Sveikos,gal patartumet kokio skersmens nuimti patisonus,kad uzmarinavus butu traskus.
mano cukinijos,agurociai,patisonai neišdigo pavasari,reikejo atseti iš naujo bet vistiek židi tusčiai tik du mažučiukai va dabar pasirode.
aš darau žiemai labai skanias salotas iš cuk.,agur.,moliugu ir paprikos,pomidoru pastos,actas,druska,cukrus.gal jau žinot apie ši recepta?jis panašus i "ankulnbenss"
(atsiprašau jaigu neteisiklingai parašiau pavadinima"
aš darau žiemai labai skanias salotas iš cuk.,agur.,moliugu ir paprikos,pomidoru pastos,actas,druska,cukrus.gal jau žinot apie ši recepta?jis panašus i "ankulnbenss"
pas mane ir nebuvo valganciu as tik vienintele,bet vyras kai paragavo sako ištikruju labai skanu ir paprikos nebesimaišo (o paprikas jis iki šiol nevalgo nei žalias nei marinuotas tik vienoi šitoj mišrainei),jis jokiu kitu mišrainiu,pomidoru drebučiose nevalgo.
QUOTE(Dakora @ 2009 08 12, 14:28)
Sveikos,gal patartumet kokio skersmens nuimti patisonus,kad uzmarinavus butu traskus.
nu geras
QUOTE(AveM @ 2009 08 14, 15:49)
nuo to koks receptas
QUOTE(aistutėlė @ 2009 08 14, 16:51)






