Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės 2 d.

QUOTE(astor @ 2009 04 21, 09:37)
O jaigu nusiperki ir pamatai,kad jis netelpa ten kur tikėjai,arba senukuose pardavėjas įtikina,kad ta prekė turėtų tikt,ten kur tau reik(pvz. kokia santechnikos) ir grįžes matai,kad ji tau netinka,plytelių atspalvis skirias nuo seniau pirktų nors kodas toks pats,daug visokių situacijų.Visam pasaulyja prekės yra gražinamos per 14dienų nuo pirkimo datos,net jaigu jos yra kokybiškos.

Deje ne visas prekes galima grazinti wink.gif i negrazinamu prekiu sarasa ieina labai nemazai prekiu, tarp ju apatinis trikotazas, kudikiu rubai, zaislai ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltyte @ 2009 04 21, 20:48)
Deje ne visas prekes galima grazinti wink.gif i negrazinamu prekiu sarasa ieina labai nemazai prekiu, tarp ju apatinis trikotazas, kudikiu rubai, zaislai ir t.t.  4u.gif

Esu gražinus įvairių prekių,net vaistus vaistinėj,rūbus butinai privalo priimt,o ypač apatinį trikotažą turi priimt,nes juk maximoj nebėksi triūsų matuot,tik reik nenuiminėt etikečiių,žaislam brangesniem net garantija duodama iki 3 metų pvz. kompiuteriukas "3 paršeliai",tik visada kol neapsižiūri ar prekė tinkama reik išpakuot kuo mažiau pažeidžiant pakuotę ir išsaugot etiketes ir čekį.Šeip jai nebūnu tikra ar man ta prekė bus tinkama visada pasitikslinu ar bus galima ją gražint.
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2009 04 21, 19:09)
Iš kur tokios kainos nuotraukų?  g.gif nebent formatas didesnis  ax.gif

Šiaip nuotraukas asmeniniam albmui darausi čia bigsmile.gif arba siunčiu internetu, arba nešu atmintinėj  bigsmile.gif kainos nerealiai mažos, tik apie savaitę tenka palaukti  rolleyes.gif Dbr matau po 19 ct  thumbup.gif ir kokybe niekad nesiskundžiau  schmoll.gif paskutinį kartą kai fotofabrikas paradė nuotraukas, tai išsižioja  doh.gif kaip npieštos gavosi  doh.gif veidai kaip mulatų  doh.gif neėmiau  schmoll.gif

aš šiandien pirmąkart pasiėmiau čia darytas nuotraukas.... kaina juokinga, bet kokybės ir kainos santykis - puikus thumbup.gif ...

beje, jos daromos kažkur Lenkijoje (ten kur viskas pigiau), o paskui atsiunčiamos į LT
Atsakyti
QUOTE(StopIt @ 2009 04 22, 08:51)
aš  šiandien pirmąkart pasiėmiau čia darytas nuotraukas.... kaina juokinga, bet kokybės ir kainos santykis - puikus thumbup.gif ...

beje, jos daromos kažkur Lenkijoje (ten kur viskas pigiau), o paskui atsiunčiamos į LT

Nu nėr čia taip pigu IKI arba Kosmadoj pigiau man rodos,gal klystu.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 04 22, 01:12)
Esu gražinus įvairių prekių,net vaistus vaistinėj,rūbus butinai privalo priimt,o ypač apatinį trikotažą turi priimt,nes juk maximoj nebėksi triūsų matuot,tik reik nenuiminėt etikečiių,žaislam brangesniem net garantija duodama iki 3 metų pvz. kompiuteriukas "3 paršeliai",tik visada kol neapsižiūri ar prekė tinkama reik išpakuot kuo mažiau pažeidžiant pakuotę ir išsaugot etiketes ir čekį.Šeip jai nebūnu tikra ar man ta prekė bus tinkama visada pasitikslinu ar bus galima ją gražint.

Kas cia per pasakymas, jog apatini trikotaza, tai jau YPAC turi priimti... schmoll.gif
Jus gryztate namo pasimatuojate ir jei jums netiko nesate atgal i parduotuve, o paskui kitas zmogus tuos apatinius perka... blink.gif

Idemiau pasiskaitykite Daiktu grazinimo ir keitimo taisykles 18 punkta...

O pasakymas, kad kaip as cia pasimatuosiu triusikus, tai doh.gif Jei nesate tikra, kad tiks, tai kam perkat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 04 22, 13:32)
Kas cia per pasakymas, jog apatini trikotaza, tai jau YPAC turi priimti...  schmoll.gif
  Jus gryztate namo pasimatuojate ir jei jums netiko nesate atgal i parduotuve, o paskui kitas zmogus tuos apatinius perka...  blink.gif 

Idemiau pasiskaitykite Daiktu grazinimo ir keitimo taisykles 18 punkta...
  O pasakymas, kad kaip as cia pasimatuosiu triusikus, tai  doh.gif  Jei nesate tikra, kad tiks, tai kam perkat  doh.gif

Visu pirma tai nieks ir nematuoja ant nuogos subinės,o ant brangesnių,klyne net lipdukai būna,triusikus daviau kaip pavizdį,dėl triusikų nei nesivarginčiau,bet sakykim jai kalbam apie liemenėlę tai iš akies nenustatysi ar tinka ar ne,nes jų formos skirtingos,apimtys ir visa kita,visu antra tai nusipirkus apatinį trikotažą jį reikėtų išsiskalbt,nes net neisivaizduojat kaip jie būna išvolioti fabrikuose kol papuola ant prekystalių.O firminėse apatinių parduotuvėse net kabinos matavimosi yra čia ne prezervatyvas,kad pasimatavus jau negali gražint.
Parodykit man tas taisykles labai norėčiau paskaityt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 22 balandžio 2009 - 13:27
Pagal įstatymą apatinių kojinių bei juvelyrinių dirbinių, vaistų niekas neprivalo priimti. Apatinių ypatingai. Nebent gera pardavėja pasitaikys. O kad nesimatuojat, tai jau čia jųsų problema. Matuotis reikia. Maxdimoj kabinos persirengimo yra, galima pasaimatuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget The Pain: 22 balandžio 2009 - 13:36
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 04 22, 14:32)
Pagal įstatymą apatinių kojinių bei juvelyrinių dirbinių, vaistų niekas neprivalo priimti. Apatinių ypatingai. Nebent gera pardavėja pasitaikys. O kad nesimatuojat, tai jau čia jųsų problema. Matuotis reikia. Maxdimoj kabinos persirengimo yra, galima pasaimatuoti

Su vaistais tai man buvo vieną kart,kad prašiau vaistininkės vaistų vienokių,o ji man įsiūlė kitokius,o paskui perskaičiau informaciniam lapely,kad jų paskirtis visai ne ta,dar pasitariau su gyditoja ir ji man patvirtino,kad jie netinka,tai grįžau į vaistinę ir paprašiau priimt atgal ir priėmė.Dėl apatinių tai koks skirtumas ar aš juos namie pasimatuosiu ar maximoj,žinai kai mažas vaikas ant rankų ir nėra galimybių jį kažkam palikt tai daug dalykų sudėtingais tampa,o nusipirkt liemenėlę už 50lt ir ją išmest tai perdaug didelė prabanga.Nežinau gal mano kelį geri žmonės pasitaiko,bet dar kolkas jokių problemų neturėjau dėl prekių gražinimo.Aišku viskas su protu,nenešu pradaryto kremo buteliuko ar kažkokio panaudoto daikto.O šeip tai faktas,kad prekes reik atidžiai apžiūrėt prieš perkant,visada išsiimu iš dėžutės ir pasižiūriu ar nesulaužyta ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 22 balandžio 2009 - 14:00
QUOTE(astor @ 2009 04 22, 13:26)
Visu pirma tai nieks ir nematuoja ant nuogos subinės,o ant brangesnių,klyne net lipdukai būna,triusikus daviau kaip pavizdį,dėl triusikų nei nesivarginčiau,bet sakykim jai kalbam apie liemenėlę tai iš akies nenustatysi ar tinka ar ne,nes jų formos skirtingos,apimtys ir visa kita,visu antra tai nusipirkus apatinį trikotažą jį reikėtų išsiskalbt,nes net neisivaizduojat kaip jie būna išvolioti fabrikuose kol papuola ant prekystalių.O firminėse apatinių parduotuvėse net kabinos matavimosi yra čia ne prezervatyvas,kad pasimatavus jau negali gražint.
Parodykit man tas taisykles labai norėčiau paskaityt.

Maximoje taip pat yra matavimosi kabinos, tad jei jau perkate liemenele visada galite ten ir pasimatuoti.
O kad vaikas minimas, kaip kliutis, kuri sudaro nepatogumu parduotuveje matavimosi kabinoje pasimatuoti liemenele, nes yra paprasciau ja tiesiog nusipirkti, o paskui namie pasimatavus ir pamacius, kad netinka, vel tystis su vaiku atgal i parduotuve, nes vaiko nera kam palikti, o liemenele juk norisi grazinti... doh.gif Gelezine logika thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 04 22, 15:13)
Maximoje taip pat yra matavimosi kabinos, tad jei jau perkate liemenele visada galite ten ir pasimatuoti.
  O kad vaikas minimas, kaip kliutis, kuri sudaro nepatogumu parduotuveje matavimosi kabinoje pasimatuoti liemenele, nes yra paprasciau ja tiesiog nusipirkti, o paskui namie pasimatavus ir pamacius, kad netinka, vel tystis su vaiku atgal i parduotuve, nes vaiko nera kam palikti, o liemenele juk norisi grazinti...  doh.gif  Gelezine logika  thumbup.gif  bigsmile.gif

O jūs norėtumėt,kad jums besimatuojant lėmenėlę vaikas atitrauktų kabinos užuolaidą ir visi išvystų jūsų grožybes.Visada bet ką pirkdama daiktus skrupulingai apžiūriu,išsimatuoju,apmastau ir tada perku,bet deja kartais visko pasitaiko.Jums pavydas,kad man sekas su žmonėm susitart,nu jūsų nikas jums puikiausiai tinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 04 22, 14:24)
O jūs norėtumėt,kad jums besimatuojant lėmenėlę vaikas atitrauktų kabinos užuolaidą ir visi išvystų jūsų grožybes.Visada bet ką pirkdama daiktus skrupulingai apžiūriu,išsimatuoju,apmastau ir tada perku,bet deja kartais visko pasitaiko.Jums pavydas,kad man sekas su žmonėm susitart,nu jūsų nikas jums puikiausiai tinka. mirksiukas.gif

bigsmile.gif na nebutu tipinis pasakymas, jog zmogus kazko pavydi, jei isdesto savo nuomone ir poziuri, vienokiu ar kitokiu klausimu...
Ne Jums spresti, kas man tinka, o kas ne nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 04 22, 14:32)

Nu jau aciu, Maximoj matuotis liemeneles doh.gif Kelnes ten baisu pasimatuoti
Ar zinot kad kabinos stebimos vaizdo kamera lotuliukas.gif IT'isnikai sedi ir ziuri lotuliukas.gif
Bet jauciu cia ne tik Maximoj taip yra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urgit@: 22 balandžio 2009 - 15:16