Nu ir diskusija cia pas jumi
QUOTE(mama4XL @ 2009 06 01, 11:52)
O kiek rusiu malonumu buna?
Manau, malonumu rusiu skaicius priklauso nuo kiekvieno zmogaus skirtingai.
O pagal jusu postus atrodo, kad malonumas jauciamas tik fiziskai.
QUOTE(skorpea @ 2009 06 01, 12:08)
Man irgi zindymas iki 3 metu nera priimtinas, bet nelaikau to nenormaliu dalyku. Manau, kad tokiu mamyciu yra tikrai nedaug, kurios taip ilgai maitina.
Va apie mokyklinuku zindyma, tai as irgi nusiteikus neigiamai.
Asmeniskai as, maitinau iki metuku...manau ir man, ir mano sunui tiek uztenka pakankamai
QUOTE(ritukasx @ 2009 06 01, 12:14)
Man irgi zindymas iki 3 metu nera priimtinas, bet nelaikau to nenormaliu dalyku. Va apie mokyklinuku zindyma, tai as irgi nusiteikus neigiamai.
Asmeniskai as, maitinau iki metuku...manau ir man, ir man sunui tiek uztenka pakankamai
Asmeniskai as, maitinau iki metuku...manau ir man, ir man sunui tiek uztenka pakankamai
iki metuku ir man visai normalu
bet toliau tai ne
Labas
o tai iki kiek normalu? Aš dar vis pati maitinu nors pradėjom valgyt ir košę, bet naktį verkia jei neduodu papo
Jau senai norėjau atjunkyt, bet niekaip neišeina
o tai iki kiek normalu? Aš dar vis pati maitinu nors pradėjom valgyt ir košę, bet naktį verkia jei neduodu papo
QUOTE(mamuse @ 2009 06 01, 12:18)
Labas
Kiekviena mamyte nusprendzia pati, iki kada jai yra normalu
Labas
iki metuku pati maitink tikrai nieko tame blogo as nematau aisku jeigu tu pati nori
o toliau tai man vaikutis pakankamai didelis atrodo
QUOTE(Fairyland @ 2009 06 01, 11:59)
QUOTE(mama4XL @ 2009 06 01, 11:45)
1.Cia jau trecias vaikas. Tai kai turi demesi dalintis, tai isauga blogiukas
. Tai dirzo gave geresni,ar kaip?
Papildyta:
2.Tai pasiskaitykit, kaip maitinancios MP raso,kaipmalonu
. O,tai nemaitinancios, tai ko gero nei knygu skaitp,nei migdo
vaikus
Papildyta:
2.Tai pasiskaitykit, kaip maitinancios MP raso,kaipmalonu
1. Nei geresni, nei blogesni. Ir besidalijantys dėmesį nėra blogiukai. Tik skirtingi
2. Žindyt vaiką toks pat malonumas, kaip ir žiūrėt į jį miegantį
Papildyta:
Labas
Kažkur skaičiau, kad dauguma vaikų pradeda "nusijunkymą" 1,5-2,5metų
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 05 29, 12:04)
na metukai man dar nieko,bet burnytej dantuku daugeja,atsiranda noras kast,tempt(kas ziauriai skauda),znaibytis,o ir maistas jau vos ne suaugusiuju prasideda,man rodos iki metu kaip ir gana(cia tik diskusija ir nepirskim vieni kitiems nuomones
)
Mano nuomonė tokia, kad kiekvienai mamai savo. Aš už MP, jei tik yra noro. O smerkti ar teisti jau ne mano teisė
O vat ką norėjau pasakyti, kad metinukui, dar labai toli iki suaugusiųjų maisto. Vistik vaikų virškinimo sistema tokio amžiaus yra visai kitokia. Ir aš vaikams gaminu arba atskirai, arba jau suaugusiems teks valgyti tai, kas priimtina ir mažųjų skrandukui
Kažkur skaičiau, kad dauguma vaikų pradeda "nusijunkymą" 1,5-2,5metų
[/quote]
nu kažkaip man nesuprantama iki 2,5metų maitinti papu