QUOTE(mamkaa @ 2009 09 04, 06:57)
*tiute*, pasistengei, kiek tu cia ju prikepiai

, ir dar norejau paklausti, kodel taip baltas glajus tik iki puses koteliu nuteptas

?
labai megstu grybukus ir daznai juos kepu, tik niekaip nesiseku su glaistais

jo...
na glaistas labai tirstas, ir as tik imerkusi pavoliojau kotelius ir nenaudojau jokiu "teptuku" uztepti visa koteli... o jei ir uztepciau, gautusi labai daug glaisto ir man skaniau, kai balto glaisto buna ne taip daug, zinau, nemazai zmoniu jo ir neitin yra megejai, o vaikai buna tenuvalgo sokoladines kepureles
nors zinojau, kad mociute issukdavo glaista su saukstu, ne su mikseriu, gi kaip tikras padauziskas jaunimas, bandziau israsti dvirati, uz tai niekad negaudavau tokio gero glaisto kaip si karta, sukietejo per gera pusdieni ir visiskai netrupa
ir visa tai medinio sauksto deka

ingredientu sudetis nieko naujo - 2 baltymam 200g cukraus pudros (120ml - ~65g pudros), 1 a.s. citrinos rugsteles ir viska gerai issukau su mediniu saukstu, kazkur 18-20 minuciu uztrukau
einu tepti napoleona