Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

QUOTE(jurguze @ 2010 04 22, 11:26)
Apie kurį tušą kalbat? blush2.gif

CLINIQUE black 01,high impact mascara.Dezute tokia gaivi,su zaliais lapeliais smile.gif
Negaliu ideti paveiksliuku dar schmoll.gif
Va sita radau:
http://www.parfum24....-Impact-Mascara
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamma: 22 balandžio 2010 - 15:23
As is CLINIQUE turiu:
Antakiems pariskinti.kolkas super 4u.gif
user posted image
mineraline pudryte jau pries tai rasiau kad labai patiko wub.gif
user posted image
tusa graziai atskiria blakstienas paiilgina thumbup.gif
user posted image
turiu tokio kremuko nuo saules gavau dovanu bet dar nebandziau.
user posted image
dar esu turejus:
sausos pudrites bet man nelabai tiko.gal spalva buvo per tamsi
user posted image
daugiau dar visko esu turejus bet jau nepamenu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
šiuo metu naudoju šešėlius ( tik kitokios spalvos)- išlieka visą dieną, nesubėga thumbup.gif
Atsakyti
labai domina pudros, savo odai tinkamas išsirinkau Superbalanced ir perfectly real. gal kas gali pakomentuot trumpai kiekvieną, kuri geriau maskuoja, koks efektas, o gal kuri nors abi išbandė ir gali palyginti? 4u.gif
Atsakyti
siandie nusipirkau riebios odos prausikli kiek pabandzius is 1 karto patiko
Atsakyti
http://uk.strawberry...ineId=1283#1283

turejau sia pudra. Pradesiu gal nuo minusu biggrin.gif : tepasi sunkiai (nes bealiejine),iskart ,,prikimba",neina jos isretusuoti, tai tokiu atveju lengva susikurti kaukes efekta,nes vis po lopineli tepi tepi,trini,trini ir nieko gero.. Spalva emiau viena sviesiausiu,bet vistiek vos vos tamsoka buvo, nelabai yra sviesiu sp. pasirinkimas. Odos neislaiko visiskai matines, ima blizgeti,nors nepasakyciau,kad jau labai labai smile.gif Apie poru kimsima nepamenu,tai matyt,kad nekimso..Taip pat labai nepatogus indelis naudojimui!
Pliusai: kaina. nera labai brangi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 04 30, 14:25)

kokia maždaug Clinique pudrų kaina pas mus LT?
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 04 30, 14:58)
kokia maždaug Clinique pudrų kaina  pas mus LT?

Iki 100 lt kiek pamenu g.gif
Atsakyti
Sveikos paneles, skaiciau tema, bet radau labai mazai atsiliepimu apie clinique supermoisture pudra:) gal kuri naudojate ar bent jau bandet ir galetumet atsiliepima parasyti? is anksto didelis aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 04 30, 13:25)
http://uk.strawberry...ineId=1283#1283

turejau sia pudra. Pradesiu gal nuo minusu biggrin.gif  : tepasi sunkiai (nes bealiejine),iskart ,,prikimba",neina jos isretusuoti, tai tokiu atveju lengva susikurti kaukes efekta,nes vis po lopineli tepi tepi,trini,trini ir nieko gero.. Spalva emiau viena sviesiausiu,bet vistiek vos vos tamsoka buvo, nelabai yra sviesiu sp. pasirinkimas. Odos neislaiko visiskai matines, ima blizgeti,nors nepasakyciau,kad jau labai labai smile.gif Apie poru kimsima nepamenu,tai matyt,kad nekimso..Taip pat labai nepatogus indelis naudojimui!
Pliusai: kaina. nera labai brangi biggrin.gif

neatsidaro paveiksliukas. as turejau riebios odos pudra, nepatiko, nes labai greitai oda blizgejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolly @ 2010 04 08, 16:14)
CLINIQUE supermoisture makeup teint hydratation maximum, rodos  viska surasiau 4u.gif

drinks_cheers.gif man ji pati geriausia drinks_cheers.gif tepasi tolygiai,atrodo labai naturaliai! Rinkausi, ieskojau koki menesi, tai kai isbandziau tos pudros meginuka , likau suzaveta wub.gif
Atsakyti
Turiu dvejus šėšėlius va šiuos:
user posted image

Laaaaaabai patinka, spalvytė labai graži, lengvai dengiasi ir laiko puikiai be jokių primerių net per didelius karščius thumbup.gif Tikrai pirkčiau dar ir dar kartą, o ir kaina prieinama.... thumbup.gif

Tušas High Impact irgi patiko thumbup.gif labai lengvai užriesdavo, nesukibindavo.
user posted image

Presuota pudra irgi paliko gerus įspūdžius, švelniai dengiasi ir oda tokia aksominė thumbup.gif Tik spalva kiek per šviesi, bet nieko, jau baigiu sunaudot biggrin.gif
user posted image

Superbalm lūpų blizgis irgi patiko, nes tas blizgesys toks gražus, "skanus" atrodo ant lūpų ir drėkina gerai, beje laikosi irgi super thumbup.gif
user posted image

Deep Comfort Body Moisture kūno losjonas man buvo per riebus, tiesiog netiko mano odai, bet kad geras jis, tai tikrai biggrin.gif
user posted image

Tonikas veidui buvo per stiprus, oda sudirgdavo, perštėdavo, nori nenori turėdavau persipraust nusivalius odą vandeniu....
user posted image

Kremukas veidui Dramatically Different Moisturising Gel buvo super thumbup.gif Duodu 10 balų iš 10 thumbup.gif
user posted image

City Block Sheer Oil-Free Daily Face Protector SPF 25 išvis buvo nerealus mano odai, tik aš nelabai toleruoju visokių SPF'u, bet tiek to šiuo atveju biggrin.gif labai ir labai patiko, tik gaila kad turėjau mėginuką 10ml.....
user posted image

Dabar užsisakiau 30ml prausiklio pabandymui Rinse Off Foaming Cleanser, o ir kelionėj bus patogu vasaros sezonu biggrin.gif Žiūrėsiu kaip jis man patiks...
user posted image
Atsakyti