Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

Tusas High Impact tai tikrai geras 4u.gif ,o beje Sarmose Clinique kosmetika atpigo ax.gif turbut krize veikia taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Z1V1L3 @ 2009 04 27, 22:09)
Tusas High Impact tai tikrai geras  4u.gif ,o beje Sarmose Clinique kosmetika atpigo  ax.gif turbut krize veikia taip  mirksiukas.gif

bet tikriausiai nelabai žymiai?.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 04 27, 18:22)
O kaip tusai is Clinique?

Naudoju Clinique Lash building primer ir Clinique High impact mascara. Nekeisciau ju i jokius kitus. Kokybe super, nepalyginsi su jokiais kitais tusais thumbup.gif
Atsakyti
as va laukiu kada greiciau baigsiu savasias priemones veidui ir labai noriu clinique pabandyt,kazkada turejau prausikli tai labai patiko..ka parekomenduotumet riebiai spuoguotai odai?
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 04 30, 21:07)
as va laukiu kada greiciau baigsiu savasias priemones veidui ir labai noriu clinique pabandyt,kazkada turejau prausikli tai labai patiko..ka parekomenduotumet riebiai spuoguotai odai?

Esu naudojusi clinique muila riebiai odai. Man patiko.
Atsakyti
Naudoju pore minimiser veido kauke, tai tikrai labai patinka, o esu nusipirkus ir isgirtaji drekikli veidui, bet man visiskai jokio efekto jis neduoda g.gif visos pazystamos negali atsidziaugti, o man visisakai nieko gero jis nedaro doh.gif
Atsakyti
atradau geri kuris akimirksniu nuvalo akiu makiaza , labai patenkinta
user posted image drauge dave likuti pabandyti, bet manau isigysiu nauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 05 09, 00:32)
atradau geri kuris akimirksniu nuvalo akiu makiaza , labai patenkinta
user posted image drauge dave likuti pabandyti, bet manau isigysiu nauja smile.gif

As ji isgyriau praeitoj temoj, bet kazkuri mergaite pabandzius blogai apie ji atsiliepe - sake lieka oda po jo riebi, nenusiplauna tas riebumas. Nors man paciai tai fantastiskai greitai ir lengvai nuvalo jis makiaza ir viskas puikiai nusiplauna.

Beje, jei domintu, turiu daugiau nei puse jo likusio - galeciau perleist pigiau... ax.gif
Atsakyti
clinique mano problematiskai odai tai geris..... thumbup.gif

naudojau acne serijos veido putas, toneri, o ta krema tepu tik ant spuogu jei iskyla....
user posted image

sitas seriumas tai geris....veida padaro kaip silkini..

user posted image

diena sita krema tepu, naudojau ir superdefence bet sitas man labaiu patinka....
user posted image

nakti sita krema tepu...

user posted image

paakiu kremas man nieko gero......all about eyes schmoll.gif nors allure apdovanojima gaves.... g.gif tai paakim ir kaktos raukslem naudoju sita seriuma

user posted image

tusas sitas man pats geriausias(nei dior nei yves saint lauren tusai nepadaro tokiu blastienu)...kas megsta naturaliai atrodancias blakstienas , nesulipina, atskiria kiekviena blaksteina thumbup.gif

user posted image

krempudra sita labai patinka.....neapsunkina veido ir nesijaucia jos ir nesimato jos ant veido...

user posted image

kompaktine pudra nuima veido blizgesi...labai patinka

user posted image

patinka ir mineraline pudra...nesijaucia nat veido visiskai....

user posted image

i savaite karta skrubinu veida

user posted image

Papildyta:
greitas pirkinys bus sitie du dalykai....

user posted image

user posted image

ar kas bandet....?

nepykit mergaites neskaiciaus senos temos....gal kalbejot apie juos.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 09 gegužės 2009 - 07:43
O gal kuri naudojat paaakių maskuoklį?
All About Eyes Concealer

user posted image

Isabelle, o ta krempudra skystesnė ar tirštesnė?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 11, 13:01)
Oho kiek priemoniu bigsmile.gif net baisu ir pagalvot kiek viskas kainuoja blink.gif

viska sudetis suma iseina gan didoka....bet veido prieziuros priemoniu uztenka 6 iki 10 menesiu.......veido prausiklis tik 1-2 menesiu uztenka.....kosmetikos uztenka ilgam bet po metu atnaujinu....nes galiojimas seip kosmetikos metus laiko yra......tuso tik tris menesius.... unsure.gif bet as tusa ilgiau naudoju.....
QUOTE(mimoza:) @ 2009 05 12, 01:05)
O gal kuri naudojat paaakių maskuoklį?
All About Eyes Concealer

user posted image

Isabelle, o ta krempudra skystesnė ar tirštesnė?

ta krempudra yra skystesne.....labai gerai pasiskirsto ant veido......as naudoju sepetuka pudrai uztepti ant veido....tada lygiai pasiskirsto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 13 gegužės 2009 - 02:47
QUOTE(aga1 @ 2009 04 28, 17:36)
Naudoju Clinique Lash building primer ir Clinique High impact mascara. Nekeisciau ju i jokius kitus. Kokybe super, nepalyginsi su jokiais kitais tusais  thumbup.gif

Sveikutes.., as irgi patapau gerbeja clinique 4u.gif del tuso High impact as irgi ji naudoju-ir man taipogi jis labai geras..,,pirma kart ji isbandziau-kai buvo sarmoj akcija., tutele-vienam gale tusas kitam blizgesys., gal kam teko nusipirkti sarmoj 30 lt kainavo,,. tai manau kad jie cia gudre reklama pasidare pabandymui thumbup.gif tusas man labai patiko., tai va drauge is uk atsiunte High impact tusa, dar tik nenaudoju-noriu sena pabaikti.,o tas blisgesiukas-ir auksnis thumbup.gif naudoju taip pogi muilo prausikli ta-sorri mergaites nezinau kaip tikslei jis vadinasi., poto Dramatically different moisturizing gel., ir kremuka.,kadangi man su kramais sunku issirinkti-tai sarnoj dave pabandyti idejo kremo-tai panaudojus ji., man tiko thumbup.gif tai va laukiu algos.,turiu sarmoj ceko--ir leksiu krema jau normale pakuote pirkti kremo., dar ka nugriebsiu gal tonika--o tada gal dovanele clinique kokia duos.,,nes pazystama dirba-tai maciau rinkinukas tikrai neblogas laukia perkant uz 170 ar daugiau lotuliukas.gif
o beje gal kas naudoja clinique tonika? mano odos tipas misrus.. gal kas galite patarti, koki pirkti? kas naudoja 4u.gif
Bus labai aciu ax.gif
Atsakyti