Įkraunama...
Įkraunama...

1-4 nėštumo mėnesiai

QUOTE(nigutee @ 2010 01 18, 12:47)
Dėkui už patarimus  4u.gif 
Jau nusprendžiau, kad gydytoją bandysiu keisti... Aš visada prieš nėštumą eidavau privačiai pas vieną gydytoją Kaune, o dabar dėl nėštumo įskaitos nuėjau savo ligoninėj ir labai nusivyliau  doh.gif 

Tik reikia išsiaiškinti kaip su tyrimais... na, ar galėsiu juos daryti savo ligoninėj nemokamai, nes privačiai labai jau daug kainuotų.

Sekmės visoms  4u.gif

jus pries keiciant gydytoja pasiskaitykite apie kitas,gal bus lengviau issirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 01 18, 12:29)
jus pries keiciant gydytoja pasiskaitykite apie kitas,gal bus lengviau issirinkti mirksiukas.gif

Pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip nestuke.gif laikosi?kaip sveikatos?
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 01 18, 13:03)
kaip  nestuke.gif  laikosi?kaip sveikatos?

Mano lelius labai jau aktyvus pasidare, spardo mamyte lotuliukas.gif . Kas liecia sveikata, tai kaip ir gera, tik kraujas labai nusedes (hemoglobinas), tad pastoviai silpna. Kaip tavo sveikata? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena30 @ 2010 01 18, 15:16)
Mano lelius labai jau aktyvus pasidare, spardo mamyte lotuliukas.gif . Kas liecia sveikata, tai kaip ir gera, tik kraujas labai nusedes (hemoglobinas), tad pastoviai silpna. Kaip tavo sveikata?  mirksiukas.gif

as neblogai jauciuosi,tik rugstis labai kyla doh.gif net nuo juodos arbatos doh.gif ketvirtadieni eisiu pas gine tai paziuresim kaip mano kraujo tyrimai.
kokius vitaminus geri?
ai dar nosis pastoviai isdziuvusi tai nakti labai sunku prakvepuoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamyciukas@: 18 sausio 2010 - 13:22
Labukas smile.gif
atradau temele jusu, galvojau, uzklausiu vieno dalyko, nes man pirmas nestumas, tai daznai kyla klausimu visokiu... ax.gif
Mano atvejis yra toks, kad kai ejau pas gine, tai buvo 8sav2dienos, o echo parode, kad yra 6sav6dienos ir plakancia sirdute smile.gif kazkaip neramu, kad tiek daug atsilieka nestumas... ar yra kam nors is jusu taip buve? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Imagine @ 2010 01 20, 21:27)
Labukas smile.gif
atradau temele jusu, galvojau, uzklausiu vieno dalyko, nes man pirmas nestumas, tai daznai kyla klausimu visokiu... ax.gif
Mano atvejis yra toks, kad kai ejau pas gine, tai buvo 8sav2dienos, o echo parode, kad yra 6sav6dienos ir plakancia sirdute  smile.gif kazkaip neramu, kad tiek daug atsilieka nestumas... ar yra kam nors is jusu taip buve?  unsure.gif

nepergyvenk,cia daznai taip pasitaiko,kai darys antra echo tada gali vel viskas pasikeisti mirksiukas.gif
beje tau gine nustate kad tau tada buvo 8sav ir 2dienos?ar pati?
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 01 18, 14:20)
as neblogai jauciuosi,tik rugstis labai kyla doh.gif net nuo juodos arbatos  doh.gif ketvirtadieni eisiu pas gine tai paziuresim kaip mano kraujo tyrimai.
kokius vitaminus geri?
ai dar nosis pastoviai isdziuvusi tai nakti labai sunku prakvepuoti doh.gif

Man rugstis visai nekyla ir kaip sake seimos gydytoja pas mane ta beda, kad nera rugsties, todel ir gelezies organizmas nepasisavina.
As geriu Elevit, Magni diaspiral 300 ir dabar gelezi papildomai. O kokius Tu geri?
Kas liecia nosi, tai mano irgi pastoviai isdziuves, naktimis ir as neiskvepuoju. Vyras juokauja, kad knarkti pradejau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Imagine @ 2010 01 20, 20:27)
Labukas smile.gif
Mano atvejis yra toks, kad kai ejau pas gine, tai buvo 8sav2dienos, o echo parode, kad yra 6sav6dienos ir plakancia sirdute  smile.gif kazkaip neramu, kad tiek daug atsilieka nestumas... ar yra kam nors is jusu taip buve?  unsure.gif

Zinok man taip buvo, pamenu, kad pagal mane buvo 7 sav., o pagal echo 5 sav. Bet kaip nuejau 12 savaite, tai atitiko laika. Tada su ginium kalbejau ir paklausiau, kaip cia buvo, kad tada tiek atsiliko. Paaiskino, kad gimda nera taisyklingas apskritimas, ji ovalo formos ir kada toks nedidelis nestumas matosi tik puslele. Viskas priklauso, kaip echoskopuojant paimamas gimdos skermuo. Tad nesijaudink, viskas yra ir bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 01 20, 20:35)
nepergyvenk,cia daznai taip pasitaiko,kai darys antra echo tada gali vel viskas pasikeisti mirksiukas.gif
beje tau gine nustate kad tau tada buvo 8sav ir 2dienos?ar pati?

labai tikiuosi, kad viskas bus tvarkoje ax.gif einu pas gine kita savaite, pirmadieni.
8sav ir 2 dienos buvo ta diena, jei skaiciuojant pagal mmm, o pagal echoskopa pasake, kad yra 6sav6dienos.. is pradziu apsidziaugiau, kai parode plakancia sirdute, bet kai pasake, kad atitinka toki ir toki laika, tai suenrimau labai... unsure.gif bet labai tikiuosi, kad viskas bus gerai...

QUOTE(Malena30 @ 2010 01 20, 21:13)
Zinok man taip buvo, pamenu, kad pagal mane buvo 7 sav., o pagal echo 5 sav. Bet kaip nuejau 12 savaite, tai atitiko laika. Tada su ginium kalbejau ir paklausiau, kaip cia buvo, kad tada tiek atsiliko. Paaiskino, kad gimda nera taisyklingas apskritimas, ji ovalo formos ir kada toks nedidelis nestumas matosi tik puslele. Viskas priklauso, kaip echoskopuojant paimamas gimdos skermuo. Tad nesijaudink, viskas yra ir bus gerai 4u.gif

biski nurimau, kai perskaiciau, kad ir jums taip buvo.. nes tikrai susipergyvenau, kad taip atsilieka... bet sakau, jei jau mate sirdute plakancia, tai gal viskas bus gerai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena30 @ 2010 01 20, 23:13)
Man rugstis visai nekyla ir kaip sake seimos gydytoja pas mane ta beda, kad nera rugsties, todel ir gelezies organizmas nepasisavina.
As geriu Elevit, Magni diaspiral 300 ir dabar gelezi papildomai. O kokius Tu geri?
Kas liecia nosi, tai mano irgi pastoviai isdziuves, naktimis ir as neiskvepuoju. Vyras juokauja, kad knarkti pradejau lotuliukas.gif

as elevit geriu,bet kazko nepatinka man jie schmoll.gif galvoju i kitokius keisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Imagine @ 2010 01 20, 19:27)
Labukas smile.gif

Man visa laika nestumas yra mazesnis 9 dienomis wink.gif Taip kad nepergyvenk 4u.gif Cia normalu tiesiog apvaisinimas veliau truko... Gal tavo mm ilgesnes nei 28d? Nieko cia baisaus nera. Svarbu kad lelius auga ir sirdute plaka bigsmile.gif
Atsakyti
Mums jau trys menesiukai. Ir man nuolat pucia pilvuka. Vakare tai isvis kaip balionas. Ar buna kam nors taip? Kaip su tuo kovojate? Namie tai tas pats. Bet jau ir darbe po pietu prasideda tai.... Nelabai patogu.
Atsakyti