QUOTE(Loini @ 2011 01 06, 15:31)
su pertraukom jis dare apie puse metu,bet pertraukos apie 2 men.buvo.sunkiausia tai tos detales,o sudejo per du vakarus
Kruopštus žmogus, man tokiam darbui ko gero kantrybės neužtektų. Manau, tikrai verta tą žmogų girti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 08, 18:56)
Kruopštus žmogus, man tokiam darbui ko gero kantrybės neužtektų. Manau, tikrai verta tą žmogų girti 
Taip kropstumo ir laiko tai cia reikia nemazai, juk sitiek detaliu reik islankstyti.
QUOTE(loretita2 @ 2011 01 09, 13:58)
Taip kropstumo ir laiko tai cia reikia nemazai, juk sitiek detaliu reik islankstyti.
cia is viso apie 6 tukst detaliu. veliau ikelsiu ir kitu darbu,kurie skirti irgi sales ir namu dekoravimui vestuvems

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Turiu tų pavyzdėlių ir daugiau, jei lėlytė leis - gal kiek vėliau dar įkelsiu, o tuos balandžius galima būtų keist ir drugeliais, ar dar kažkuo kitu...
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 11, 20:17)
Na, apie tai rašiau savo Blog'e - apie "mišrainių dekorą". Taip norėtųsi, kad kuo greičiau pas mus ateitų tas laikas, kai mokėtume grožėtis, o ne vien į pilvus prisikrauti 

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Gal pasirodysiu baisiai "nepopuliari" su savo nuomone, tačiau man vardų inicalinės raidės, atrodo, jau kiek atgyvenęs dalykas, tačiau jei yra žmonių, kuriems gražu - tai ir gerai. Yra ir kitokių būdų, kaip papuošti ir išskirti jaunavečių vietą...
Teko matyti, pusbrolio vestuvėse tokią "ale vėliavą" su jaunavedžių foto, vestuvių data ir vardais...tačiau man nepatiko, iš karto kilo kažkokia asociacija su laidotuvių "abrozėliais"...
Teko matyti, pusbrolio vestuvėse tokią "ale vėliavą" su jaunavedžių foto, vestuvių data ir vardais...tačiau man nepatiko, iš karto kilo kažkokia asociacija su laidotuvių "abrozėliais"...