Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausias žurnalas.

Zmones, FHM, Cosmopolitan kartais, Panele
Atsakyti
QUOTE(illona @ 2005 10 23, 21:27)
thumbup.gif  thumbup.gif si menesi pasirodys pats geriausias zurnalas
sportuojancioms moterims thumbup.gif
wub.gif  wub.gif  wub.gif FITNESAS wub.gif  wub.gif  wub.gif
pirkite ir skaitykite, o paskaiciusios jei dar nesportuojate,
tai laikas pradeti sportuoti biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

reikės paieškoti prekybcentyje o tai kažkaip nepastebėjau seniau pirkau "tavo žurnalas" bet kažkoks be ryšio pasirodė tik keli pirmieji numeriai man patiko blush2.gif o kokia šito kaina? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winter: 30 spalio 2005 - 12:26
Panelė thumbup.gif
Dar skaitau Mamos žurnalą, Tavo vaiką, Mažylį, bet kas pradeda nebepatikti, tai ten iš tikrųjų kartojasi labai temos, tas pats per tą patį sad.gif
Atsakyti
O aš "Veikli" fanė thumbup.gif Perku nuo pat pirmo numerio kai tik pasirodė. Labai gaila, kad pasirodo tik kas pora mėnesių, kartais dar rečiau. Jis išsiskiria savo forma, straipsniais. Anksčiau skaitydavau "Panelę", "Cosmopolitan". Dabar tik šitą wub.gif
Atsakyti
ai tas zmones tai vien pletkai, kokia smulkmena kuriam nors tipo zinomam diedui ar babanei atsitinka, tai ir raso(pvz. beata pamete laikrodi klube, ponas x baige remontuoti buta0 ... nu atsiprasau... kam cia idomu? ir ar jie nusipelne bent kad apie juos rasytu???
Atsakyti
as perku pastoviai "Computer Bild''.baisiai noreciau nuolat skaityti cosmo,panele...bet gailiu pinigu.
Atsakyti
Noreciau skaityti ir as Panele, bet bliamba moketi 5lt man gaila - juk perskaitau viska per diena! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gogota @ 2005 11 01, 17:40)
O aš "Veikli" fanė  thumbup.gif  Perku nuo pat pirmo numerio kai tik pasirodė. Labai gaila, kad pasirodo tik kas pora mėnesių, kartais dar rečiau. Jis išsiskiria savo forma, straipsniais. Anksčiau skaitydavau "Panelę", "Cosmopolitan". Dabar tik šitą  wub.gif

tai kad Veiklioj tiek reklamos doh.gif akivaizdžiai užsakyti straipsniai sad.gif
Atsakyti
Pirkau Cosmo nuo pačio pirmo numerio ir taip gal kokius 5-6 metus, paskui jau užkniso tas pats ir jei paskaitau, tai draugių. Dabar nuolat perku Žmones, retkarčiais Ji, Editą ir Panelę.
Atsakyti
Nuolat perku Panelę ir Žmones, kartais Cosmo, bet kad pastaruoju metu žurnaluose labai daug reklamos sad.gif
Atsakyti
O mano mėgstamiausias žurnalas "Laima". Nepraleidžiu nei vieno numeriuko rolleyes.gif Ir aišku tradicija tapo ketvirtadieniais "Žmones" nusipirkt,pletkų paskaityt 4u.gif
Atsakyti
O aš triu visus Būrėjos numerius...Ir jį kiekvieną mėnesį perku. Norėčiau ir daugiau, bet...
Atsakyti