[quote=Jurgutėlė,2009 06 04, 09:52]
[quote=carela,2009 06 02, 11:29]
.
Antra aisku kadangi paleido melyna,tai nuo saves dali darbo nusipurte.Balta spalva nera spalva,jai reikia suteikti spalva,t.y tonuoti.Nu visi tai pripazysta,visos normalios firmos turi toninius dazus paleteje ir visuose seminaruose yra aksentuojama kad NEGALIMA NUBLONDINTU PLAUKU NETONUOTI.

va va ,man jau toks geras tikrai kirpėjas irgi tą patį sakė ,kaip galima nudažyt vien baltom sruogom ir paleisti žmogų į gatvę

,tai taip ir sugadina paskui mūsų plaukus ,kaip atsitiko ir man ,niekada man niekas netonavo, nudažo baltom sruogom ir eik namo

,o tas kirpėjas ,pas kurį nesenai buvau ,paaiškino ,kad tie balti dažai tik atima visą gėrį iš plauko ,todėl paskui jau reikia tam plaukui kažką ir duoti ,kad jis atrodytų padoriai ,o ne tik kaip dažų nuėstas siūlas [jis aišku nesakė taip žiauriai ] Taio va ,tam ir reikalinga dėt kažkoį toną ,nesuprantu ar tos visos kirpėjos ,pas kurias iki šiol buvau ,ŠitO nežinojo? ar taip gali būti? paskui stebisi kai nueini į kirpyklą ,kad plaukai kažko pavargę ,kad gal kirpt reikia
[/quote]
Va cia ir islenda,domisi jusu kirpeja naujovem,vazineja i seminarus ar ne.Ar jai uztenka tik kad vadybininkas atveza kazka naujo,ale tipo paaiskina kaip su ta naujove elgtis ir jai uztenka.Nzn man neuztenka,pas mane atvaziuoja,pasiulo kazka naujo isigyti ir kaip taisykle naujoves seka seminaras,ir tame seminare buna aiskinama kada,kaip ir kodel ta priemone naudoti,net ir praktiskai parodoma. Na cia dar aisku ir nuo firmos priklauso,bet visos RIMTOS firmos rengia seminarus,nes jiem reikia kad tu ismoktum su ta priemone dirbti ir pirktum ja. As irgi negaliu pasakyti,kad man visada iseina su plaukais susisneketi,visada mano darbas yra lydymas puikiu rezultatu,visko buna,visko pasitaiko,bet kai giliniesi tai ir issiaiskini,kas,kodel,kam...Snd nepasiseke,vadinasi kazka padariau ne taip,kazka praleidau arba kazko nzn,viso to reziume,kita savaite seminaras ir as butinai paklausiu ka as padariau ne taip? Jei nevaziuociau i seminara tai netureciau ko ir paklausti. Kam ko reikia... o del tonavimo,yra dvi medalio puses. Tos kurios daze,dazo ir dazys,tos kurios nesidomi,jos nezino ir nesupranta. Jos net tokio daikto kaip toniniai dazai be numerio nzn,pabandykite paklausti

kas tas clear nzn

na cia buvo diskusija kazkada apie ta clear,kai sakiau kad mum vadybininke aiskino kad ji i dazus reikia deti. Seminare mano pirmas klausimas buvo,kaip cia yra su tuo clear,a va pasirodo ji ne tik i dazus reikia deti,o galima ir visus plaukus tepti

buciau nevaziavus,buciau nepaklausus,buciau nezinojus
Kita medalio puse - pinigeliai. Sruogos na koks 60 lt plius 50- 60 tonavimas...dar plius kirpimas... (cia as mazdaug kainas sumeciau) na pinigeliai nemazi... bet kirpeja turi apie tai kalbeti.Mano reikalas jums pasiulyti,jei jus galite sau tai leisti valio ir jus laiminga ir as

na negalite - tai ka padarysi... vadinas dirbsime ir lausime max is to ka turime
Papildyta:
QUOTE(wenita @ 2009 06 04, 11:00)
jei tarkim sruogom db nuvarys visa galva smulkiom,tai irgi turi nuplauti ta spalva,tada sviesiais,o paskui tonuoti?jei ka paaiskinsiu kirpejai,jei nemokes,va prisiskambinau ir pamirsau paklausti kokios firmos dazus ji naudoja,siaip toj kirpykloj galima isigyti milk shake,goldwell kosmetikos,bet kokia butent ji naudoja,net nzn.kazkodel man nuojauta kad kokius londa,ka apie juos manote?
Ne sruogas darant nereikia spalvos plauti.Paskui sruogas galima uztonuoti.Sruogas taip tikrai su milteliais darys.
Papildyta:
QUOTE(boruzele78 @ 2009 06 04, 10:39)
vaje o as zinokit vaikstau kaip trispalve veliava

taigi durnele nebenoriu but blondine uzsimaniau naturali na va dabar vaikstau ir i veidrodi stengiuos neziuret puse galvos balta kita dalis tokia kaip i ryzai pilka o saknis ataugineja tamsios naturali spalva

nuejau pasakiau naturaliai nudazykit nudaze viskas nusiplove aisku ant baltu net ir nesimate kad dazyta

na bet nieko uz pora savaiteliu varau i LT

tiesiai pas kirpeja tik vat problemele pas kuria

noreciau kad su keune ar milcheik( vaje kaip ten teisiklingai rasosi nezinau) kad dar galeciau nusipirkti ateiciai ir paciai dazytis namie ,patarkit merginos blondines
As daryciau taip: pirmiausia uzdazyciau visus plaukus naturalia jusu spalva.Tada isplovus galva sektu antras dazymas su tonuojanciais beamoniako dazais tam kad uzdeti spalva ir jei reikia nugesinti zalia pigmenta
Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 04, 10:45)
nori natūrali būti? kažin jeigu tamsintų su augaliniais, na tais kur greitai nusiplauna. sakau gerai tame, kad jie apsiplaus nuo tavo natūralių, o į tuos šviesintus gal įves rudą pigmentą po kelių dažymų ir nebusi tokios aiškios ribos tarp šviesintų ir ne.
Arba į nuaugusius isimesk kelias šviesias sruogeles, o į blonduotus rudų sruogų, kad įmestų. būtų sužšvelninta riba tarp nuau gančių
Čia mano blondiniški patarimai, kurie papasakojus profesionalui gali ir juokingai nuskambėt. Tiesiog pasvarsčiau.

O ar gerai ar ne tai nežinau
Rusiuke baik

visai Tavo patarimai ne blondiniski

Ir labai gerai kad sakot kaip jum atrodo...Taip galima diskutuoti