QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 12, 10:44)
man asmeniskai jos daugiau kaip stalo puosmena,nors vaikai jas mielai valgo,jei darysi,tai daryk is mazesnio kiekio produktu.
aš irgi kaip apie saldaus stalo puošmeną galvoju ir dar tipo "senovę". Tikrai, paskutinį kartą mačiau tokias braškes ant švenčių stalo gal prieš kokius 25 - 30 metų.
Iš šio kiekio gaunas apie 50 vnt braškių..?
QUOTE(relija @ 2009 05 12, 11:25)
šiand XXX maximoj klausiau konsultančių dėl dažų. Jos tikrai malonios buvo ir įsigilino į mano poreikį... bet sakė, kad vieninteliai dažai, kurie būna maistiniai maximoje, tai būna prieš šv.Velykas kiaušiniams dažyti.
na iš tikro, ant jų parašyta - maistiniai. Tai ar galima juos naudoti dažymui maisto?
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 12, 15:50)
tai ,kad tie dazai daugiau nekimba

as jau sakiau ka jos pas mane neprisirpusios
bandziau su dvieju rusiu dazais,vistiek taspats,bandziau i jupi pamirkyti,vistiek nekimba daugiau.
kadangi cia vaikam,tai labai daug tu dazu ir nereikia.
Žalią spalvą, sako, daro iš špinatų sulčių. O šitas braškes gal geriau būtų nudažę burokėlių sultys?
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...