Tusas High Impact tai tikrai geras
,o beje Sarmose Clinique kosmetika atpigo
turbut krize veikia taip
QUOTE(Z1V1L3 @ 2009 04 27, 22:09)
Tusas High Impact tai tikrai geras
,o beje Sarmose Clinique kosmetika atpigo
turbut krize veikia taip 
bet tikriausiai nelabai žymiai?..
QUOTE(jurguze @ 2009 04 27, 18:22)
O kaip tusai is Clinique?
Naudoju Clinique Lash building primer ir Clinique High impact mascara. Nekeisciau ju i jokius kitus. Kokybe super, nepalyginsi su jokiais kitais tusais
as va laukiu kada greiciau baigsiu savasias priemones veidui ir labai noriu clinique pabandyt,kazkada turejau prausikli tai labai patiko..ka parekomenduotumet riebiai spuoguotai odai?
QUOTE(ugnet @ 2009 04 30, 21:07)
as va laukiu kada greiciau baigsiu savasias priemones veidui ir labai noriu clinique pabandyt,kazkada turejau prausikli tai labai patiko..ka parekomenduotumet riebiai spuoguotai odai?
Esu naudojusi clinique muila riebiai odai. Man patiko.
Naudoju pore minimiser veido kauke, tai tikrai labai patinka, o esu nusipirkus ir isgirtaji drekikli veidui, bet man visiskai jokio efekto jis neduoda
visos pazystamos negali atsidziaugti, o man visisakai nieko gero jis nedaro
atradau geri kuris akimirksniu nuvalo akiu makiaza , labai patenkinta
drauge dave likuti pabandyti, bet manau isigysiu nauja
drauge dave likuti pabandyti, bet manau isigysiu nauja QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 05 09, 00:32)
atradau geri kuris akimirksniu nuvalo akiu makiaza , labai patenkinta
drauge dave likuti pabandyti, bet manau isigysiu nauja 
drauge dave likuti pabandyti, bet manau isigysiu nauja As ji isgyriau praeitoj temoj, bet kazkuri mergaite pabandzius blogai apie ji atsiliepe - sake lieka oda po jo riebi, nenusiplauna tas riebumas. Nors man paciai tai fantastiskai greitai ir lengvai nuvalo jis makiaza ir viskas puikiai nusiplauna.
Beje, jei domintu, turiu daugiau nei puse jo likusio - galeciau perleist pigiau...
clinique mano problematiskai odai tai geris.....
naudojau acne serijos veido putas, toneri, o ta krema tepu tik ant spuogu jei iskyla....

sitas seriumas tai geris....veida padaro kaip silkini..

diena sita krema tepu, naudojau ir superdefence bet sitas man labaiu patinka....

nakti sita krema tepu...

paakiu kremas man nieko gero......all about eyes
nors allure apdovanojima gaves....
tai paakim ir kaktos raukslem naudoju sita seriuma

tusas sitas man pats geriausias(nei dior nei yves saint lauren tusai nepadaro tokiu blastienu)...kas megsta naturaliai atrodancias blakstienas , nesulipina, atskiria kiekviena blaksteina

krempudra sita labai patinka.....neapsunkina veido ir nesijaucia jos ir nesimato jos ant veido...

kompaktine pudra nuima veido blizgesi...labai patinka

patinka ir mineraline pudra...nesijaucia nat veido visiskai....

i savaite karta skrubinu veida

Papildyta:
greitas pirkinys bus sitie du dalykai....

ar kas bandet....?
nepykit mergaites neskaiciaus senos temos....gal kalbejot apie juos....
naudojau acne serijos veido putas, toneri, o ta krema tepu tik ant spuogu jei iskyla....

sitas seriumas tai geris....veida padaro kaip silkini..

diena sita krema tepu, naudojau ir superdefence bet sitas man labaiu patinka....

nakti sita krema tepu...

paakiu kremas man nieko gero......all about eyes

tusas sitas man pats geriausias(nei dior nei yves saint lauren tusai nepadaro tokiu blastienu)...kas megsta naturaliai atrodancias blakstienas , nesulipina, atskiria kiekviena blaksteina

krempudra sita labai patinka.....neapsunkina veido ir nesijaucia jos ir nesimato jos ant veido...

kompaktine pudra nuima veido blizgesi...labai patinka

patinka ir mineraline pudra...nesijaucia nat veido visiskai....

i savaite karta skrubinu veida

Papildyta:
greitas pirkinys bus sitie du dalykai....

ar kas bandet....?
nepykit mergaites neskaiciaus senos temos....gal kalbejot apie juos....
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 11, 13:01)
viska sudetis suma iseina gan didoka....bet veido prieziuros priemoniu uztenka 6 iki 10 menesiu.......veido prausiklis tik 1-2 menesiu uztenka.....kosmetikos uztenka ilgam bet po metu atnaujinu....nes galiojimas seip kosmetikos metus laiko yra......tuso tik tris menesius....
QUOTE(mimoza:) @ 2009 05 12, 01:05)
O gal kuri naudojat paaakių maskuoklį?
All About Eyes Concealer

Isabelle, o ta krempudra skystesnė ar tirštesnė?
All About Eyes Concealer

Isabelle, o ta krempudra skystesnė ar tirštesnė?
ta krempudra yra skystesne.....labai gerai pasiskirsto ant veido......as naudoju sepetuka pudrai uztepti ant veido....tada lygiai pasiskirsto...
QUOTE(aga1 @ 2009 04 28, 17:36)
Naudoju Clinique Lash building primer ir Clinique High impact mascara. Nekeisciau ju i jokius kitus. Kokybe super, nepalyginsi su jokiais kitais tusais 
Sveikutes.., as irgi patapau gerbeja clinique
o beje gal kas naudoja clinique tonika? mano odos tipas misrus.. gal kas galite patarti, koki pirkti? kas naudoja
Bus labai aciu