Įkraunama...
Įkraunama...

1-4 nėštumo mėnesiai

clap.gif clap.gif Sveikos visos,besidžiaugiančios biggrin.gif Mano vardas Inga,pagaliau ir mes su vyru galime pasidžiaugti thumbup.gif nors man dar tik 6 sav., bet es tokia laiminga, kad net apsakyti negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plepuciuke @ 2009 07 01, 15:11)
Na tu pataikei, bus bahuriukas, bent jau is pirmo daktares spejimo.. Na vadinasi del pilvo skausmo as ne viena tokia, net palengvejo, nes kiek visu klausineju, tai niekam tu pilveliu ir neskauda.. blush2.gif

Ne viena ne viena tongue.gif Man abu nestuke.gif pilva skaudejo iki 4men, ir neseip skaudejo, o tikrai maude, ko as tik nepris doh.gif kas kelias dienas pas gyd varydavau, aciu Dievui viskas baigesi gerai smile.gif Nesinarvuok smile.gif
Atsakyti
Mums jau 10sav.i pabaiga eina thumbup.gif
Pykino istisai, taip negera buvo, kad neturejau kur detis.
Atsakyti
mums jau 11 sav eina. rytais nebepykina, pykina kartais vakarais, turbut kai daugiau privalgau blush2.gif . pilvo apacios nebeskauda-nebemaudzia, nebent kai staigesni koki judesi padarau.
Atsakyti
As manau kad pas mane tik pora savaiciu...pagal savijauta tai neapkenciu bananu..kuriuos iki siol dievindavau...ar gali taip anksti pasireiksti pykinimas?
Vos pramerkiu akis iskart pykina..
Atsakyti
mane pykinti ir labai anksti pradėjo. Tiksliau ne pykinti, o tiesiog atsirado šleikštulys rūkytai mėsai. Ryte kaip įprastai pasidarydavau kokį sumuštinuką ir keistai man jis smirdėt pradėdavo, niekaip nesuprasdavau kodėl... doh.gif
Už savaitėlės pamačiau ryškut ryškutėlius II bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ozkyte30 @ 2009 07 02, 17:33)
clap.gif  clap.gif Sveikos visos,besidžiaugiančios biggrin.gif Mano vardas Inga,pagaliau ir mes su vyru galime pasidžiaugti thumbup.gif nors man dar tik 6 sav., bet es tokia laiminga, kad net apsakyti negaliu lotuliukas.gif

Sveikinu smile.gif
Atsakyti
pasirodo ne dvi o visos septynios mano mauzuliukui ax.gif
labai laukiu viszito pas gine uz poros savaiciu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikuciukes busimos mamytes,

man jau 7 savaites, pradeda pykinti, nerimauju, kad nesidarytu blogai, Nes pykina ir rytais ir vakarais. Gal kas galite patarti kaip malsinti si bloguma?

Papildyta:
na man pilveli paduria, bet sonuose, manau tai normalu. Pradzioje ir pati nerimavai, bet dabat atrodo, kad taip turi buti...
Atsakyti
QUOTE(amorfofalas @ 2009 07 13, 10:25)
Sveikuciukes busimos mamytes,

man jau 7 savaites, pradeda pykinti, nerimauju, kad nesidarytu blogai, Nes pykina ir rytais ir vakarais. Gal kas galite patarti kaip malsinti si bloguma?

Papildyta:
na man pilveli paduria, bet sonuose, manau tai normalu. Pradzioje ir pati nerimavai, bet dabat atrodo, kad taip turi buti...

Sweika 4u.gif 4u.gif
na man padedavo vaisiai ir dziuveseliai ax.gif bet siaip dazniausiai pykindavo del to kad nepavalgydavau arba pavalgydavau bet per daug biggrin.gif tai vat 4u.gif gero tau nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dievaite: 14 liepos 2009 - 14:44
keja... man tai jau sestas menesiukas o tas skausmas vistiek nepraeina... ir kuo toliau tuo blogiau, o daktarai siauliuose nieko padet negali, sako raisciai tempiasi.. dabar tai issviso nei iseit pasivaiksciot negaliu, nes visa pilvo apacia is karto surakina, ir visus sonus pilvuko uzspaudzia.. tai turiu sustot kol praeina.. sakau daktarem, o joms man sako, cia raisciai... nu nepasitikiu kas tais siauliu daktarais.. verysad.gif
Atsakyti
SVEIKUTE,as ne nescia,bet seip perskaiciau vartydama sm,o daktarai nesiulo nesciuju dirzo ar korseto ar kelnaiciu nesiot,bek kuo skubiau pirktis,nes visai nebepaeisi kuo daugiau pilvukas augs tuo blogiau bus.LINKIU ISNESIOT BE DIDELIU SUNKUMU IR LENGVO GIMDYMO 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti