšta perlamutru .....
Tortukas grazuolis, nieko nepridursi
Del mases, beje... as tikrai turiu pritarti, kad is visu isbandytu masiu, elastingumas buvo geriausias tos, su gliukoze. betgi emiau jos vengti butent po to atvejo, kai ji man eme ir istirpo. Tada torto sonai isvis isbego "nemunais i laisve", o virsus tarsi ir laikesi, bet toks praskydes buvo, istezes (tada tas blizgesys ir atsirado toks nemalonus -- del to, kad mase isskydo). Antra kart kai dengiau ja, irgi buvo "praskydusi" -- bet, hmm, taip sutapo, kad abiejuose tortose zeles buvau nepagailejusi, gal su ja sureagavo?
Siaip ar taip, vakar aptikau, kad sios mases dar nemaza gabala turiu saldytuve (jau virs menesio ten buvo ikista). Kaip tik baigiau "Zacheri" kept, tai pamaniau, surizikuosiu, apdengsiu ta mase (pamaniau, jei ka, penktadienio vakara pataisysiu). Zinokit, kas man labiausiai ispudi padare, tai kad ji tiek saldytuve stovejus, netapo trapesne (gal net kaip tik -- dar tampresne

), be to, isemus pakako rankose palaikyt, ji susilo, ir iskart buvo galima dirbt (nereikia mikrobanges). Zodziu, is sitos puses tikrai liuks.
Mano ta Zacheri issives tik sestadienio ryta, tai ziuresim, kaip apdengimas atlaikys -- bet turiu pasakyti, siryt mase stovejo kuo puikiausiai. Ir to blizgesio nesimpatisko irgi kol kas nera

Tai gal tikrai ji tiesiog nedraugauja su zele? (reiketu daugiau paeksperimentuot, kad butu galima tiksliai atsakyt...)
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 17, 12:09)
..labai palengvėjo darbas , kai įsigijau reikiamų daikčiukų , aišku iki pilnos komplektacijos toli , bet.....ateitį bus ir jie

.....ačiū Meian , be jos ir netūrėčiau , ir kitos taip pat .

nera uz ka, jus tik kepkit, naudokit, ir mums demonstruokit