Įkraunama...
Įkraunama...

NAMINĖS kaukės plaukams , 4 tema

QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2009 08 04, 15:11)
skalavau kalnapilio Grand  biggrin.gif  tiesiog visai netyčia jis namie atsirado, tai ir nusprendžiau išbandyti plaukams. nes šiaip alus mūsų namuose retas svečias  lotuliukas.gif

As kaip tik turiu sito alaus namie, stovi puse butelio, jau gerti netinkamas biggrin.gif reikes ant plauku susipilti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 04, 15:49)
As kaip tik turiu sito alaus namie, stovi puse butelio, jau gerti netinkamas  biggrin.gif  reikes ant plauku susipilti  biggrin.gif

Nesulaukiau atsakymo del alaus, tai supyliau gryna. smile.gif)) Na dabar plaukai dziuna ir kvapo nera. smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 08 04, 16:16)
Nesulaukiau atsakymo del alaus, tai supyliau gryna. smile.gif)) Na dabar plaukai dziuna ir kvapo nera. smile.gif)))

As kai pilsiu, tai irgi pilsiu gryna biggrin.gif
Atsakyti
aš skiedžiau per pusę su vandeniu wink.gif kažkur buvau skaičius, kad taip reikia daryt. it tikrai pilnai užtenka fiksacijos thumbup.gif aš tik dėl to ir bandžiau alų wink.gif
kvapo irgi bijojau, bet kai išdžiuvo, tai visai nesijaučia jokio kvapo. tik turbūt prie kokio ežero važiuot tai nelabai gerai būtų. jaučiu sušlapinus plaukus atsirastų alaus kvapas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2009 08 04, 16:36)
aš skiedžiau per pusę su vandeniu wink.gif kažkur buvau skaičius, kad taip reikia daryt. it tikrai pilnai užtenka fiksacijos thumbup.gif  aš tik dėl to ir bandžiau alų wink.gif
kvapo irgi bijojau, bet kai išdžiuvo, tai visai nesijaučia jokio kvapo. tik turbūt prie kokio ežero važiuot tai nelabai gerai būtų. jaučiu sušlapinus plaukus atsirastų alaus kvapas g.gif

Man tai fiksacijos nereikia, mano plaukai visai tiesus biggrin.gif o gal netinka alus tiesiaplaukems? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 04, 16:17)
As kai pilsiu, tai irgi pilsiu gryna biggrin.gif

Kiek maciau, tai garbanes alu naudoja, kad garbanas uzfiksuot..o pati gi esi tiesiaplauke, kam tau tas alus? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 04, 16:59)
Kiek maciau, tai garbanes alu naudoja, kad garbanas uzfiksuot..o pati gi esi tiesiaplauke, kam tau tas alus? g.gif  biggrin.gif

Na o as girdejusi viena pazistama skalauja alumi, o yra tiesiu plauku biggrin.gif tai bandau issiaiskinti ar skalavimas tinkamas tik garbanotoms, kad fiksuotu garbanas, ar galima tiesiems plaukams.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 04, 17:10)
Na o as girdejusi viena pazistama skalauja alumi, o yra tiesiu plauku biggrin.gif tai bandau issiaiskinti ar skalavimas tinkamas tik garbanotoms, kad fiksuotu garbanas, ar galima tiesiems plaukams..  lotuliukas.gif

Kiek suprantu, tai alus lyg kokia filsavimo priemone..o tiesius tai ten nelabai yra ka fiksuot.. g.gif kad paskui nebutu kaip stagarai biggrin.gif bet negaliu teigt, kad tik garbanoms..pati vis ruosiuos ir neprisiruosiu isbandyt.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 04, 17:14)
Kiek suprantu, tai alus lyg kokia filsavimo priemone..o tiesius tai ten nelabai yra ka fiksuot.. g.gif kad paskui nebutu kaip stagarai biggrin.gif bet negaliu teigt, kad tik garbanoms..pati vis ruosiuos ir neprisiruosiu isbandyt.. smile.gif

Na taip, jei jis tikrai fiksuoja, aisku nereikia, nes kaip atrodysiu tiesiais plaukais uzfiksuotais lotuliukas.gif
Atsakyti
man irgi atrodo, kad alus šiuo atveju (kai praskalaujama juo po plovimo) yra skirtas tik fiksacijai, o ne plauko maitinimui ar pan ax.gif
nors yra gi margaritos man atrodo šampūnas ir balzamas su alum... tai gal ir turi tas alus dar kokį teigiamą poveikį plaukams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2009 08 04, 17:27)
man irgi atrodo, kad alus šiuo atveju (kai praskalaujama juo po plovimo) yra skirtas tik fiksacijai, o ne plauko maitinimui ar pan ax.gif
nors yra gi margaritos man atrodo šampūnas ir balzamas su alum...  tai gal ir turi tas alus dar kokį teigiamą poveikį plaukams g.gif

Nu zinokit vau. biggrin.gif Issiploviau galva paprastai, su sampunu tik paprastu ir pries tai kaip visada zibalu itryniau saknis. Ir isskalavus sampuna ir nusausinus plaukus juos perpiliau alum. Tai patikekit, plaukai uzsifiksavo. biggrin.gif Purus, daug, atrodo kaip su putom sukuosena buciau pasidarius, tik nesulipe visiskai. Gerulis cia dalykas. Dabar alaus visada bus mano saldytuve. Ir vonios spintelej. biggrin.gif smile.gif))))))))))))))))) (beje, kai isdziuvo plaukai juos pakedenau ir kadangi labai graziai atrode ir nuotaika pakilo iskart tai virtuvej biski uzsisokau pagal RC daina kazkokia (AS VISADA PAJUDET MEGSTU KAI MAN GERA NUOTAIKA smile.gif))) )ir ka jus galvojat - alaus kvapelis iskart. biggrin.gif ir suprakaitavau, kadangi karsta baisiai ir viskas, reik perplaut galvyte, nes plaukai nebe purus o prie peciu limpa biggrin.gif tik aisku is pradziu nubeksiu parden alaus. biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambriu: 04 rugpjūčio 2009 - 16:51
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 04, 16:45)
Man tai fiksacijos nereikia, mano plaukai visai tiesus  biggrin.gif  o gal netinka alus tiesiaplaukems?  g.gif

Jis dar suteikia plaukams blizgesį. Anksčiau apie alų buvo diskutuojama būtent dėl blizgesio mirksiukas.gif
Atsakyti