Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausias žurnalas.

Koks zurnalas jusu megstamiausias ir kodel? Pro kuri negalite praeiti ramia sirdim, kai pasirodo naujas numeriukas? as,pvz. pro cosmo rolleyes.gif
Atsakyti
ir man anksčiau patiko, bet kad ten pas pats per tą patį...... doh.gif
dabar geriau Žmones nusiperku arba Ji mirksiukas.gif
Atsakyti
"Kelionės ir pramogos" ir "Kelionių magija" thumbup.gif
Atsakyti
Žurnalus perku labai retai ax.gif Jei perku, tai "Edita". Nežinau, kažkaip man jis visai įdomus... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš perku "Cosmopolitan", nors kiekvienąkart atsižegnoju, kad daugiau nebepirksiu- vis tas pats per tą patį. Dar "Panelę"- geriausią humoro žurnalą Lietuvoje. Praneršiu pro brolio FHM, o kitus perskaitau internete mirksiukas.gif
Atsakyti
"Žmonės", kad turėčiau apie ką papletkinti SM. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 08 30, 17:53)
Praneršiu pro brolio FHM

Va va, aš irgi - vyras nusiperka, o aš vos ne pirma puolu vartyt ir skaityt šitą žurnalą. Visada gaunu gerą humoro dozę thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 08 30, 17:53)
Aš perku "Cosmopolitan", nors kiekvienąkart atsižegnoju, kad daugiau nebepirksiu- vis tas pats per tą patį. Dar "Panelę"- geriausią humoro žurnalą Lietuvoje. Praneršiu pro brolio FHM, o kitus perskaitau internete  mirksiukas.gif

as irgi taip paciai! wink.gif
Atsakyti
As tai visada nusiperku " Panele" Cosmopolitana, Ji, Edita. Man jie labai patinka ir randu ka gero paskaitineti. Buna juk ir apie gyvenima, kosmetika, madas biggrin.gif
Atsakyti
Perku Žmonės, Panelę (nuo pirmųjų numerių), Editą, Cosmopolitan. Kartais Mini Laima, bet dabar su drauge apsikeičiam.
Vis pykstu ant savęs, kad daug pinigų išleidžiu žurnalams, bet vistiek neatsispiriu ir nusiperku... doh.gif
Atsakyti
Va va, ir man pinigėlių gaila, bet esu pamišusi dėl moteriškų žurnalų. Kažkada skaičiau "Panelę", bet dabar ten labiau komiksai, nei normalūs skaitiniai. Visada perku "Žmones", skaitau "Lietuvos ryto" "Stilių", "Ievoje" yra visai intelektualių skaitinių, nes visos tos kosmetikos naujovės ar miegamojo paslaptys jau iki kaklo įkyrėjo. Nieko naujo juk ir nesugalvosi. Ir apie žmones tuos pačius rašo, bet vis tas noras sužinoti kuo daugiau blush2.gif pletkų.
Atsakyti
Kažkada buvo Panelė, vėliau Cosmo, o šiuo metu Laima - mylimiausias žurnalas smile.gif
Atsakyti