Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

QUOTE(rusiuke @ 2009 05 13, 08:12)
aš turiu sėmenų aliejaus, bet netepu, nes bijau jog gal nugeltonuos nuo jo plaukai g.gif

O nuo jo geltonuoja? g.gif
Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 13, 14:44)
vat vat ir aš dėl to delsiau, netepiau, nes galvoju nugeltonuot gali...

O tai jei as pilkintoja naudoju visa laika, tai gal nenugeltonuotu jau taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 13, 15:49)
O nuo jo geltonuoja?  g.gif
Papildyta:
O tai jei as pilkintoja naudoju visa laika, tai gal nenugeltonuotu jau taip? g.gif

Na melajai nugeltonavo rašė. juk natūralus sėmenų aliejus turi spalvą. aš irgi naudoju pilkintoją karts nuo karto, vet baisu bandyti aliejų.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 13, 15:54)
Na melajai nugeltonavo rašė. juk natūralus sėmenų aliejus turi spalvą. aš irgi naudoju pilkintoją karts nuo karto, vet baisu bandyti aliejų.

aga man nugeltonavo, nezinau ar butend nuo semenu ar nuo siaip alieju, nes naudojau ivairius, rase kazkuri mergina, kad cia normalu kad nublunka spalva, nes plaukas pasimaitina, pasidrekina ir kazkokiu budu dazai nesilaiko, cia kazkas panasaus kad negalima det po pilkintojo kaukes nes nepapilkins blush2.gif
alieju temoj skaiciau, kad daugeluiui blondiniu taip nutinka, bet ne visom blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 05 13, 16:22)
aga man nugeltonavo, nezinau ar butend nuo semenu ar nuo siaip alieju, nes naudojau ivairius, rase kazkuri mergina, kad cia normalu kad nublunka spalva, nes plaukas pasimaitina, pasidrekina ir kazkokiu budu dazai nesilaiko, cia kazkas panasaus kad negalima det po pilkintojo kaukes nes nepapilkins  blush2.gif
alieju temoj skaiciau, kad daugeluiui blondiniu taip nutinka, bet ne visom  blink.gif

aš kai savo kirpėjai užsiminiau apie sėmenų aliejų, sako bandyk, bet gali būti, kad pagels... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 13, 16:45)
aš kai savo kirpėjai užsiminiau apie sėmenų aliejų, sako bandyk, bet gali būti, kad pagels... g.gif

Na man kirpeja siule nuspirkti ne naturalu, o kazkoki aliejuka su semenim, sake labai geras smile.gif tik va nepaklausiau konkretaus pavadinimo smile.gif del spalvos as baisiai nebijau, vistiek pilkinu kas kelis plovimus 4u.gif
o ricinos aliejus irgi gerai galams, ar maisau kazka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 13, 17:28)
Na man kirpeja siule nuspirkti ne naturalu, o kazkoki aliejuka su semenim, sake labai geras  smile.gif  tik va nepaklausiau konkretaus pavadinimo  smile.gif  del spalvos as baisiai nebijau, vistiek pilkinu kas kelis plovimus  4u.gif
o ricinos aliejus irgi gerai galams, ar maisau kazka?  biggrin.gif

as esu naudojus nenaturalu aliejuka su semenim, ne pigus, bet efekto didelio nemaciau schmoll.gif
aga ricinu labai gerai, tik sunkiai isiplauna jis, nes tirstas baisiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 13, 16:45)

dar gal iseitis butu alieju su citrinos sultim pamaisyt, juk cirtina sviesina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 05 13, 17:49)
as esu naudojus nenaturalu aliejuka su semenim, ne pigus, bet efekto didelio nemaciau  schmoll.gif
aga ricinu labai gerai, tik sunkiai isiplauna jis, nes tirstas baisiai  smile.gif
Papildyta:
dar gal iseitis butu alieju su citrinos sultim pamaisyt, juk cirtina sviesina  g.gif

Galvoju reikia ricinu aliejuka nusipirkti, butu ir plaukams, ir blakstienoms, ir nagams lotuliukas.gif 3 in 1 biggrin.gif jei nakciai tepti, ryte galva plauti, tai manau issiplaus normaliai tie galai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 13, 18:26)
Galvoju reikia ricinu aliejuka nusipirkti, butu ir plaukams, ir blakstienoms, ir nagams  lotuliukas.gif  3 in 1  biggrin.gif  jei nakciai tepti, ryte galva plauti, tai manau issiplaus normaliai tie galai  ax.gif

jop cia neblogas 3in 1 gaunas uz 5 litukus, blakstienom ir neblogai padeda ta ricina pastebejau : smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 05 13, 18:31)
jop cia neblogas 3in 1 gaunas uz 5 litukus, blakstienom ir neblogai padeda ta ricina pastebejau  : smile.gif

Tai va, sakau pigiau gautusi, juk krize lotuliukas.gif
Atsakyti
atnaujinau ir as foto albumiuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aliisa @ 2009 05 13, 21:20)
atnaujinau ir as foto albumiuka  smile.gif

Naujoje foto man plaukuciai zymiai grazesni nei pirmoje buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 13, 17:28)
Na man kirpeja siule nuspirkti ne naturalu, o kazkoki aliejuka su semenim, sake labai geras  smile.gif  tik va nepaklausiau konkretaus pavadinimo  smile.gif  del spalvos as baisiai nebijau, vistiek pilkinu kas kelis plovimus  4u.gif
o ricinos aliejus irgi gerai galams, ar maisau kazka?  biggrin.gif

jei specialus, tai bus apdorotas ir nemanau, kad dažys. apie kitus al. nieko nežinau. pati naudoju kerastase ir negaliu atsidžiaugti. tepu ant slapių prieš džiovinimą. plaukai sveikai atrodo, net blizga. beje paskutinėj mano foto plaukai po aliejuko.
Papildyta:
QUOTE(aliisa @ 2009 05 13, 21:20)
atnaujinau ir as foto albumiuka  smile.gif

šaunuolė, kad atnaujinai 4u.gif
labi gražiai atrodo plaukai ir sveiki atrodo thumbup.gif
Atsakyti