Įkraunama...
Įkraunama...

MADAME serijos knygos

Na ką, perskaičiau Mano kaimynas smile.gif nebloga, bet yra šitoj serijoj ir geresnių. Stilius emailinis įdomus, o siužetas labai jau paprastas.
Pradėjau Verta būti garsiam, kol kas nelabai, kaži ar įveiksiu unsure.gif
Atsakyti
Iš šitos serijos esu skaičiusi "Ir velnias dėvi pradą" ir "P. S. Aš tave myliu". Tai šitos dvi man patiko, ypač pirmoji thumbup.gif . Visai neseniai bandžiau skaityti "Verta būti garsiam". Nepavyko užsikabinti, ir padėjau. Kai kurios man atrodo ne visai vykusios. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 09 04, 17:53)
Na ką, perskaičiau Mano kaimynas  smile.gif  nebloga, bet yra šitoj serijoj ir geresnių. Stilius emailinis įdomus, o siužetas labai jau paprastas.

Skaiciau ir as sita, man visai patiko smile.gif
Atsakyti
O vat man kaiptik nepatiko, neuzkabino MAMU MAFIJA. Puse iveikiau ir numeciau biggrin.gif Dabar skaitau VESTUVIU DIENA. Kaip ji jums? Patiko?
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2008 09 05, 10:25)
Visai neseniai bandžiau skaityti "Verta būti garsiam". Nepavyko užsikabinti, ir padėjau. Kai kurios man atrodo ne visai vykusios.  schmoll.gif

Aš irgi neužsikabinau ir padėjau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Glory @ 2008 09 11, 19:21)
O vat man kaiptik nepatiko, neuzkabino MAMU MAFIJA. Puse iveikiau ir numeciau  biggrin.gif  Dabar skaitau VESTUVIU DIENA. Kaip ji jums? Patiko?

Visai nebloga smile.gif
Atsakyti
Visiskai neturedama ka veikti kazkada perskaiciau ''ir velnias devi prada''. Nebloga, t.y. geresne nei filmas.
P.S. as Tave myliu labai apkalbeta, visi man ja gyre, bet man nepatiko, pabaiga specialiai uzsukta, kad atseit nesitiketum, bet taip gaunasi dar blogiau.
O ''Visos Italijos dulkes'' skaiciau internete, kai pati rasytoja po gabaleli kure ir internete publikuodavo vienam portale. Po to pasirashe sutarti ir viska paslepe, aisku smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau dar dvi biggrin.gif :
Pinavija - nebloga, ne super, bet nieko. Nepatiko, kad kažkaip netolygiai parašyta, tai keliolika puslapių skiriama vienai situacijai aprašyti, tai vos pora sakinių apibendrinamas didelis laiko tarpas unsure.gif
Ar prisimeni pirmąjį kartą? - visiškai neįdomi pradžia, bet kadangi suintrigavo knygos idėja, skaičiau iki galo. Ir ne be reikalo, visai patiko. Pabaigą nuspėjau dar vosne pradžioj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glory @ 2008 09 11, 19:21)
O vat man kaiptik nepatiko, neuzkabino MAMU MAFIJA. Puse iveikiau ir numeciau  biggrin.gif  Dabar skaitau VESTUVIU DIENA. Kaip ji jums? Patiko?

Mamų mafija man irgi nepatiko, ką tik sukramčiau "Miegančioji gražuolė" lengvai kramtoma, dabar nusitvėriau "Žydrasis stebuklas" lyg nieko žiūrėsim kaip toliau, nors labiausiai man patiko pirmos skaitytos "Arbūzas" berods ir "Gera lovoje" dar "Mano kaimynas" lyg nieko buvo, o šiaip tai panašios kažkuo visos, išskyrus "Kaimyną nuo gretimo kapo" biggrin.gif
Atsakyti
Tikiuosi siais metais isleis nauju sios serijos knygu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2009 01 05, 15:22)
Tikiuosi siais metais isleis nauju sios serijos knygu  bigsmile.gif

As irgi labai laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
as ir skaiciau kelias, visai nieko buvo 4u.gif smile.gif skaityt galima smile.gif
Atsakyti