Sveikos kepejeles,turiu prasymuka,gal galime imesti nuotrauku,kaip atrodo,kastonai,kankoreziai,eziukai,jau padazyti,turiu minti,tuos kur jau tikrai orginaliai papuosti,gal kas turite nuotrauku nuo kokiu baliuku

QUOTE(Vaidosee @ 2009 06 29, 17:26)
Sveikos kepejeles,turiu prasymuka,gal galime imesti nuotrauku,kaip atrodo,kastonai,kankoreziai,eziukai,jau padazyti,turiu minti,tuos kur jau tikrai orginaliai papuosti,gal kas turite nuotrauku nuo kokiu baliuku 

nugis prašoms.. tskant, truputis fantazijos per google ir štai:

Naitas didelis didelis ACIU

Sveikutes, sauniosios vaikystes saldumynu kepejos
Kazkada maciau buvo diskusija apie keptuves siems groziams. Taigi, kaip tik si savaitgali Gariunu turguje maciau grybuku ir riesutu keptuves, tas senovines, spizines ar kokis jos ten
Manau gerai paieskojus, rastumet ir dar kitokiu rusiu, jei ju zinoma buna
Kaina vienoj vietoj buvo 45 lt, kitoje 50 lt
Tikiuosi nesupyksit labai, kad sia info idejau

QUOTE(mazuliux @ 2009 06 29, 21:47)
Sveikutes, sauniosios vaikystes saldumynu kepejos
Kazkada maciau buvo diskusija apie keptuves siems groziams. Taigi, kaip tik si savaitgali Gariunu turguje maciau grybuku ir riesutu keptuves, tas senovines, spizines ar kokis jos ten
Manau gerai paieskojus, rastumet ir dar kitokiu rusiu, jei ju zinoma buna
Kaina vienoj vietoj buvo 45 lt, kitoje 50 lt
Tikiuosi nesupyksit labai, kad sia info idejau 

Buvau Gariunuose praeita antradieni, bet kazkaip nemaciau tu keptuviu... gal tik savaitgaliais uzveza

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 29, 20:16)
Buvau Gariunuose praeita antradieni, bet kazkaip nemaciau tu keptuviu... gal tik savaitgaliais uzveza 

Gal ne ten ieskojai

vakar kepiau grybukus, gavosi grybai kiap grybai, is normos gavosi tikrai daug 135, va koks kalnas

bet jau su tuo grybu tepliojimu tai
tai nors imk ir nusisauk
, nu nesigauna ir vsio, na ta sbaltas glajus, jis man lyg ir isdziuvo, bet toks trupa ir kai prilieti limpantis toks, nu net nemoku paiskinti normaliai
, sitiek darbo idejau, o gavosi sudelis
pasakykit ka ne taip dariau, emiau viena baltyma ir 100 g. cukraus pudros (man taip sake viena moteriske), viska gerai isplakiau ir ka toks skystas reikalas gavosi, tai tada as dar dadejau cukraus pudros ir tada jau plakiau plakiu ir neisiplake, na neistirpo cukraus pudra, kai ragauji jauciasi kad neistirpusi cukraus pudra. tai va tokios problemos.
Va ir foto, tik nesijuokit garsiai, nes baisu nei baisiau, paemi i rankas grybuka ir skubek ji suryti, nesistirps

O sokaladini glaju tai pirkau, bet ir su tuo sugebejau nusivaidinti, galvoju pataupysiu tai nemirkaiu visos galvytes, o bandziau su teptuku tepti, kad ploniau pasidegtu ir va
, nu bet cia jau menka beda, kita karta zinosiu, kad nereikia taupyti.

bet jau su tuo grybu tepliojimu tai

Va ir foto, tik nesijuokit garsiai, nes baisu nei baisiau, paemi i rankas grybuka ir skubek ji suryti, nesistirps

O sokaladini glaju tai pirkau, bet ir su tuo sugebejau nusivaidinti, galvoju pataupysiu tai nemirkaiu visos galvytes, o bandziau su teptuku tepti, kad ploniau pasidegtu ir va

nesupratau kur tas nuotraukas paziureti
man atidarius ju nerodo

su dažymu ir pas mane šūdelis, šokoladas netinka tam reikalui, aisingas ant rytojaus trupa

QUOTE(Olesta @ 2009 07 15, 14:03)
su dažymu ir pas mane šūdelis, šokoladas netinka tam reikalui, aisingas ant rytojaus trupa 

Jūs čia apie grybukus šnekat? Kodėl netinka? Grybukų galvutes aš visada šokoladu puošiu, išlydau jį vandens vonelėj ir tepu, kai pradeda stengti vel pakaitinu ir viskas gaunasi

Man tai atrodo (gal aš ir klystu
), jei išplaki baltymą su pudra tai ir trupa
aš niekad neplaku
tik išmaišau su cukraus pudra iki reikiamos konsistencijos ir dar niekad netrupėjo
o glajaus stingimui didelę reikšmę turi būtent citrinos rūgštelė
jos beriu pagal skonį, bet nepagailiu
Vaidosee, čia mano ežiukai ir grybukai

QUOTE(RiMami @ 2009 07 15, 15:49)
Man tai atrodo (gal aš ir klystu
), jei išplaki baltymą su pudra tai ir trupa
aš niekad neplaku
tik išmaišau su cukraus pudra iki reikiamos konsistencijos ir dar niekad netrupėjo
o glajaus stingimui didelę reikšmę turi būtent citrinos rūgštelė
jos beriu pagal skonį, bet nepagailiu

Labai gražus kepiniai, ypač grybukai, tokie tvarkingi

Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 06 29, 19:05)
Gal kas žino iš ko šitie žirniai padaryti? Gal žinot recepta?