Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

QUOTE(oziarage @ 2009 04 20, 14:52)
Siaubas kokie gimines.  doh.gif  doh.gif  doh.gif Gretutes ta diena nebuvo lyg...Buvo tik Gintare, jei neklystu..O Viktorija tai man  wub.gif  wub.gif Viskas jauciu poreiki eiti pas ta mergyte, nes jau toookia fainuole wub.gif Prasokom gale koncerto abi, o ji tik ir tesisypsojo man blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
Ai, tiesa, primenu, kad pas mane dar dvi dezes ir du dideli Maximos maisai gardumynu, bei kanceliarijos. Tai kai kas eisit, turekit galvoje ir nebepirkit ax.gif Mano tel 865990948, jei ka...

Ta mergyte tikrai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Greta turejo buti,nes jos niekam ir negali duoti issivesti,nes ja lyg ir lanko...
Pas Luka,kulverstuku grupeje,irgi uzeina mama 10 min.,nes 5 vaikai ir visi vaiku namuose.Vaika tik pravirgdo...kai buvau paskutini karta tai prasesi panesiojamas,o toks storuliukas,sunkus kaip meskiukas.labai jautrus sake darosi..
O Gintare is septyniu seseru...
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2009 04 20, 14:54)
Ta mergyte tikrai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Bet ir pagrandukuose ta mergyte kur apsiverke tave pamaciusi (kur ant arkliuko buvo) ir gi labai fainute. Ji man istrigo jau pirma karta..Ji dar turi broliuka kitoje grupeje, tik labai liudna, kad ne kartu jie auga, o atskirai verysad.gif
Atsakyti
Mamyciu sarasiukas, kurios RIMTAI galvoja apie vaikuciu lankima, ju sefavima:
5. Svirpliukai
  1.mazoji_deiva 
  2.Meskute
  3.

2. Pagrandukai
  1.Laurute...
  2.Germanciux
  3.Zygiene

3. Zingeidukai
  1.Mijux 

4. Nykstukai
  1.Kriisti
  2.IngridG
3. SaulyteDD

1. Kulverstukai
  1. Oziarage
2. Agnytea

Yra 5 grupes:

1. Kulverstukai (kur Oziarages mergyte, ta tamsi garbanota)
2. Pagrandukai (atrodo kad sita visi nori lankyt)
3. Zingeidukai (kur vienam masinos pritruko)
4. Nykstukai (cia kur tos dvynukes yra ir berniukas asarojantis)
5. Svirpliukai (tie kur pas pacius pirmus buvot)

O mazylius - tie kur iki metuku - manau visos gali uzsukt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnytea: 20 balandžio 2009 - 14:04
QUOTE(oziarage @ 2009 04 20, 15:00)
Bet ir pagrandukuose ta mergyte kur apsiverke tave pamaciusi (kur ant arkliuko buvo) ir gi labai fainute. Ji man istrigo jau pirma karta..Ji dar turi broliuka kitoje grupeje, tik labai liudna, kad ne kartu jie auga, o atskirai verysad.gif

Ta mergyte irgi wub.gif Kai laikiau toks jausmas uzpludo... Ji tokia mazyte,dieve kiek jai reikia svelnumo ir meiles verysad.gif Idomu ji tevus turi? Idomu ar ja lanko g.gif
Atsakyti
5. Svirpliukai
  1.mazoji_deiva 
  2.Meskute
  3.

2. Pagrandukai
  1.Laurute...
  2.Germanciux
  3.Zygiene

3. Zingeidukai
  1.

4. Nykstukai
  1.Kriisti
  2.IngridG
3. SaulyteDD

1. Kulverstukai
  1. Oziarage
2. Mijux
3. Agnytea

Yra 5 grupes:

Atsakyti

5. Svirpliukai
  1.mazoji_deiva 
  2.Meskute
  3.

2. Pagrandukai
  1.Laurute...
  2.Germanciux
  3.Zygiene

3. Zingeidukai
  1.

4. Nykstukai
  1.Kriisti
  2.IngridG
3. SaulyteDD

1. Kulverstukai
  1. Oziarage
2. Agnytea

3. Mijux

Yra 5 grupes:

Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 04 20, 04:00)

kazkurioje is tu grupiu yra du broliukai cigoniukai-fainuoliai, o kitoje grupeje dar vienas brolis,bet jis tada gulejo ant kilimo ir atrodo,kad tai visas jo gyvenimas!neigalus.
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2009 04 20, 15:04)
Ta mergyte irgi  wub.gif  Kai laikiau toks jausmas uzpludo... Ji tokia mazyte,dieve kiek jai reikia svelnumo ir meiles  verysad.gif  Idomu ji tevus turi?  Idomu ar ja lanko  g.gif

Nuejusi i grupe - apie tuos vaikucius aukletojos daug papasakoja, ir skaudziausia - kad dalis ju (ir ko gero paciu paciausiu) - turi tevus kurie nelanko ju, arba atlekia 10 min per metus, o neleidzia kitiem lankyt, vestis i namus ir globot unsure.gif - tad jie lieka per savaitgalius, sventes ir atostogas vieni ten kirmyt (vasara tikrai vaikuciu apmazeja labai)
Papildyta:
QUOTE(sri lanka @ 2009 04 20, 15:06)
kazkurioje is tu  grupiu yra du broliukai cigoniukai-fainuoliai, o kitoje grupeje dar vienas brolis,bet jis tada gulejo ant kilimo ir atrodo,kad tai visas jo gyvenimas!neigalus.

tai svirpliuku grupeje tie du cigoniukai, o brolis pagrandukuose - jis jau sedi - bet i rankytes nieko neima, o valgo tik kose ir poskyste blush2.gif
Atsakyti
5. Svirpliukai
  1.mazoji_deiva 
  2.Meskute
  3.

2. Pagrandukai
  1.Laurute...
  2.Germanciux
  3.Zygiene

3. Zingeidukai
  1.

4. Nykstukai
  1.Kriisti
  2.IngridG
3. SaulyteDD

1. Kulverstukai
  1. Oziarage
2. Mijux
3. Agnytea

Yra 5 grupes:

Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 20, 15:09)
Nuejusi i grupe - apie tuos vaikucius aukletojos daug papasakoja, ir skaudziausia - kad dalis ju (ir ko gero paciu paciausiu) - turi tevus kurie nelanko ju, arba atlekia 10 min per metus, o neleidzia kitiem lankyt, vestis i namus ir globot unsure.gif  - tad jie lieka per savaitgalius, sventes ir atostogas vieni ten kirmyt (vasara tikrai vaikuciu apmazeja labai)
Papildyta:

tai svirpliuku grupeje tie du cigoniukai, o brolis pagrandukuose - jis jau sedi - bet i rankytes nieko neima, o valgo tik kose ir poskyste blush2.gif

O kodel tokiu, kuriuos lanko negalima pasiimti svaitgaliui???Absurdiski istatymai ir biurokratine tvarka. Vaikas pasaulio nemato kol mocios (paskutines sliures!!!) lakioja po alubarius ir landynes!!!! Atleiskit uz tokius isireiskimus, bet toks pyktis sukilo blink.gif blink.gif blink.gif Ypac pamacius tas mergaites neigalias 4 metuku, tai galvoju pamatyciau tokias motinas, tai papurtyciau nemenkai as jas!!
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 20, 14:09)

man ta grupe labiausiai patiko, kur tie cigoniukai yra. tai reiskia ten pasirinkau smile.gif
Atsakyti