QUOTE(žostautė @ 2009 04 17, 12:16)
QUOTE(naitas @ 2009 04 17, 11:18)
jau tada geriau is vakaro uzdegti
QUOTE(aneizza @ 2009 04 17, 11:00)
as tai is vakaro uzdegu gal del to per nakti ir apruksta, jauciu tingeciau keltis is ryto ir pries salna uzdegti
nes po to ir darba pramigciau 
As miegoti einu trecia nakties,tai uzdegu pries miega pasivaikscioju.
QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 11:53)
o ko taip velai?
QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 11:58)
su kelimusi rytais as vyturiukas, o panaktineti irgi megstu
Negaliu is juoko,siandien mano gimtadienis,tai uosviai sugalvojo atvaziuoti dobilus seti.As vyrui sakau jus kaip norit,o as siandien turiu teise svesti. 
Papildyta:
bijau,kad mano pomidorai"nenudvestu",anyta pamate,oi kokie grazus tavo pomidorai,maniskiai istyse plonyciai,gal gali patarti kuo tu saviskius laistei.
Papildyta:
bijau,kad mano pomidorai"nenudvestu",anyta pamate,oi kokie grazus tavo pomidorai,maniskiai istyse plonyciai,gal gali patarti kuo tu saviskius laistei.
QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 12:07)
Negaliu is juoko,siandien mano gimtadienis,tai uosviai sugalvojo atvaziuoti dobilus seti.As vyrui sakau jus kaip norit,o as siandien turiu teise svesti. 
Papildyta:
Papildyta:
sakyk kad laistei kokiu vistu kakuciu neskiestu
QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 11:07)
švęsi dobiluose
Neimk į galvą - bujos tie pomidorai ir toliau. Nuo tokio dėmesio dar labiau
Laimingo gimtadienio
QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 12:25)
Atspejai,sveciu nekvieciau.
Bet gi kazkokia dingsti reikia rasti atvaziuoti paziureti,gal girta po stalu guliu.
Nezinau jei nuziurejo mano pomidorus,tai bus labai liudna.As juos isnesusi,bet anytele apeina visus kampus ir randa. 
tai jei jau atvaziavo tai dovanu reikalauk