
QUOTE(rasyte969 @ 2009 07 15, 20:03)
Kaip skanu, o jau kaip uzsimaniau

QUOTE(rasyte969 @ 2009 07 15, 19:03)
Žuvis ir svogūnai alaus tešloje
O ten nuotraukoj kažkoks padažiukas matyti.
Gal ten kas nors skanaus

QUOTE(rasyte969 @ 2009 07 15, 20:03)
O svogūnus tiesiog į tešlą ir į įkaitintą aliejų?
Nesu ragavusi, o baisiai smalsu

QUOTE(Kashaya @ 2009 07 17, 10:28)
taip

labai skanu, visai kaip ne svogunai gaunasi

QUOTE(Nerytė @ 2009 07 17, 16:13)
Nugis ačiū, bandysiu

labukas,niekaip nerandu idarytu avokadu,tikrai maciau nuostabu receptuka ,jau akys paskaudo ,tikrai intencyviai ieskau,gal galit kuri padeti

QUOTE(rasyte969 @ 2009 07 15, 20:03)
Žuvis ir svogūnai alaus tešloje

Alaus tešla
8 š. miltų
3 š. krakmolo
1 a. š. kepimo miltelių
1 kiaušinis
Pusė butelio alaus

Alaus tešla
8 š. miltų
3 š. krakmolo
1 a. š. kepimo miltelių
1 kiaušinis
Pusė butelio alaus
delikatesas






Saunuole

QUOTE(Nerytė @ 2009 07 20, 12:25)
fainas receptukas

Neryte, super-duper
reiks ryt pagamint
Pas drauge per kaledas kazka panasaus valgem, tik ten buvo zuvies farsas ir ant kiekvieno kukulaicio uzdeta po tirsto majonezo sauksciuka ir zalumynais pabarstyta. Buvo labai labai skanu ir vis idom iau nei kepta zuvis


Pas drauge per kaledas kazka panasaus valgem, tik ten buvo zuvies farsas ir ant kiekvieno kukulaicio uzdeta po tirsto majonezo sauksciuka ir zalumynais pabarstyta. Buvo labai labai skanu ir vis idom iau nei kepta zuvis
