sveikutes,

esu naujoke, sumasciau ir as pasidalinti savo dziaugsmu

. siuo metu mum jau yra 11savaiteliu ir 6 dienos.kaiptik sendien lankiausi pas gin

...padare nuotraukyte, tai jau aiskiau viskas matosi, kaip kudikelis atrodo, kur rankytes, kur nosyte ir akytes ir pan

...labai dziaugiuosi sia nuotraukyte, nes galiu taip matyti savo kudikeli. seip dideliu problemu per visa si nestumo laika nepatyriau, pasitaike pora dienu, kurias lyg ir pykino bet prie tualeto nedavede

. apetito poreiki tikrai pastebejau, nes valgymas padidejo, bet truputuka reikia ir prisiziureti, nes po nestumo bus sunku kg atsikratyti

...seip ir kaip dauguma susiduriau su problemiska oda...spuogeliai uzpuole, tai irgi vargstu su situo dalyku

. priaugau jau nepilnai pusantro kg.mano manymu tai normalu

.pilvukas dar nepastebimas bet as ir mano vyras jau pastebime mano kuno pokycius, labiau pilvukas issipucia pavalgant, jau ir ankstoka darosi ir kelnese, bet malonu matyti auganti pilvuka. tad jau uzpuole manija apsipirkineti

...tik dar sudetinga tai padaryti vis ziuriu i truputi didesnius rubelius kad galeciau juos panaudoti ir velesniam laiku, ne tik siuo momentu...taipogi pastebejau savo didesni mieguistuma ir tinginiavima,

bet negaliu visiskai apsileisti tad tenka prisiversti vis kazkur pajudeti...
sekmes visoms busimoms mamytems ir ju sveikatelei.