Įkraunama...
Įkraunama...

NAMINĖS kaukės plaukams , 4 tema

QUOTE(agnuzele @ 2009 07 23, 00:09)
na reikes ir man pabandyti su avokadu.su alyvuogiu aliejumi daznai darau,tai pasrtebejau kad greiciau pradejo riebaluotis palukai,beveik kiekviena diena  turiu plautis galva,o as kiekviena diena plovinas nera gerai plaukam as manau,reikes dabar nebenaudoti kuri laika.

O man siandien po alyvuogiu aliejaus tokiek svelnus plaukai liko wub.gif
Atsakyti
na man irgi svelnus plaukai,patinka man irgi tas aliejus,bet gal perdaznai as ji naudoju,nes pradejo riebaluotis,jau kitom dienom ryta issiplaunu,o vakare jau gali vel eiti plauti,nes pakausis jau blizga,darysiu pertrauka .
Atsakyti
Mergaites o kur jus perkat zibala? ax.gif
Papildyta:
Dar norejau paklaust blush2.gif Ar dedat kauke ant svariu, dregnu plauku ar kai jau reikia juos plaut uzsidedat, palaikot ir tada plaunat galva? ax.gif
Atsakyti
Mano naminiu vitaminu plaukasms receptas smile.gif dziovintos dilgeles + ajerai + ramuneles lygiais kiekiais. Ideti i litrini stiklaini uzpilti karstu vandeniu, palaukti kol ataus ir juo isskalauti isplautus plaukus smile.gif
Ta pati galima daryti ir atskirai. Ramuneles labiau tinka sviesiaplaukems. Taip pat sviesiaplaukes dar gali isspausti i misinuka ir citrinos sulciu. Citrina truputi sviesina ir suteikia blizgesio plaukams.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2009 07 23, 11:13)
Mergaites o kur jus perkat zibala? ax.gif
Papildyta:
Dar norejau paklaust blush2.gif  Ar dedat kauke ant svariu, dregnu plauku ar kai jau reikia juos plaut uzsidedat, palaikot ir tada plaunat galva? ax.gif

Zibalas vaistineje bent as pirkau.
O del kaukiu darau ivairiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzele @ 2009 07 23, 00:09)
na reikes ir man pabandyti su avokadu.su alyvuogiu aliejumi daznai darau,tai pasrtebejau kad greiciau pradejo riebaluotis palukai,beveik kiekviena diena  turiu plautis galva,o as kiekviena diena plovinas nera gerai plaukam as manau,reikes dabar nebenaudoti kuri laika.

Tai gal aliejų tik ant galų dėk g.gif ar bent jau per pusę plaukų, kad ant šaknų būtų kuo mažiau.
Atsakyti
QUOTE(agnuzele @ 2009 07 23, 01:31)
na man irgi svelnus plaukai,patinka man irgi tas aliejus,bet gal perdaznai as ji naudoju,nes pradejo riebaluotis,jau kitom dienom ryta issiplaunu,o vakare jau gali vel eiti plauti,nes pakausis jau blizga,darysiu pertrauka .

Sveikos, norejau paklausti, ar tikrai efektyvu ta aliejaus kauke? Labai issausejo galiukai, darausi proceduras ir salone, bet noreciau ir namuose kazka naujo pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 27, 13:52)
Tai gal aliejų tik ant galų dėk  g.gif ar bent jau per pusę plaukų, kad ant šaknų būtų kuo mažiau.

tai dabar taip ir darau..vel galiu isvaikscioti 2 dienas
Papildyta:
QUOTE(te verde @ 2009 07 27, 14:05)
Sveikos, norejau paklausti, ar tikrai efektyvu ta aliejaus kauke? Labai issausejo galiukai, darausi proceduras ir salone, bet noreciau ir namuose kazka naujo pabandyti.

Man tikrai padeda,pas mane ilgi ir sviesus(dazyti)plaukai,ir tikrai neluzineja galai,man pati geriausia kauke plaukams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzele @ 2009 07 27, 18:35)
Man tikrai padeda,pas mane ilgi ir sviesus(dazyti)plaukai,ir tikrai neluzineja galai,man pati geriausia kauke plaukams thumbup.gif

Prisiskaiciau pagyrimu tai aliejuko kaukei, tai dabar darysiu ir ziuresiu, nes viena kirpeja sruogom sviesiom padaze, labai nudegino doh.gif , dar iskart nesijaute, bet vasara, kai daznai sauleje, nors ir su priemonem, labai issausejo, siandien salone klausiau, gal nukirpti, nors beproto gaila, tai patare, gaivinti, nes ne visi plaukai, tik virsuje, kur sruogu daugiau. Tikiuosi po menesio galesiu pasidziaugti. smile.gif
Atsakyti
4u.gif Radau vieną receptą lūžinėjantiems ir silpniems plaukams: Į butelį ar kitą sandarų indą įberkite po 15 gramų džiovintų dilgėlių lapų, džiovintų čiobrelių lapų ir džiovintų rozmarinų lapų. Po to sumaišykite 40 ml ricinų aliejaus su 5 šaukšteliais alyvuogių aliejaus ir juos supilkite į butelį su žolelėmis. Užsukite butelį ir palaikykite 2 dienas. Po 2 dienų perkoškite ir įtrinkite gautu mišiniu galvos odą bei plaukus, ypač galiukus. Apvyniokite galvą polietileniniu maišeliu ir rankšluosčiu bei palaikykite 2 valandas. Po to išplaukite galvą šampūnu.
Pamenu, kai buvau maža ir šviesi tai mama man karts nuo karto kažką panašaus darydavo, tik su ramunėlėm, ajerais ir dar kažkuo... g.gif
Dar esu kažkada pati dariusi kaukę su pomidorais ax.gif Internete radau, kad kaukė daroma su pomidorų padažu ir aliejumi, bet kad dabartiniame padaže visokio š..pilna, tai aš tiesiog su kombainu sutryniau pora prinokusių naminių pomidorų ir įpyliau 1,5 šaukšto alyvuogių aliejaus, palaikiau tai ant plaukų apie pusvalandį, plaukai tikrai minkšti buvo. Sako, kad pomidorai ypač sausiem plaukam tinka. Ir, kad dažančios šviesiai, norėdamos apsaugoti plaukus nuo žalsvo atspalvio po baseino irgi turi užsidėti pomidorų kaukę, tik vat nžn tiksliai kokiu principu ji daroma doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelė Ragana: 28 liepos 2009 - 10:58
Panelė Ragana as kazkaip manau kad tas svelnumas nuo aliejaus..Nezinau pomidorai ar turi kokios itakos, bet labai abejoju.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kadangi labai skubu, tai perskaiciau tik pirmuosius 8 p.ir paskutiniji smile.gif gal netgi pasikartosiu, bet tai tikrai efektyvu!
1) svogunai. ju kvapas mane zudo! bet atradau super dalykeli, nereikia terliotis ir spausti is ju tas sultis ir kvapas silpnesnis bent jau uztepus ant plauku. taigi reikia supjaustyti viena normalu arba dideli svoguna pusinemis riekelemis, jas sudeti i sandaru inda ir uzpilti su actu, jis turi apsemti svogus smile.gif kadangi mano plaukai iki "triusiku", tai as acto uzpilu dar per viena pirsta virs svogu smile.gif tuomet sita dalyka reikia sandariai uzdaryti ir tamsioj vietoj, kamb.temperaturoj palaikyti para arba dvi. skystymelis gatavas, juo istepate saknis ir palaikote, galima iki 2h, bet as tiek laiko niekada neturiu, tai max 0,5h islaikau smile.gif plaukai buna super, atsigauna ir tikrai nesausina, nes reikia tepti tik ant saknu. tepu su buteliuku-piupete, likusiu nuo serumo saknims, galima ir su paprasta didele piupete, taip neissitasko viskas aplinkui tuo beprotisku kvapeliu smile.gif
2) dilgeles. senoles visos sako, kad tai vienas pirmuciausiu "vaistu" nuo plauku slinkimo. sako, kad gali sausinti, bet man atvirksciai - lb suminkstejo galiukai smile.gif pasidarote nuovira ir po plovimo, ir kaukiu ar balzamu perskalaujate.
3) ajerai. irgi nuoviras. man taaaaaip kveeeeepia...... plaukai super! geriau uz dilgeles.
3) juoda, rugine duona. dar nebandziau, bet jei ja valgote, ar pas mociute turit uzsilikusios padziuvusios - tai pamerkite karstame vandeny ir palaikykite apie 12h, tada perskaulaukite. neva, irgi super. kadangi nei as, nei tevai, nei mociute nemegsta sios duonos, o as esu ekonomiskai praktiska, tai issiverciuiu tik su svogais, ajerais ir dilgelemis.
4) sampunas. patobulintas: sauktsa zelatinos uzplikykite puodelyje, ir pamaisyite, nepadauginkite vandens, geriau jo truks, nes visada galite pripilti ir praskystinti su karstu vandeniu, kai zele atves iki malonios silumos, ji turi buti grietines konsistencijos, tada imuskite vieno kiausinio tryni ir ipilkite sauksta megstamo sampuno. toliau, pirma plovima nedideliu kiekiu iprasto sampuno isplaukite tik saknis, isskalaukite ir tada jau tepkite i sakinis patobulinta sampuna, gerai istrinkite ir likusia mase sutepkite ant plauku, tada sitaip pakentekite vonioje apie 5min ir isplaukite, galite kondishkes uzdeti ant plauko, bet nebutina smile.gif tokiu sampunu galite palepinti plaukus pgl.formule 2x2, tai reiskia dvi savaites, du kartus per savaite, tada dvi savaites ilsites ir vel smile.gif aisku, as pritingiu, tai darau 1 karta per menesi smile.gif
kaip sakiau, as nemegstu ilgai terliotis ir ruosti tas kaukes,kad butas ir namas neatrodytu po plauku plovimo kaip po karo - tai zinokte, kad tai tikrai greita ir veiksminga smile.gif
5) naturalus "sampunas". kam idomu smile.gif tik brangu! mano plaukams reikia 6 kiausiniu smile.gif eiga ir esme tokia: pirmiausia plaukus isplaunu su dvieju kiausiniu plaktais baltymais. trinu tik saknis, kas lieka ant plauku arba pacius plaukus prispaudziu prie saknu ir pamakaluoju, baltymai isplauna riebalus smile.gif tada isskalauju ir toliau vel imasazuoju i saknis 2 plaktus kiausinius (baltymai su tryniais), vel isskalavus - pagaliau, paskutinis etapas! nuo tu pirmuju baltymu likusiais 2 kiausiniu tryniais imasazuoju saknis ir gerokai daugiau jau i plaukus, saknims daug nebereikia. vieni tryniai veikia kaip kauke, palaikau 20min, nes kauke smile.gif ir isskalauju. siuo budu terliojuosi 1 karta per 2 men, bet tikrai veiksminga ir 100proc naturalu!
Atsakyti