Įkraunama...
Įkraunama...

Visapusio ankstyvojo lavinimo centras

Laba diena 4u.gif
Smagus niuansas - vartėm su manaja būsima Jėzuite (11 metų) jos vaikystės albumus ir radome neįtikėtiną faktą - šiemet Jėzuitus pradės lankyti trys mergaitės iš "Saviraiškos studijos" laikų biggrin.gif - juokingai atrodo, kad jos tada buvo 2-3 metukų blink.gif Mergaičių jau nepažinčiau, bet va mamos-tėčiai tai lėtai keičiasi biggrin.gif
Taip kad didelis pliusas "Saviraiškos studijai" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 21 rugpjūčio 2014 - 21:31
QUOTE(Safaa @ 2014 02 27, 11:35)
nezinau kokie stebuklai ten vyksta, bet kaina tai sakyciau tokia labai nemaza…. Jei gerai uzfiksavau is pokalbio telefonu, tai 326 Lt vienam vaikui uz menesi (t.y. 4 sestadienius)


Na, "stebuklai" elementarūs: grupelėje daugiausiai 7 vaikai, o kiekvieną savaitę juos linksmina ir užima apie 4 suaugusieji, kurie, ko gero, už ačiū nedirba. Plius patalpų išlaikymas, inventorius, priemonės ir t.t. Kai visa tai turi omenyje, tai tokia kaina atrodo visai protinga.
Prieš tai lankėmės Kindermusik. Tai visą laiką užsiėmimus vedė 1 mokytoja, vargu, ar turinti kažkokį ypatingą, su vaikų edukacija, susijusį išsialvinimą. Tiesiog pamaniau, kad ir aš taip sugebėčiau. O Saviraiškos studijoje ir gyvai pianinu skambinama, ir aktoriniai gabumai merginų tikrai neeiliniai - žmonės ne šiaip iš gatvės atėję.
Kitaip tariant, nuėjau ir įsitikinau pati, kad mokesčio dydis - ne iš piršto laužtas.
Atsakyti