QUOTE(aga1 @ 2009 04 28, 17:36)
Naudoju Clinique Lash building primer ir Clinique High impact mascara. Nekeisciau ju i jokius kitus. Kokybe super, nepalyginsi su jokiais kitais tusais
Sveikutes.., as irgi patapau gerbeja clinique

del tuso High impact as irgi ji naudoju-ir man taipogi jis labai geras..,,pirma kart ji isbandziau-kai buvo sarmoj akcija., tutele-vienam gale tusas kitam blizgesys., gal kam teko nusipirkti sarmoj 30 lt kainavo,,. tai manau kad jie cia gudre reklama pasidare pabandymui

tusas man labai patiko., tai va drauge is uk atsiunte High impact tusa, dar tik nenaudoju-noriu sena pabaikti.,o tas blisgesiukas-ir auksnis

naudoju taip pogi muilo prausikli ta-sorri mergaites nezinau kaip tikslei jis vadinasi., poto Dramatically different moisturizing gel., ir kremuka.,kadangi man su kramais sunku issirinkti-tai sarnoj dave pabandyti idejo kremo-tai panaudojus ji., man tiko

tai va laukiu algos.,turiu sarmoj ceko--ir leksiu krema jau normale pakuote pirkti kremo., dar ka nugriebsiu gal tonika--o tada gal dovanele clinique kokia duos.,,nes pazystama dirba-tai maciau rinkinukas tikrai neblogas laukia perkant uz 170 ar daugiau
o beje gal kas naudoja clinique tonika? mano odos tipas misrus.. gal kas galite patarti, koki pirkti? kas naudoja
Bus labai aciu