Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(MAMarija @ 2009 05 12, 08:45)
Ką gi, man šioje vietoje su tamanais pasisekė, na o dėl tų kapiliarų, atsiradusių po nėštumo, tai išvis labai džiaugiuosi thumbup.gif.

O gal kartais zinai kaip tamanu aliejus angliskai vadinasi, kol kas neradau tokios info, gal kuri kita zino, padekit prasau mastau.gif
Radau kad lygtais angliskas pavadinimas [COLOR=blue] ballnut bet ar tikrai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuk: 12 gegužės 2009 - 10:41
Virgin Thick Foraha/Tamanu oil - taip ant mano buteliuko etiketės parašyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 10:37)
Virgin Thick Foraha/Tamanu oil - taip ant mano buteliuko etiketės parašyta smile.gif

Aciu katuti. Bandysiu siandien ieskot, man reik pradet kovot su savo matomais kapiliarais.
O be to siandien po kokiu 2 metu pertraukos islindo man pusleline blink.gif Girdejau kad galima tept gryna arbatmedziu EA, bet as turiu tik rozmarinu ir levandu EA, gal galima grynu levandu EA pasitept g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuk: 12 gegužės 2009 - 11:01
pūslelinei - greičiau arbatmedžio EA tepk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 11, 19:46)
o kvapas nepakito?

QUOTE(baggio @ 2009 05 11, 21:55)
Mano sviestas kunui i kuri buvau ilasinus bosveliju ea irgi visas pilnas mazu tokiu kaip manu kruopos daleliu g.gif

Kvapas lyg ir nepakito, bosvelijos groja pirmu smuiku.
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2009 05 12, 11:44)
man reik pradet kovot su savo matomais kapiliarais.

Šiandien eisiu nusipirkti askorutino, ne iš vienos girdėjau, kad jis būtinas gydant šiuos kapiliarus.
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 05 12, 11:06)
Kvapas lyg ir nepakito, bosvelijos groja pirmu smuiku.

tada tepčiau toliau 4u.gif
Atsakyti
kazkaip niekur neuzfiksavau, ar KN rekomenduoja nakciai teptis ant veido kremus ir aliejus, ar laikosi tos pacios nuomones kaip dr. Hauschka kad to daryti nereikia?
o jei veidui nereikia, tai kaip su kunu nes vakare po duso megstu kuo nors issitepti, oda tai ta pati visur tai gal ir kunas nakti turetu "ilsetis" ?
Atsakyti
kiek pamenu, tai KN pozicija nesutampa su Hauschkos smile.gif Aš tepu veidą ryte, o kūną vakare, tai tokių dilemų kaip neiškyla biggrin.gif
Atsakyti
tiesa grudeliu buvo ir mano kuno svieste, kiek pamenu rase, kad jei per daug pasildomas tai sviestmedis taip susigumuliuoja, sekanti karta vesesni maisiau tai nebuvo tu kruopeliu
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 05 12, 12:54)
kiek pamenu, tai KN pozicija nesutampa su Hauschkos smile.gif Aš tepu veidą ryte, o kūną vakare, tai tokių dilemų kaip neiškyla biggrin.gif

na tikrai idomu, nes jau kelinta karta meginu nebetepti nieko (istveriau savaite) bet baigiasi viskas tokiu odos nusausejimu. kad esu priversta vel kazka naudoti nakciai
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 12, 11:25)
chemine kosmetika neturi tokios priemones nuo zasies odos. gal zinot, kokiom priemonem butu galima susvelninti si negrozi (gerai, kad tik ant slaunu)  g.gif

Kai ėjau dėl to pas dermatologą, minėjo kad čia dėl to kad oda sausa. Tai gal sviestmedis geriausiai tiktų drėkinimui.
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 12, 15:17)
Kai ėjau dėl to pas dermatologą, minėjo kad čia dėl to kad oda sausa. Tai gal sviestmedis geriausiai tiktų drėkinimui.

rimtai? zasies oda buna nuo sausumo? idomu, nezinojau smile.gif
Atsakyti