Įkraunama...
Įkraunama...

NAMINĖS kaukės plaukams , 4 tema

O kur radai parašyta apie šią kaukę? mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandziau viena karta daryti su cinamonu, bet man nepatiko, poviekio nulis, tik kazkodel net vonia uzdaze, nors ir nadaug dejau unsure.gif
kaukes darau jau apie 1,5men (visos su medum), pastebejau, kad plaukai labiau blizga bigsmile.gif bet nesu tikra kad butent del medaus, nes ir sampunas su dilgelem, ir nuoviru dilgeliu skalauju, alyvuogiu aliejus, ir citrina kartais naudoju, tai gal tiesiog del to, kad plaukai atsigauna, "sveiksta" smile.gif
o del laiko, tai man visai nedaug laiko uzima, vos kelios minutes.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 05 27, 18:45)
O kur radai parašyta apie šią kaukę? mirksiukas.gif

dabar tiksliai nepasakysiu ar sitos temos apie viduri, ar trecioj temoj apie kaukes. reikes isbandyt ir su kiausiniu, ir su brendziu. turiu daug medaus is kaimo, tai bent kiek sunaudosiu biggrin.gif
Atsakyti
Na nepatingėjau ir per google įsivedusi frazę "cinamonas plaukams" radau tikrai daug parašymų jog cinamonas yra nuo plaukų slinkimo, suteikia plaukams švelnumo ir blizgesio bigsmile.gif
Net nukopinau tokią pat kaip ir čia jau minėtąją kaukę:
"Dar vienas receptelis slenktaniems plaukams pažaboti!!!!
Šaukštas karšto alyvuogių aliejaus,šaukštas medaus ir šaukštelis cinamono..Mažina slinkimą, skatina naujų augimą, plaukus padaro švelnius it šilkas, o svarbiausia, priešingai nei svogūno kaukė, lb kvapni!!!
Naudojimas: ištepti mase ir 15 min iki plovimo palaikyti"

Laikymo laikas tai trumpokas, bet kas gi neleidžia tokią kaukę palaikyti kad ir kelias valandas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 27 gegužės 2009 - 21:50
QUOTE(ernesin @ 2009 05 27, 21:45)
Naudojimas: ištepti mase ir 15 min iki plovimo palaikyti"[/color]
Laikymo laikas tai trumpokas, bet kas gi neleidžia tokią kaukę palaikyti kad ir kelias valandas tongue.gif

Šiaip neblogas poveikis ir po 15 min.: nuo pat pradžių ji labai maloniai kaitina.
O vonia nenusidažė, tik išplauti reikia pasistengti - čia manau nuo aliejaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Momoshka @ 2009 05 28, 11:45)
Šiaip neblogas poveikis ir po 15 min.: nuo pat pradžių ji labai maloniai kaitina.
O vonia nenusidažė, tik išplauti reikia pasistengti - čia manau nuo aliejaus  bigsmile.gif

Aš šiandien jau išbandžiau, plaukai dar šlapi tai nežinau koks poveikis, vonia taip pat nenusidažė biggrin.gif Tik labai nepatogu nes daug tų grūdelių pribyra. Nusprendžiau į sėmenų aliejų priberti cinamono(kaip priedas bus), tie išbrinkę grūdeliai nusėda į dugną ir gaunasi kaip aliejinė ištrauka su cinamonu tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif nusprendziau ir as cia savo patirtimi pasidalinti, - naudoju kuri laika sia kauke: trynys+medus+saukstas varnalesu aliejaus+saukstas ricinos aliejaus (cia kazkada buvau pasiskaiciusi is senesniu temu... na kolkas savo plaukams tikrai nieko gerenio dar nebuvau atradusi, stengiuosi per daznai ja nenaudoti, karta per kokias 2 ar 3 savaites, plaukai be galo svelnus, blizga, nesivelia, zodziu grazu ziureti smile.gif dar po sios namines kaukes galiukus patepu pirktu vynuogiu kauliuku aliejumi, - zodziu rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DianaMi @ 2009 05 28, 13:27)
trynys+medus+saukstas varnalesu aliejaus+saukstas ricinos aliejaus

O kur to varnalėšų aliejaus gauti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Momoshka @ 2009 05 29, 10:33)
O kur to varnalėšų aliejaus gauti?  smile.gif

kazkada vaistinej buvau pirkusi, bet ir maximoj zinau yra smile.gif
Papildyta:
atsiprasau!!! iveliau klaida, ne ricinos alieju naudoju, o sauksta kosmetinio zibalo!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos victory.gif As naudoju pazeistiems ir silpniems plaukams kauke. 1.Avokado
2. 1 š. citrinos sulciu
3. 1 kiausinis
4. 2 š. alyvuogiu aliejaus.
Avokado nulupti ir sutarkuot, viska sumaisyti ir ant plauku uzdeti 30-40min. ir dar uzdeti maisiali su ranksluosciu. Tokia procedura darau karta per savaite, nes brangokas tas avokado g.gif Bet man poveikis jauciasi ax.gif
Atsakyti
Pasidarysiu ir as siandien kokia nors namine kauke, veliau pasidziaugsiu (tikiuosi) rezultatais biggrin.gif
Atsakyti
Dariaus va siandien kauke :kiausinis- aliejus- majonezas- citr.sultys ax.gif
kaip faina! plaukai labai svelnus, glotnus ir zvilgantys thumbup.gif
Atsakyti