Įkraunama...
Įkraunama...

Du Saulės gimimai....

Saunuolytes 4u.gif
Aukit stiprios ir sveikos 4u.gif
Atsakyti
Skaitant tavo istorija asaros pacios riedejo 4u.gif
graudi ir labai dziugi tavoji gimdymo istorija... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 24 sausio 2010 - 19:49
Graudi istorija, bet su laiminga pabaiga 4u.gif Aukit sveikos 4u.gif
Atsakyti
net susigraudinau skaitydama, aukit ir bukit stiprios 4u.gif
mano suneliui irgi itarinejo sirdies yda, bet aciu dievuj apsiriko wub.gif
Atsakyti
Net apsiverkiau, nuostabi, stipri mergytė smile.gif Tikras stebūklas. Aukit sveikos ir didelės smile.gif
Atsakyti
labai idomu kaip gyvenate dabar... 4u.gif saunuoliai tiek daug istvere esate... wub.gif
musu antrajam buvo taip pat igimta sirdies ydele,antra diena po gimdymo isveze i Klinikas,daktarai sake,kad stebuklu nebuna ir dave mums panasiai menesi,kad gyvensime... unsure.gif o mums jau šešeri biggrin.gif pasirodo daug stebuklu gyvenime ivyksta tik reikia tiketi wub.gif mums sirdies ydele uzsitrauke,neprireikus jokiu vaistu bei operacijos...

daug daug laimes jusu seimai,aukit sveiki ir stiprus mirksiukas.gif
Atsakyti
sekasi mums puikiai, sia savaite buvome santariskese, gydytojas apziurejes sake, kad viskas gerai. sekantis patikrinimas po 3ju menesiuku. o stebuklu tikrai buna, vienas didziausiu mano gyvenime sedi man ant keliu 4u.gif manau, kad net ir netikintis stebuklais po tokiu ivykiu jais patiketu 4u.gif jums taip pat dideles sekmes ir sveikatytes. taip pat aciu visoms skaitamcioms mamytes 4u.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(happymama @ 2009 04 12, 19:48)
ačiū jums visoms mergytės 4u.gif  wub.gif

Tikrai apsiverkiau iš pradžiu dėl mažutės bėdelių,paskui iš laimės kad viskas gerai,ir labai suprantu ka mamytė jautei, augkite didelės ir stiprus 4u.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Skaiciau ir verkiau ax.gif Smagu,kad viskas taip gerai baigesi,sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
tikrai jaudinanti istorija.belika tik palinketi kad augtumet sweikos mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti