Įkraunama...
Įkraunama...

1-4 nėštumo mėnesiai

o man is esmes niekas dar nepasikeite(beveik 8 sav.), ne vieno kg nepriaugau dar schmoll.gif krutine tokia pat issiputus kaip visalaika pries menesines,bet nepadidejus, tik speneliai kiek temsesni ir didesni, o jautrumas sumazejo nei buvo po O, ir dar pilvuko apacia nezymiai padidejus ax.gif nesenai dziaugiaus kad nepykina ir nescia nesijauciu tongue.gif bet prasidejo smagumai, vien pagalvojus apie maista supykina doh.gif tad tenka kiekviena diena vis kitka gamintis, nes nebegaliu to paties valgyt kuri laika schmoll.gif is kart bloga verysad.gif o vat su viduriais tai tenka pasikankint, nu nejau taip visa nestuma doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pugaliuks @ 2009 10 01, 17:00)
..ir veidas pasikeitė, tokia apvalesnė paliakau blush2.gif  taip daug kas ir supranta jog esu nėščia ax.gif  biggrin.gif  per 2 savaites priaugau 6 kg  blush2.gif  leliui dabar 7 sav 3 d.  nestuke.gif per tas savaites tokie mano kūno pasikeitimai smile.gif  cool.gif

nu tikrai turejai suapvaleti 6 kg priaugus 4u.gif

QUOTE(Gelsve @ 2009 10 02, 09:41)
o mane be galo taso, kvapai erzina, visur mieste jauciu autmobiliu ismetamu duju kvapa  doh.gif

aga man su automoboliu ismetamom dujom tai siaubas irgi, rodos visur oro truksta kur masinos vaziuoja unsure.gif tai stengiuos skarele prisidengti, kad maziau to brudo ikvepti cool.gif
Atsakyti
niu as numeciau svorio, mums 8 savaiteles, priaugsiu jauciu negreitai..bet viskam savas laikas..kaip ir su pirmu laukiausi 4 menesiuku pilvo nesimate...o dabar dar labiau sukudusi nei pries pirma nestuma..tai ziuresim...

pykina, pykina, pykina..tai ir bjauriausia nestumo metu..daugiau viskas gerai..dar zinoma miegociau paromis

ir negaliu gerti jokiu folio ar kitu vitaminu..maitinuosi gerai..nes nuo vitaminu vemiu...
Atsakyti
QUOTE(bafi @ 2009 10 02, 17:52)
niu as numeciau svorio, mums 8 savaiteles, priaugsiu jauciu negreitai..bet viskam savas laikas..kaip ir su pirmu laukiausi 4 menesiuku pilvo nesimate...o dabar dar labiau sukudusi nei pries pirma nestuma..tai ziuresim...

pykina, pykina, pykina..tai ir bjauriausia nestumo metu..daugiau viskas gerai..dar zinoma  miegociau paromis

ir negaliu gerti jokiu folio  ar kitu vitaminu..maitinuosi gerai..nes nuo vitaminu vemiu...

neistveriu ne dienos nenumigus pogulio ax.gif
o del vitaminu, as geriu tik foline ir magni, kitu vitaminu net nezadu gert nebent gelezi reikes veliau, bet cia jau gydytojas pasakys, o mano nuomone tokia su tais vitaminais nesciosioms - ten ne kas geriau, o tik pagerinta ta pati chemija kurios mes per dienas ir taip sociai prisiragaujam su maistu cool.gif ir dar viena gydytoja man sake, kad geriant vitaminus, zinoma augs didesnis vaikutis, o kai reikia gimdyti, moteriskes pacios nebeistengia arba baisiausi plysimai buna, nu aisku gal cia ne visoms, bet manau dalis tiesos yra....ta chemija augina musu maziukas, bet kazi ar labai ji naudinga, kaip teigiama......
siaip ar taip man rodos sveikai maitintis,bent jau prisiziureti kiek ir ko valgai ,valgyt ivairu maista yra kur kas svarbiau nei pumpuoti i save tuos vitaminus cool.gif keista bet ir mane priziurintis gydytojas tokios pat nuomones ax.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
man dabar eina ilgai laukta 12ta savaitele ax.gif labai dziaugiuosi kad pykinimo pavyko isvengti, maistui labai dideliu inoriu nebuvo, tik kad valgau siek tiek daugiau blush2.gif svoriu kazkiek turbut priaugau, bet dabar apie ta maziausiai galvoju tongue.gif vyras sako, kad jau pilvukas biski matosi, nors kiti nepastebi nieko smile.gif dingo liemuo, dabar toks tiesus pasidare, ir rubai aptemptesni, jau norisi nesioti laisvas palaidines ir sukneles, kad galetu pilvukas pustis kai tik nori biggrin.gif
nemalonus pokyciai odoje doh.gif spuogai, berimai kazkokie neaisku nei nuo kuo nei is kur ir jau laikosi menesi koki verysad.gif ir labai plaukais pradejo greitai augti, bet ne ten kur noretusi blush2.gif t.y. ant koju, pazastyse, bikini zonoj blink.gif nespeju depiliuoti blink.gif tai dziuagiuosi lad dabar ruoduo ir galima rubais uzmaskuoti jei nespeji nusdepiliuoti biggrin.gif
o siaip jauciuosi labai laiminga ir pakyleta, skaitau daug knygu, zurnalu apie nestuma, vaikuciu auginima ir tokia vidine ramybe jauciu bigsmile.gif
linkiu visom smagaus ir lengvo nesiojimo nestuke.gif
Atsakyti
Man 8 sav., nuo vakar pasidėjo strėnų skausmai, svorio centras kaip ir negalėjo labai pasikeisti, nes nepriaugau svorio ir pilvukas nepaaugo unsure.gif Ar normalu tokie ankstyvi skausmai strėnose?
Atsakyti
QUOTE(gretao @ 2009 10 04, 16:57)
Man 8 sav., nuo vakar pasidėjo strėnų skausmai, svorio centras kaip ir negalėjo labai pasikeisti, nes nepriaugau svorio ir pilvukas nepaaugo  unsure.gif Ar normalu tokie ankstyvi skausmai strėnose?

Man strenos pasijaute jau kokiu penkiu men, vakarais tai net rekiu, kaip skauda, o gydytoja patare tik fastum geli doh.gif vadinasi tai normalu
Atsakyti
QUOTE(gretao @ 2009 10 04, 16:57)
Man 8 sav., nuo vakar pasidėjo strėnų skausmai, svorio centras kaip ir negalėjo labai pasikeisti, nes nepriaugau svorio ir pilvukas nepaaugo  unsure.gif Ar normalu tokie ankstyvi skausmai strėnose?

man ir panasiu metu skaudet pradejo, tai padeda daznesni prigulimai, pailsejimai.vaistu nesinori nei tepti nei gerti, tai stengiuosi kuo dazniau prigulti nestuke.gif jeigu skausmas nepakeliamas tai pasitark su daktaru, gal kazkokia rimtesne beda pvz inkstais, slapimtakiais, ko geriau neuzleisti g.gif
Atsakyti
Manau kaltas apetitas,nes dar tik 6savaite,o pilvukas jau nelabai pasislepia senuose drabuziuose doh.gif
Atsakyti
Man strėnos skaudėt buvo pradėje dar tada kada nežinojau kad nestuke.gif ir gan smarkiai ir visa nugara. Bet tas nėštumas baigėsi nelaimę verysad.gif
Šį kart neskaudėjo iškart, bet dabar vėl pradedu jausti skausmus unsure.gif nors dar net 6 savaitėlių nėr unsure.gif
Atsakyti
labas rytelis, kaip visos laikotes? As tai laukiu nesulaukiu, kada sueis mums 12 savaiteliu, jau kazkaip ramiau butu, nes dabar turim 10 su keliom dienom. Apie 5-6 sav buvo pasirode rudos isskyros, pagulejau namie ir praejo, o dabar ziuriu vel atsirado, niu persigandau, bet sakau gal cia normalu? kitoms skaiciau visa nestuma buvo.
Atsakyti
sveikutes, 4u.gif esu naujoke, sumasciau ir as pasidalinti savo dziaugsmu nestuke.gif . siuo metu mum jau yra 11savaiteliu ir 6 dienos.kaiptik sendien lankiausi pas gin blush2.gif ...padare nuotraukyte, tai jau aiskiau viskas matosi, kaip kudikelis atrodo, kur rankytes, kur nosyte ir akytes ir pan rolleyes.gif ...labai dziaugiuosi sia nuotraukyte, nes galiu taip matyti savo kudikeli. seip dideliu problemu per visa si nestumo laika nepatyriau, pasitaike pora dienu, kurias lyg ir pykino bet prie tualeto nedavede thumbup.gif . apetito poreiki tikrai pastebejau, nes valgymas padidejo, bet truputuka reikia ir prisiziureti, nes po nestumo bus sunku kg atsikratyti g.gif ...seip ir kaip dauguma susiduriau su problemiska oda...spuogeliai uzpuole, tai irgi vargstu su situo dalyku unsure.gif . priaugau jau nepilnai pusantro kg.mano manymu tai normalu ax.gif .pilvukas dar nepastebimas bet as ir mano vyras jau pastebime mano kuno pokycius, labiau pilvukas issipucia pavalgant, jau ir ankstoka darosi ir kelnese, bet malonu matyti auganti pilvuka. tad jau uzpuole manija apsipirkineti ax.gif ...tik dar sudetinga tai padaryti vis ziuriu i truputi didesnius rubelius kad galeciau juos panaudoti ir velesniam laiku, ne tik siuo momentu...taipogi pastebejau savo didesni mieguistuma ir tinginiavima, doh.gif bet negaliu visiskai apsileisti tad tenka prisiversti vis kazkur pajudeti... cool.gif
sekmes visoms busimoms mamytems ir ju sveikatelei. 4u.gif
Atsakyti
smile.gif puiku.. manau kad maziausiai nesciai esant reikia kreipti demesi i savo kuno formas blush2.gif jos gi pasikeis ir vel atsistatys po gimdymo tongue.gif o vat vaikeliui svarbiausia visada buti pavalgiusiam ir sveikam doh.gif nestuke.gif o vat su spuogais ir as nezinau ka daryti blink.gif unsure.gif
Atsakyti