Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(katutis @ 2009 05 15, 22:47)
Odai valyti beje yra gera kaukė - simondsijos su ricina (iki 30 proc. berods pastarosios). Išsitepti ir 15 minučių karštai palaikyti su kokiu rankšluostuku smile.gif

as tai panarsius puslapiu nemazai, pasiskaicius, kitaip daba darau, istepu ir svelniai masazuoju, man net tarp pirstu jauciasi, kai oda apsivalo bigsmile.gif o tada dedu ranksluostuka, padedu poroms atsiverti ir galutinai issivalyti, su ranksluostuku dar pavalydama, liuks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 15, 23:38)
Gal kam reikalingas juoduju serbentu ziedu absoliutas is KN?
1 ml, nenaudojau, nezinau kam as is isibegejimo nuspirkau  doh.gif

Jei sudomintu prasom i AZ, kaina tai bus pamazinta aisku  unsure.gif

kiek mokejai uz ji KN? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kam idomu tai antradieni parvyksta Laime mirksiukas.gif Ir kita savaite laukiama kazkokia nauja prekiu siunta ax.gif , beje naujo champak hidrolato dar nepardavineje verysad.gif , bet pauostyti galima- kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 05 16, 15:25)

naujo champak hidrolato dar nepardavineje verysad.gif , bet pauostyti galima- kvapas  wub.gif

buvau ir as vakar ten. Naujoji pardaveja maloniai bendravo - stengesi paieskoti info per knygeles, jei nezinojo.
drinks_cheers.gif tas champak kvapas - gerulis. bet man ir kitas - jazminaiciu - labai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 16, 10:40)
kiek mokejai uz ji KN?  mirksiukas.gif

Mokejau 31 Lt uz 1 ml blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 17, 13:47)
Mokejau 31 Lt uz 1 ml  blush2.gif

gali i koki alieju ar kuno krema bekvapi isilasint, tai kvepesi juodaisiais serbentais smile.gif
as kvepaliukus pasidarius esu su juodaisiais serbentais.. rolleyes.gif bet dar neatejo tas momentas, kad noreciau kvepintis jais.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 17, 13:52)
gali i koki alieju ar kuno krema bekvapi isilasint, tai kvepesi juodaisiais serbentais  smile.gif
as kvepaliukus pasidarius esu su juodaisiais serbentais..  rolleyes.gif  bet dar neatejo tas momentas, kad noreciau kvepintis jais..  biggrin.gif

Kad jis ten nelasa blink.gif jis mosteles konsistencijos toks g.gif
su vienkartiniu tuo mediniu sumustiniu smeigtuku pakrapsciau rolleyes.gif

O kaip pasigaminai tuos kvepaliukus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 17, 14:23)
Kad jis ten nelasa blink.gif jis mosteles konsistencijos toks  g.gif
su vienkartiniu tuo mediniu sumustiniu smeigtuku pakrapsciau  rolleyes.gif

O kaip pasigaminai tuos kvepaliukus?  bigsmile.gif

as dariau KN pries kaledas vienam kvepalu kurimo vakarely, tai ten is daug ivairiu eteriniu, absoliutu ir t.t. susikomponavau.. bet dabar truputi gailiuosi, kad vaskinius dariau.. geriau buciau aliejinius pasidarius..
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 15, 22:47)
bjauriausia, kad apmelavo ir tokias nemalonias pasekmes sukėlė netiesos sakymas sad.gif Odai valyti beje yra gera kaukė - simondsijos su ricina (iki 30 proc. berods pastarosios). Išsitepti ir 15 minučių karštai palaikyti su kokiu rankšluostuku smile.gif

O sakyk ricina iš vaistinės ar kokia spec augalinė???? Nelabai dar nusimanau ir suprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2009 05 17, 18:50)
O sakyk ricina iš vaistinės ar kokia spec augalinė???? Nelabai dar nusimanau ir suprantu  blush2.gif

is vaistines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 05 17, 18:27)
is vaistines  mirksiukas.gif

o as nupirkau dovanojimui roziu eliksyra naujaji,( tai visus pabandziau, kol isrinkau cool.gif ) nu jau kvapas KOKS wub.gif tik labai brangus tie eliksyrai, bent jau mano kisenei .... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusnė @ 2009 05 17, 21:35)
o as nupirkau dovanojimui roziu eliksyra naujaji,( tai visus pabandziau, kol isrinkau  cool.gif ) nu jau kvapas KOKS  wub.gif tik labai brangus tie eliksyrai, bent jau mano kisenei .... unsure.gif

o kas čia per eleksyras? nefirdėjau tokio daikto g.gif ar hidrolatą turi omeny g.gif
Atsakyti