Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu maitinti krūtimi

Sveikos,
as tai priklausau ir maitinanciu MP ir maitinanciu misineliais frakcijai. (Pasijauciau kaip seime). Diena piena nusitraukineju ir girdau is buteliuko, nes mazasis nesusitvarko is kruties beganciomis pieno srovemis, o naktimis maitinu misiniu, nes noriu issimiegoti. Ir kuo puikiausiai augam. Manau kiekvienas savo vaikus augina,kaip ismano ir tikrai nelinki jam blogo.
Atsakyti
QUOTE(JOKU @ 2009 05 19, 11:25)
Sveikos,
as tai priklausau ir maitinanciu MP ir maitinanciu misineliais frakcijai. (Pasijauciau kaip seime). Diena piena nusitraukineju ir girdau is buteliuko, nes mazasis nesusitvarko is kruties beganciomis pieno srovemis, o naktimis maitinu misiniu, nes noriu issimiegoti. Ir kuo puikiausiai augam. Manau kiekvienas savo vaikus augina,kaip ismano ir tikrai nelinki jam blogo.

Ajajai kokia savanaude - nori issimiegoti blink.gif blink.gif (nepyk, as cia juokauju MP juokais 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 05 19, 11:15)
Viska taip susnekejau  4u.gif Gal cia SM isskirtines mamos  smile.gif , bet pasiziuriu i savo pazystamas (ne viena ir ne dvi), tai nelabai ir suprantu ka tetis veikia  g.gif , nes jos amzinai sulipusios "vaikas papas", o  tetis neturi vietos lovoje, nes ten miega mazylis, nes taip patogiau mamai  g.gif ir nebuvo cia jokios ironijos  4u.gif
Papildyta:

Kokis sexas - KENTETI reikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o tai koks leliukų amžius? kad pradžioje jie būna prilipę - tas tai taip. bet kiek tai trunka - porą savaičių, gal mėnesį, kol įsivažiuoja pieno gamyba. kažkaip jūs viską hiperbolizuojat. be to jei neturit pati maitinimo praktikos, tai gal ir nelabai įsivaizduojat kas kaip būna. Žmonės paprastai nebūna tokie jau mazochistai, kad kentėtų metus, du. Aš iš esmės suprantu ir užjaučiu mama4xl ir gink D, jos nesmerkiu. jei būčiau atsidūrus tokioje padėtyje kaip ji, greičiausiai irgi nutraukčiau maitinimą. Nesam mes kažkokie monstrai - tipo nemaitini, davai ant laužo. Nemanau, kad kažkas konkrečiai ją smerkia. Bet pasikartosiu - mane užknisa tie nemaitinančių "įsivaizdavimai" apie maitinančiųjų gyvenimą, rutiną ir net neslepiama panieka. tipo oi nevykelės, kankinės , blabla, kur seksas ir panašiai.
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 05 19, 11:33)
Bet pasikartosiu - mane užknisa tie nemaitinančių "įsivaizdavimai" apie maitinančiųjų gyvenimą, rutiną ir net neslepiama panieka. tipo oi nevykelės, kankinės , blabla, kur seksas ir panašiai.

Panieka cia tik is MP sklinda 4u.gif As pirmaji maitinau (neilgai), todel isivaizduoju labai aiskiai 4u.gif ir skirtumas tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 05 19, 11:21)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
  Gali jos kalbet, ka nori ir kiek nori, kad tetis labai prisideda. Papildyta:
Tai taip ir nesupratau, kada tas tete dalyvauja. Diena dirba,nakti miega...bet dalyvauja visur g.gif .

jūs analogiškai galit kalbėti ką norit - nei aš eisiu pas jus tikrint, kiek jūsų vyras prižiūri vaiką, nei jūs pas mane. čia neargumentai.
kada vyras dalyvauja - kai nedirba ir nemiega. Kas čia nenormalaus smile.gif Aš irgi nedalyvauju, kai miegu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 05 19, 11:33)
o tai koks leliukų amžius? kad pradžioje jie būna prilipę - tas tai taip. bet kiek tai trunka - porą savaičių, gal mėnesį, kol įsivažiuoja pieno gamyba.  kažkaip jūs viską hiperbolizuojat. be to jei neturit pati maitinimo praktikos, tai gal ir nelabai įsivaizduojat kas kaip būna. Žmonės paprastai nebūna tokie jau mazochistai, kad kentėtų metus, du. Aš iš esmės suprantu ir užjaučiu mama4xl ir gink D, jos nesmerkiu. jei būčiau atsidūrus tokioje padėtyje kaip ji, greičiausiai irgi nutraukčiau maitinimą. Nesam mes kažkokie monstrai - tipo nemaitini, davai ant laužo. Nemanau, kad kažkas konkrečiai ją smerkia. Bet pasikartosiu - mane užknisa tie nemaitinančių "įsivaizdavimai" apie maitinančiųjų gyvenimą, rutiną ir net neslepiama panieka. tipo oi nevykelės, kankinės , blabla, kur seksas ir panašiai.

Aciukas. Bet as "neisivaizduoju" as tikrai buvau kankine, kuriai jau buvo niekas neidomu. As sakiau apie save, kodel nemaitinau ir nieko nemoralizavau, as sakiau kaip jauciausi pati maitindama. Ir visa laika cia pasisakanciom mamyteM, kurios maitina MP reiskiu pagarba,kad jos susitvarko, nors...netikiu, kad taip gali buti is tikruju gerai, kaip jos sako. Nes pati savo kailiu isbandziau MP ir PM... Ir butent ka sako MP man kosmosas...
Papildyta:
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 05 19, 11:38)
jūs analogiškai galit kalbėti ką norit - nei aš eisiu pas jus tikrint, kiek jūsų vyras prižiūri vaiką, nei jūs pas mane. čia neargumentai.
kada vyras dalyvauja - kai nedirba ir nemiega. Kas čia nenormalaus  smile.gif Aš irgi nedalyvauju, kai miegu  lotuliukas.gif

Nu, kai miegam tai miegam, bet kai keliames nakti...Prisideda, kai nemiega ir nedirba... ir dar kai maitinu-pamirsot pridet lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif praktiskai tikrai daug prisideda laiko. Kokias cielas dvi valandas per para. Na gal ir uztenkakai kam g.gif Man tai ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 05 19, 11:46)
Aciukas. Bet as "neisivaizduoju" as tikrai buvau kankine, kuriai jau buvo niekas neidomu. As sakiau apie save, kodel nemaitinau ir nieko nemoralizavau, as sakiau kaip jauciausi pati maitindama. Ir visa laika cia pasisakanciom mamyteM, kurios maitina MP reiskiu pagarba,kad jos susitvarko, nors...netikiu, kad taip gali buti is tikruju gerai, kaip jos sako. Nes pati savo kailiu isbandziau MP  ir PM... Ir butent ka sako MP man kosmosas...
Papildyta:
Nu, kai miegam tai miegam, bet kai keliames nakti...Prisideda, kai nemiega ir nedirba...  ir dar kai maitinu-pamirsot pridet lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif praktiskai tikrai daug prisideda laiko. Kokias cielas dvi valandas per para. Na gal ir uztenkakai kam g.gif Man tai ne doh.gif

aš iš esmės nieko prieš mišinėlius - ne iš lempos jie sukurti. Yra moterų, kurioms neišeina maitinti, jų patirtis netgi skausminga ir nieko čia bloga, kad joms yra pagalba ( turiu omeny mišinuką ). Naturalumas, aišku, geriausia, bet ne visada viskas gyvenime vyksta sklandžiai. Aš manau, kad jūs vistiek esat šaunuolė, kad bandėt, stengėtės, o kaip jau gavosi taip.
O dėl vyro ir nakties - tai kad aš net šviesos neįsijungiu, pavalgydinu kelias minutes ir toliau miegam. Daugiau laiko sugaiščiau, kol savąjį prikelčiau.
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Pasiskaitau ir as jusu skyreli ir galiu pasakyti,kad niekada nerasite kompromiso....nesigincysiu,MP yra pats sveikiausias dalykas,kuri dave motule Gamta,bet nesmerkime tu kurios nenori arba negali zindyti....juk cia kiekvienos asmenininis pasirinkimas...As dukryte zindziau tik savaite ir tai misriai,primaitindama misinuku,pieno nebuvo,stresavau,nusitraukt nieko neiseidavo,mano panelyte rekdavo iki melynavimo,nes buvo alkana nuolat,ka turejau daryt,istisai kisti vaikui tuscius papus,speneliai buvo nuciulpti iki zaizdu,nebegalejau ziureti i alkana vaika,ir savo uztinusi nuo asaru veida,pasirinkau misinuka,vaikas sotus,laimingas,mama linksma,tuomet kas geriau...?
Vaikai maitinami misinu nera blogesni uz tuos kurie, gauna MP,taip pat,kurie gime po CZ ir naturaliai....Ir sergamumas tikrai nepriklauso nuo to ar maitini MP ar misinuku,esu pedagoge ir pazistu daug mamu,kurios zinde ilgai,bet vaikai istisus metus sirgdavo ir gerdavo antibiotikus,o nezindziusiu mamu vaikai nepraleisdavo nei vienos dienos ir lankydavo istisus metus...
Retkarciais pasiskaitau tema apie vyresniu vaiku zindyma ir siurpstu,kai zindomi dvimeciai,trimeciai ir vyresni,nors nesmerkiu ir tokiu mamu.....juk kiekviena zino,kas geriausia jos vaikui... mirksiukas.gif
Bet ju paaiskinimas apie pieno nauda arba kontakta su vaiku,sukelia sypsena...drisiu padiskutuoti apie pieno kokybe,nes mama jau valgo viska o ir pienas jau panasus i vandeni,o ne i piena....o kontakta galima pasiekti pamyluojant vaika,bendraujant su juo,o ne ciulpiant kruti.....ir dar sukele sypsena kai kuriu mamu pasisakymai...viena visam internetui pasakojo,kad iki siol duoda vaikui kruti,nors ji jau seniai tuscia,atleiskit,bet cia jau iskrypimas,o papasakojusi,kad vaikas ciulpia tuscias krutis pridure,kad tai ju su vaiku mazyte paslaptis.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Midija @ 2009 05 19, 11:57)
Retkarciais pasiskaitau tema apie vyresniu vaiku zindyma ir siurpstu,kai zindomi dvimeciai,trimeciai ir vyresni,nors nesmerkiu ir tokiu mamu.....juk kiekviena zino,kas geriausia jos vaikui... mirksiukas.gif
Bet ju paaiskinimas apie pieno nauda arba kontakta su vaiku,sukelia sypsena...drisiu padiskutuoti apie pieno kokybe,nes mama jau valgo viska o ir pienas jau panasus i vandeni,o ne i piena....o kontakta galima pasiekti pamyluojant vaika,bendraujant su juo,o ne ciulpiant kruti.....ir dar sukele sypsena kai kuriu mamu pasisakymai...viena visam internetui pasakojo,kad iki siol duoda vaikui kruti,nors ji jau seniai tuscia,atleiskit,bet cia jau iskrypimas,o papasakojusi,kad vaikas ciulpia tuscias krutis pridure,kad tai ju su vaiku mazyte paslaptis.... smile.gif

o ko čia šiurpt g.gif Pagal PSO rekomenduojama maitinti iki vaikui sukaks trys metai. Mosiet irgi ne iš lempos taip sumąstė. Dėl mytybos taip - reikia sveikai maitintis. O tai ar ne visą gyvenimą patariama sveikai maitintis? Nueikit į knygyną, lentynos lūžta nuo literatūros apie sveiką gyvenseną. Ar ji tik nėščiosioms ir žindyvėms skirta? Be to vaikai dažnai daug ankščiau atsisako MP nei sulaukus tų trijų metų. Vat nuo tokių žmonių, kaip jūs ponia ir prasideda priešprieša ir konfliktai. Su tais savo aikčiojimais ir pasibaisėjimais formuojat negatyvią nuomonę. Mano draugė pasakojo apie savo "linksmas" Vėlykas vyro tėviškėje - jos mergaitei metukai ir du mėn. nu čia kad įsivaizduotumėt apie ką šneka. Prie stalo mergytė mamai pamaigė krūtį, motina suvokus, ko vaikui reikia, išėjo į kitą kambarį pamaitinti. Gryžus jai likusi baliaus tematika buvo jos "iškrypimas" - ar ji nesveika, kaip šlykštu, ji gi ne kokia laukinė, tai ar tas vaikas nesveikas ir panašiai. O lyg ir nieko žmogus nepadarė - tiesiog pamaitino savo dukrą, ir net ne prie visų, o kažkur pasikavojus.
Atsakyti
Anaiptol neformuoju negatyvios nuomones,tiesiog pasakiau ta ka galvoju,be to nesu visagalis Dievas,kad mano mintys paveiktu kitas.... smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 05 19, 12:14)
o ko čia šiurpt  g.gif

Ar iki pabaigos perskaitet g.gif g.gif g.gif Tai gi tuscia kruti duodavo doh.gif Ar ta rekomenduoja PSO? Man, tai jau idomiau ka tokiu atveju rekomenduoja psichologai, o ne PSO lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 05 19, 12:36)
Ar iki pabaigos perskaitet g.gif  g.gif  g.gif Tai gi tuscia kruti duodavo doh.gif Ar ta rekomenduoja PSO? Man, tai jau idomiau ka tokiu atveju rekomenduoja psichologai, o ne PSO lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ne, šitą praleidau blush2.gif nu toks atvejis tai be abejo mažų mažiausiai keistas.
Atsakyti