Dėkui, šitas jau mačiau... Kažkaip nemiela man ta samaninė spalva...

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 11 18, 23:26)
šviesesnių lyg ir nėra niekur.gaila...........
Sveikos panelės, as cia naujokė
norėjau paklausti kur būtų galima nusipirkti žalios floristinės juostelės, gėlių iš biserio koteliams apvynioti
žinau, kad floristikos parduotuvėse, bet gal galėtumėt tiksliai pasakyti kuriose yra, nes nesinori po visą miestą lakstyti
mane domina Vilnius ir gal yra Marijampolėje? iš anksto ačiū už pagalbą

QUOTE(dianytis @ 2009 11 23, 16:07)
Sveikos panelės, as cia naujokė
norėjau paklausti kur būtų galima nusipirkti žalios floristinės juostelės, gėlių iš biserio koteliams apvynioti
žinau, kad floristikos parduotuvėse, bet gal galėtumėt tiksliai pasakyti kuriose yra, nes nesinori po visą miestą lakstyti
mane domina Vilnius ir gal yra Marijampolėje? iš anksto ačiū už pagalbą 

Vilniuje aš pirkau Šiaurės miestelyje, Schetelig'e

Sveikos, gavau iš vienos parduotuvės ryškiai brokuotus akmenis, atrašė piktai kad galiu gražinti, bet siuntimo man tai neapmokės niekas, piktumas ima, 10 lt į balą išmesta
Man kažkokia nerimta parduotuvė, arba čia man nepasisekė, išsiuntė, parašė laišką, kad neidėjo vieno krepšelio su prekėms, tipo įdėsim kai darysit kitą užsakymą, bet man jau gal neprireiks jų paslaugų, bet va kad pinigųs gražinti už neidėtas tai

QUOTE(-Sandrita- @ 2009 11 24, 09:31)
Sveikos, gavau iš vienos parduotuvės ryškiai brokuotus akmenis, atrašė piktai kad galiu gražinti, bet siuntimo man tai neapmokės niekas, piktumas ima, 10 lt į balą išmesta
Man kažkokia nerimta parduotuvė, arba čia man nepasisekė, išsiuntė, parašė laišką, kad neidėjo vieno krepšelio su prekėms, tipo įdėsim kai darysit kitą užsakymą, bet man jau gal neprireiks jų paslaugų, bet va kad pinigųs gražinti už neidėtas tai 

Sandrita, o kokia tai parduotuve? Galetum pavadinima jos parasyti, tuomet ir mes zinosime su kuo reikala turime

QUOTE(-Sandrita- @ 2009 11 24, 08:31)

Nu įdomai čia, "įdėsim, kai darysit kitą užsakymą"

O man, viena parduotuve dovanele idejo
Nezinau, gal todel, kad pirma karta uzsakinejau, o gal ji visada dovaneles des

As is perliuko visad po dovanele gaunu
taip ir vel norisi uzsisakinet

Sveiki,
Sakykite kas pirkote
www.karoliukai.xz.lt ?
Norint patvirtinti uzsakyma praso ivesti korteles numeri
Hmh, kazkaip keistai, pirma karta man taip praso, visada pati per banka kiek reikia tiek sumoku, o cia
Sakykite kas pirkote
www.karoliukai.xz.lt ?

QUOTE(Invincible @ 2009 11 24, 13:05)
Sveiki,
Sakykite kas pirkote
www.karoliukai.xz.lt ?
Hmh, kazkaip keistai, pirma karta man taip praso, visada pati per banka kiek reikia tiek sumoku, o cia 
Sakykite kas pirkote
www.karoliukai.xz.lt ?

Čia pas juos visada taip, geriausia pasirinkt "atsiimsiu vietoj (Klaipėdoj)" ir pastabose parašyti, kad siųsti paštu. Tuomet atsiųs sąskaitą, į kur pervesti pinigus

QUOTE(Invincible @ 2009 11 24, 13:05)
Sveiki,
Sakykite kas pirkote
www.karoliukai.xz.lt ?
Sakykite kas pirkote
www.karoliukai.xz.lt ?

brrrr čia toji ir parduotuvė, gyvenime nepirksiu iš jos