QUOTE(Rinesa @ 2009 11 01, 13:00)
Tepiau lašinukais, kaitinau, vėl tepiau, vėl kaitinau.... Paskui bandžiau tešlos pilt... ir galų gale nieks nebekimba.
Tą patį padariau su blynine-vafline, viskas liuks. Paskui kai atvėso, tik su popierine servetėle išvaliau trupinukus ir viskas.
O dūmų nebuvo labai daug, atvertas langas, gartraukis... kaimynai gaisrinės nekvietė.
Aš savo "naują" iš padėvėtų turgaus kol taip atsikaitinau

jau buvau susiliūdinus, kad reiks išmesti.. kaitinau kaitinau, atrodo gerai. Pradėjau kepti - pradėjo traukti ir degti. Gerai, kad nenutraukiau proceso.. po keturių ar penkių išmestų pridegusių porcijų keptuvė susitvarkė ir negaliu atsidžiaugti dabar.
Paties kepimo metu neturėtų būti dūmų. Gražiai sau kepa ir nedegina grybukų, jeigu nebūna per aukšta temperatūra. Aš keptuvę įkaitinu, ir po to sumažinu dujų ugnį iki minimumo, ir to pakanka kepimui. Na, pirma porcija tai sueina ant ištyrimo - ar jau gerai įkaitus keptuvė, ar dar ne.
QUOTE(saide @ 2009 11 01, 20:50)
Kepiau pagal šį receptą:
250g margarino
3 š. medaus
1/2 stiklinės cukraus
3 trynių
100g grietinės
1 a.š. sodos
1 a.š. malto cinamono
1 a.š. maltų gvazdikėlių
žiūpsnis maltų kvapniųjų pipirų
~20 š. miltų
nerealus pabandykit kas dar abejojat tikrai nepasigailesit. labai skanus

aciu uz recepta
Čia turėtų būti didelė išeiga

ir kokie gaunasi grybukai - kietesni ar minkštesni?
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...