Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

Zitlali, man pirmas variantas geresnis smile.gif

Radau tokį skelbimą
http://www.skelbiu.l...ta-6031092.html

Kaip manot ar apsimoka padevėtą pirkti...nes naujo aš tikrai neįpirksiu, neturiu pajamų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 21, 09:33)
Zitlali, man pirmas variantas geresnis smile.gif

Radau tokį skelbimą
http://www.skelbiu.l...ta-6031092.html

Kaip manot ar apsimoka padevėtą pirkti...nes naujo aš tikrai neįpirksiu, neturiu pajamų biggrin.gif

Dieve, kaip jie atpigo... apsibliaut norisi... verysad.gif
as pati pirkau naudota - nenusivyliau smile.gif reik tartis su pardaveju, kad duotu savaite pabandymui (aisku, tai rizikinga)... bandyk pasirasinet meilu, paskui paskambint - tada siek tiek paaiskes, kas per zmogus pagal bendravima... na, o visa kita tai zinai mirksiukas.gif - laimes dalykas... ax.gif

paklausk butinai, kodel parduoda, ar yra dokumentai, instrukcija smile.gif kada pirktas, kokiam tikslui naudotas ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 21 balandžio 2009 - 08:40
Sveikutės 4u.gif
bandau prisivyti jus ,bet tiek tėmų jau prirašėt tai tai greit tikrai nebus doh.gif
mano bandymas su 3 daiktais ax.gif
na ir pasakykit kaip man sekėsi susitvarkyti su šiais ND
user posted image
user posted image
user posted image

na dabar dar užduosiu gal ir kvailą klausymą blush2.gif bet, pas mane ant objektyvo yra užrašyta F 4-5,6 kaip suprantu tai yra diafragmos reikšme ,žymi diafragmos atsidrymą 4 labiau atsidarius 5,6mm mažiau,čia kaip ir aišku o gal ir ne taip suprantu g.gif ,bet man labiausiai rūpi sužynot apie fotoaparate esantį ratuką su kuriuo galima keist F reikšme nuo 4 iki 32 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 21 balandžio 2009 - 09:12
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 21, 09:37)
Dieve, kaip jie atpigo... apsibliaut norisi...  verysad.gif
as pati pirkau naudota - nenusivyliau smile.gif reik tartis su pardaveju, kad duotu savaite pabandymui (aisku, tai rizikinga)... bandyk pasirasinet meilu, paskui paskambint - tada siek tiek paaiskes, kas per zmogus pagal bendravima... na, o visa kita tai zinai  mirksiukas.gif - laimes dalykas...  ax.gif
paklausk butinai, kodel parduoda, ar yra dokumentai, instrukcija smile.gif kada pirktas, kokiam tikslui naudotas ir pan.

http://www.skelbiu.l...as-6062701.html

Va dar toks vienas,ištikro nežinau kokį modelį rinktis nenusimanau, žiūrau pagal tai su kokiais Jūs fotkinat blush2.gif
Ačiū Peperoni už patarimus lb 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 21, 09:46)

Va dar toks vienas,ištikro nežinau kokį modelį rinktis nenusimanau, žiūrau pagal tai su kokiais Jūs fotkinat blush2.gif

nu znk nezinau ka ir patart... ax.gif sitam labiausiai viliojantis dalykas yra garantija, bet anas zymiai naujesnis modelis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 21, 08:33)

geras pasiulymas, bet rizikinga unsure.gif gerai Peperoni sako pasiskambink ir pasiklausinek mirksiukas.gif

QUOTE(almara @ 2009 04 21, 08:45)
,bet man labiausiai rūpi sužynot apie fotoaparate esantį ratuką su kuriuo galima keist F reikšme nuo 4 iki 32   g.gif

o koks tavo fotoaparatas g.gif instrukcija skaitei g.gif biggrin.gif

kazkodel mazai balsuojanciu siuose ND unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 21 balandžio 2009 - 09:01
QUOTE(Valetta @ 2009 04 21, 09:51)
o koks tavo fotoaparatas  g.gif instrukcija skaitei  g.gif  biggrin.gif

Taip skaičiau ir vėl skaitau mirksiukas.gif pas mane Canon 450D
va dabar ant greičio radau kas parašyta ax.gif
sukant ratuką į dešinę.nustatomas didesnis f/skaičius,o sukant į kairę -mažesnis.
kaip suprantu man nėr tikslo sukti ratuko toliau nei yra nurodyta ant mano objektyvo 5,0 g.gif o tolimesni ten tie skaičiai palikti kitiems objektyvams ,na nesuprantu šitoi vietoi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 21 balandžio 2009 - 09:06
Almara nesupratau klausimo is tikro smile.gif bet manau, jei parsisiustum sita pamokele http://fotopradziamo...islaikymas.html ir ja pasinagrinetum kartu su fotoaparato instrukcija - nemazai dalyku paaisketu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 21, 08:46)

As irgi kazkaip itartinai ziuriu i tokius pirkimus,bet turiu drauge kuri pries puse metu nusipirko ebay Canon 40 uz 300 svaru,beveik nenaudota,blyste ir gripa visskai naujus,abu uz 150 svaru blink.gif Nu ***** zinok net pavydas ima. blush2.gif
Atsakyti
ebay ne lt smile.gif nelinke ten apgaudinet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 21, 09:12)
As irgi kazkaip itartinai ziuriu i tokius pirkimus,bet turiu drauge kuri pries puse metu nusipirko ebay Canon 40 uz 300 svaru,beveik nenaudota,blyste ir gripa visskai naujus,abu uz 150 svaru blink.gif Nu ***** zinok net pavydas ima. blush2.gif

as tai ebay nebijau, gal kad visada gerai gaudavau biggrin.gif dabar irgi laukiu kol fotikui pareis tele ir wide ziedai ir trys filtrai, cia LT pardej mokeciau 1300, o siunciuos uz 200 lt naujus ir kokia 99 proc esu tikra kad siunciuos gera daikta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 21, 09:15)
ebay ne lt smile.gif nelinke ten apgaudinet biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tik reikia ziureti is ko perki dar
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 04 21, 09:57)
Taip skaičiau ir vėl skaitau  mirksiukas.gif pas mane  Canon 450D
va dabar ant greičio radau kas parašyta ax.gif
sukant ratuką į dešinę.nustatomas didesnis f/skaičius,o sukant į kairę -mažesnis.
kaip suprantu man nėr tikslo sukti ratuko toliau nei yra nurodyta ant mano objektyvo 5,0  g.gif o tolimesni ten tie skaičiai palikti kitiems objektyvams ,na nesuprantu šitoi vietoi

ne, tie du skaičiai ant objektyvo rodo didžiausią skylę (minimalių skaičiuką) trumpajame ir ilgajame objektyvo galuose. Ta prasme kai židinio nuotolis minimalus, tada minimali diafragma 4.5, o kai zidinio nuotolis didziausias - minimali diafragma 5.6. Мaximali dieafgragmos reikšmė yra 22, ar iki kelių ten užsidaro.
Atsakyti