QUOTE(mamkaa @ 2009 06 13, 09:28)
mergaites, nejauniekas nekepat grybu keptuveje, na juos dar gi kepapaprastai, akzkaip rankom suformuoja ir po to suklijuoja gavute su koteliu, tik kiap tai padaro, na suformuoja kotel iit galvute
Jei teisingai iššifravau tavo klausimą

tai aš kepiau porą kartų grybukus be keptuvės. Formavau va taip kaip kažkada jau rodžiau šiose
fotkėse - galvutes formuoji tiesiog kaip rutuliuką, jis kai iškepa viena pusė būna plokščia

kotelius - suformavau kaip tokį kūgiuką, na kaip kotelį

ir jį kepiau tokiose tūtelėse, susuktose iš kepimo popieriaus kvadratukų - jie tuomet iškepa apvalūs

bet biškį yra terlionės su tais kotukais

Galvutėse, kol dar karštos reikia smailiu peiliu išgremžti skylutę kotukui įstatyti. Sulipdžiau vieną su kitu tuo pačiu baltu glajum. Va
čia gali pažiūrėti paskutinį kartą mano keptus grybukus šituo metodu

Beje, tokiems grybukams laaaabai tinka Cipciuko "Guminių meduolių"receptas

laaaabai skanūs ir minkšti grybukai gaunasi