Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės 2 d.

QUOTE(zbara @ 2009 05 19, 19:38)
aga, Radvili6kio rajone  mirksiukas.gif ten pastoviai būdavo pilna žmonių. nebent dabar sumažėjo, tai ir maistio nebeišnaudoja cool.gif

geras, mes ten vestuves pernai šventėme, tai maistu patenkinti buvom tikrai..
Atsakyti
maxėj užmačiau atšaldytos vištienos filė su akcija. Galiojimas - iki rytdienos (atkreipiu dėmesį - ji nenupiginta, o uždėta akcija) Tai ir susigundžiau. Namie jau kepsiu, atsidarau blink.gif o kvapelis... Tai atsisėdau ir galvoju: vištienos pakuotė - 6,03 lt., iki parduotuvės man - 10km į vieną pusę, plius sugadinta nuotaika g.gif
Tad nusprendžiau pradžiugint kaimynų katę lotuliukas.gif
Gal neapsividuriuos ir nepastips g.gif Ji gi grynaveislė kieminukė - viskam atspari mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 19 gegužės 2009 - 21:21
QUOTE(pašnekutė @ 2009 05 19, 21:18)
maxėj užmačiau atšaldytos vištienos filė su akcija. Galiojimas - iki rytdienos (atkreipiu dėmesį - ji nenupiginta, o uždėta akcija) Tai ir susigundžiau. Namie jau kepsiu, atsidarau  blink.gif o kvapelis... Tai atsisėdau ir galvoju: vištienos pakuotė - 6,03 lt., iki parduotuvės man - 10km į vieną pusę, plius sugadinta nuotaika  g.gif 
Tad nusprendžiau pradžiugint kaimynų katę  lotuliukas.gif
Gal neapsividuriuos ir nepastips  g.gif  Ji gi grynaveislė kieminukė - viskam atspari  mirksiukas.gif

Manot valgys? maniske kiaulena valgo, kaimiska vistiena valgo, o va parduotuvines hormonines neikisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2009 05 19, 22:18)
maxėj užmačiau atšaldytos vištienos filė su akcija. Galiojimas - iki rytdienos (atkreipiu dėmesį - ji nenupiginta, o uždėta akcija) Tai ir susigundžiau. Namie jau kepsiu, atsidarau  blink.gif o kvapelis... Tai atsisėdau ir galvoju: vištienos pakuotė - 6,03 lt., iki parduotuvės man - 10km į vieną pusę, plius sugadinta nuotaika  g.gif 
Gal neapsividuriuos ir nepastips  g.gif  Ji gi grynaveislė kieminukė - viskam atspari  mirksiukas.gif

zinok,ir as norejau tokia vistiena pirkt,paziurejau,kad galiojimas trumpas,o be to ipakavimo viduje pamaciau balksva skysti,tai ir nuejau i sona nepirkus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 05 19, 10:41)
Vakar IKI varskes bandeles kurios paprastai kainuoja 0.99Lt, buvo su akcija, 2 perki 3 cia nemokamai. Tik beda ta kad vienos kaina 1.79Lt  doh.gif

Pasirodo suklydau, saindien tos bandeles beakcijos 0.89 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2009 05 19, 22:18)

o siaube, aš vieną kartą nusipirkau sriubų su kirmėlėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2009 05 22, 21:42)
o siaube, aš vieną kartą nusipirkau sriubų su kirmėlėm doh.gif

o as miltu... aggressive.gif
Atsakyti
kodėl jų niekada niekas nepamoko, ką

aš nunešiau viską į maisto inspekciją ir ką jūs galvojat jie nuvaiavo tikrinti į parduotuvę bet ten nieko nebuvo viskas buvo ok
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2009 05 23, 14:38)
kodėl jų niekada niekas nepamoko, ką

aš nunešiau viską į maisto inspekciją ir ką jūs galvojat jie nuvaiavo tikrinti į parduotuvę bet ten nieko nebuvo viskas buvo ok

turbūt geras užnugaris..
Atsakyti
QUOTE(editapaulius @ 2009 05 23, 17:54)
turbūt geras užnugaris..

man irgi taip atrodo, pinigai valdo nesvarbu kad nuo šitų produktų apsinuodyt gali blink.gif
Atsakyti
Beklaidžiojant po plačiąsias interneto dausas aptikau fantastišką puslapį thumbup.gif

Viešumas - pagrindinis mūsų ginklas prieš nekokybiškas prekes ir apgaules drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2009 05 24, 12:48)
Viešumas - pagrindinis mūsų ginklas prieš nekokybiškas prekes ir apgaules  drinks_cheers.gif

gal ir taip smile.gif

tik kad prekybininkai nekreipia į tai jokio dėmesio, o jiems 500 ar 1000lt sumokėti baudą, tai lygiai tas pats kaip man tris kartus nueiti į tuoletą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odette: 29 gegužės 2009 - 09:36