Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinas: nardymas, plaukiojimas

maniske kazkur iki 6 menesiu sulaikydavo kvepavima pilant vandeni ant galvytes, o kadangi nebenardinom, tai jau dabar ta vandeni geria ir springsta - nebenardinciau biggrin.gif
o jus dar galit bandyti
Atsakyti
siandien buvom baseine, tai ten treneris pasiule panardinti, nes jo nuomone iki metu dar galima... g.gif
Ir thumbup.gif viskas gavosi puikiai. nei springo kaip 1 menesio budamas nei ka, visai nieko. na, tai dziaugsmo buvo mamytei... clap.gif
Atsakyti
Mano sūnus nardydavo iki metų, pradėjo nuo trijų savaičių. O va dukrai visai nepatiko ir nustojom schmoll.gif . Jai dabar 6,5 mėn. Gal ir mums pamėginti. Merlote, o kokiam baseine buvote, gal Vandenio darželyje?
Atsakyti
mes turim seimos abonenta forum palace, todel ten ir einam su maziuku. tai pasnekejau su ten dirbanciu treneriu (labai fainas zmogus) ir jis mane pakalbino pabandyti. sake kad jo manymu ne per velu ir kad iki metu dar galima (bet ash nelabai tuom tikiu, kad iki metu). bet pameginti verta, ash labai nustebau, kad maniskis lyg niekur nieko dabar nardo ir visai nespringsta. to trenerio nuomone reiketu pradeti nardinti nuo kokiu 3 menesiu, tada leliukai labiau isisamonina visa tai ir greitai ta pati lygi pasiekia kaip kad nardinti nuo 2 savaiciu.
Imale, kaip tavo leliukas reaguoja kai pili ant veiduko vandeni? ar jauciasi kad sulaiko kvepavima? jeigu sulaiko tai manau bandyk. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Mes nuo gimimo nardom. Puikiai sekasi. Įdomu į kokį beseiniuką geriausia eiti, nes vonia per ankšta darosi. Merlote, o jūs ką bendrame baseine? Kiek laiko išbūnat?
Atsakyti
Mes turim seimos abonementa Forume. Ten yra toks vaikiskas baseiniukas, tai mes ten ji ir nardinam dabar. Joris ten apsales buna nuo aplinkos ir garsu, tai matyt net nesureaguoja kai paneria. Tam baseinelyje ir vandenukas siltesnis, gal kokie 36'C, ilgeliau pakiurksoti nesusali, tai ir bunam kol nesusigarbanojam laugh.gif
O i bendrą baseiną aš nelabai noriu lįsti su juo. Nors kitos tai matem kad su kūdikiais i bendra eina nardyti. mat vaiku baseine tai gal kokie 70 cm gylis, ne daugiau.
Atsakyti
Merlote, o tam mažam baseinėly vanduo irgi chloruotas? Mat visai mielai ir mes su visa šeimyna vaikščiotume į FORUMĄ
Atsakyti
siaip tai chloro ten tikrai deda. kvapo nėra ir pasak ten dirbančio trenerio deda labai minimaliai, atsiklausė ar jorio nuo jų vandens neberia.
net nežinau. siaip furumas tikrai fainiausias klubas, patogumo prasme. vaika ten ant šezlongų gali pasidėti, pamigdyti, ir t.t., nu ner lygių.
šiandien buvom dar vandenio darželio baseine fabuose. tai ten 5lt, baseinas gana fainas, visai patiko, tik labai daug mamu buvo tuo metu. jie kasdien keičia vandenį, taip sakė darbuotoja. thumbup.gif
kas link forumo. mum labai apsimoka, nes gaunasi kiekvienam po 145 lt. 4 zmonem, tai kaip ir normalu. vaikams visokie bureliai (vyro du sunus eina) ir mes dar 3-se. o vaikam irgi bureliu reikia, jei ne cia tai kitur tikrai leistum.
Atsakyti
Dausele, jei nuspresi prisijungti i foruma, parašyk, gal kartu kada nueisim.
Atsakyti
OK, žadam įsigyti šeimyninį abonementą, tai manau prisijungsiu
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif parašyk kada ruosiates eiti.
Atsakyti
O vat aš gailiuosi, kad nieko nedarėme nuo pradžių, bet Salsa šiek tiek nuramino mane, gal visgi nepavėlavom? Nežinau, gal ir bandysim, tik nelabai tam sąlygas turim sad.gif
Šaunuolės mamos, kad taip užsiimat thumbup.gif
Atsakyti