Įkraunama...
Įkraunama...

1-4 nėštumo mėnesiai

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 01 24, 14:06)
pagalvojome,kad gerai butu uzauginti vaikus vienu kartu,o po kokiu 8-10metu bus galima pagalvoti ir apie trecia leliu blush2.gif as labai norejau pavasarinuko,bet taip gavosi,kad bus vasarinukas smile.gif maciau tik karta 10savaiciu,o dabar turetu 18-20savaite echo daryti.o tu jau buvai pas gine?

fainai.
nebuvau dar niekur. kita sav gal reiks eit uzsirasyt. aha, trecia smile.gif. as jau tikriausiai apseisiu. velokai pradejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*pelene* @ 2010 01 24, 18:38)
fainai.
nebuvau dar niekur. kita sav gal reiks eit uzsirasyt. aha, trecia smile.gif. as jau tikriausiai apseisiu. velokai pradejau  unsure.gif

tau dar anksti eiti,palauk bent iki 7-8savaites.as pirma karta nuejau 10savaite.
Atsakyti
QUOTE(*pelene* @ 2010 01 24, 00:56)
sveikos merginos. ir as jungsiuos prie jusu. mes galbut ir maziausi kolkas busim. naujiena suzinojau pries dvi dienas smile.gif
o jusu cia ziuriu nemazas burys. sveikinu visas busimas mamytes.

Sveikinu 4u.gif smagu matyt, kad musu gretos dideja smile.gif
Atsakyti
Labutis busimos mamytes,
gal ir mane priimsit i savo buri? As naujiena suzinojau tik praejusi penktadieni... mums dabar dar tik kazkur 2 savaiteles ax.gif Vasario 9 d. jau uzsiegistravome pas daktare, kad suzinoti ar viskas mums yra gerai, nes, norim ar nenorim, teks mums pranesti busimiems seneliams apie save vasario 14 d. - busimos mociutes gimtadienis, o as juk negalesiu net vyno pagurksnoti kaip seniau rolleyes.gif Tad teks issiduoti, nors noretumem palaukti 12 savaiteles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2010 01 25, 12:26)
Labutis busimos mamytes,
gal ir mane priimsit i savo buri? As naujiena suzinojau tik praejusi penktadieni... mums dabar dar tik kazkur 2 savaiteles  ax.gif  Vasario 9 d. jau uzsiegistravome pas daktare, kad suzinoti ar viskas mums yra gerai, nes, norim ar nenorim, teks mums pranesti busimiems seneliams apie save vasario 14 d. - busimos mociutes gimtadienis, o as juk negalesiu net vyno pagurksnoti kaip seniau  rolleyes.gif  Tad teks issiduoti, nors noretumem palaukti 12 savaiteles  ax.gif

Sveika prisijungus, labai malonu, kad gretos vis dideja 4u.gif
Kazin ar netikslingiau Tau butu dar palaukti ir pas gine nueiti kokiu 8-12 savaiciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 01 24, 16:43)
tau dar anksti eiti,palauk bent iki 7-8savaites.as pirma karta nuejau 10savaite.

jo dar biski ankstoka, bet zinai kaip norisi jau tikrai nescia jaustis smile.gif
beto, kai jie cia visi tokie leti, tai geriau anksciau. nu gal ir nebus kada man sia sav, bet kita tai jau tikrai eisiu.
kaip rytiniai pykinimai? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mmeda @ 2010 01 25, 10:26)
Labutis busimos mamytes,
gal ir mane priimsit i savo buri? As naujiena suzinojau tik praejusi penktadieni... mums dabar dar tik kazkur 2 savaiteles  ax.gif  Vasario 9 d. jau uzsiegistravome pas daktare, kad suzinoti ar viskas mums yra gerai, nes, norim ar nenorim, teks mums pranesti busimiems seneliams apie save vasario 14 d. - busimos mociutes gimtadienis, o as juk negalesiu net vyno pagurksnoti kaip seniau  rolleyes.gif  Tad teks issiduoti, nors noretumem palaukti 12 savaiteles  ax.gif

sveikinu, junkis, linksmiau cia mums bus smile.gif. ir as suzinojau, tik praejusi treciadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2010 01 25, 13:26)
Labutis busimos mamytes,

sveika nauja nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena30 @ 2010 01 25, 12:30)
Sveika prisijungus, labai malonu, kad gretos vis dideja 4u.gif
Kazin ar netikslingiau Tau butu dar palaukti ir pas gine nueiti kokiu 8-12 savaiciu g.gif

gal ir tikslingiau... bet labai jau norisi zinoti, kad viskas gerai... neiskesiu ilgiau blush2.gif Siaip pagal mmm paskutines, tai man 4-5 savaite, o pagal kraujo HCG - 2-3 smile.gif
tai nueisiu pas gine kai pagal HCG turetu buti 4-5 sav ax.gif

Aciu, kad priimat i savo buri 4u.gif
Dar gal patarsite, ar nurodysite temele kuria pasiskaityti: jei nutariau lankytis pas privacia gine, o siaip esu priregistruota seimos centre, bet gine dirba kitur. Ar man reikia pasirodyti pas savo seimos gydytoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmeda: 25 sausio 2010 - 12:45
QUOTE(mmeda @ 2010 01 25, 14:43)
gal ir tikslingiau... bet labai jau norisi zinoti, kad viskas gerai... neiskesiu ilgiau blush2.gif  Siaip pagal mmm paskutines, tai man 4-5 savaite, o pagal kraujo HCG - 2-3 smile.gif
tai nueisiu pas gine kai pagal HCG turetu buti 4-5 sav  ax.gif

Aciu, kad priimat i savo buri  4u.gif
Dar gal patarsite, ar nurodysite temele kuria pasiskaityti: jei nutariau lankytis pas privacia gine, o siaip esu priregistruota seimos centre, bet gine dirba kitur. Ar man reikia pasirodyti pas savo seimos gydytoja?

nueik pas gine ir tau ji viska paaiskins mirksiukas.gif pas seimos gydytoja tau reikes,bet veliau.
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 01 25, 13:51)
nueik pas gine ir tau ji viska paaiskins mirksiukas.gif pas seimos gydytoja tau reikes,bet veliau.

aciu 4u.gif
Atsakyti
kaip man rugstis kyla doh.gif taip nesinori vaistu gerti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 01 25, 14:12)
kaip man rugstis kyla doh.gif taip nesinori vaistu gerti doh.gif

Kiek zinau tai kazkiek padeda aukstesne pagalve, stenkis vakare nevalgyti rugsciu vaisiu, nemaisyti maisto patiekalu. Gal kiek pades 4u.gif
Atsakyti