Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(katutis @ 2009 05 21, 19:54)
pažiūrėk ant buteliuko  4u.gif

Nu taigi, jau paziurejau lotuliukas.gif

Afrikinių kietrių (marulų) sėklų aliejus
Sclerokarya birrea seed oil cia english biggrin.gif

tik dabar galvoju kur cia teptis g.gif oi koks aromatas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 21, 18:53)
koks čia aliejus kaip bazinis panaudotas? smile.gif Nuotraukoj niekaip neįskaitau  doh.gif

marulos
Atsakyti
ačiū, merginos, pasiskaitinėsiu apie marulą ir būtinai eisiu uostyt tų stebuklų bigsmile.gif Mano kaip tik nenat.kvepalai į pabaigą eina, o lovelula kaip tyčia viskas out of stock , taigi likimas blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 20, 14:13)
Merginos, gal kuri jau turite ir naudojate siuos gerius
naujienos, eiksyrai aliejiniai  wub.gif

o kaip be kvepinimosi juos galima naudoti? ar tikrai galima pakiams ar siaip kam nors?

ir beje, gal gali kaina parasyti? nes vanile ir mane labai gundo lotuliukas.gif bei kokia ten talpa? ax.gif 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 05 20, 14:13)
KN neetatinės darbuotojos kunigundos78 kažkaip nesimato biggrin.gif , bet gal kuri jau matėt, ar naująjį hidrolatą pardavinėja?  g.gif Mąstau, ar verta rytoj bandyti pro

naujas hydrolatas tai cia koks??
Atsakyti
Na naujaisiais aliejiniais eliksyrais bent jau vanile tikrai neuzsikvepinsit stipriai, na gal jazminai geriau laikysis, nes man jie astroki, neorlis gal ilgiau ar roze, bet siaip tai jie prie zmogaus buna, i aplinka nesklinda ax.gif bent jau ant manes

O siaip manau paakiams netgi tiks, stai kaip esu minejus anksciau esu Chanel
naujausia atradima labai brangu paakiams naudojus Chanel sublimage paakiu krema, kurio kaina per 400 Lt ir jokio efekto nepastebejau, o i si aliejuka ieina ta pati Vanila Plantifolia kaip ir i Chanel branguoli, kaina sio aliejuko bent jau vaniles 54 Lt uz 30 ml, dar pipete pirkausi. Nerolis 81 Lt, jazminai ir roze panasiai kaip vanile blush2.gif

Atsakyti
bitute, o kodėl rinkaisi vanilę? rolleyes.gif Ar kvapas užbūrė, ar lyginai su Chanel sudėtimi?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 21, 22:04)
bitute, o kodėl rinkaisi vanilę?  rolleyes.gif Ar kvapas užbūrė, ar lyginai su Chanel sudėtimi?

Grynai del vaniles, visokiom formos ir visokiais aromato atspalviais
as ja myliu wub.gif

Na stai, pasitepiau veiduka ir paakius, ant dregnos odos, labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
ar ir kaip kvepalus naudosi? ax.gif Įdomu man, koks pas tave kvapas - įsivaizduoju, kad ne sintetinis wub.gif Aš mąstau apie rožes, neroli man gali būti pernelyg aštrus, kaip ir jazminai g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 21, 17:26)
įlašink ir išmaišyk gerai, dabar kokosai pagal temperatūrą ir taip turėtų būti skysti wink.gif

o pas mane kokosai ir dabar minkštesni, bet ne skysti unsure.gif
tai lašinant ea reikia pašildyt? g.gif
Atsakyti
tavo vietoj nešildyčiau - kam juos papildomai kankinti temperatūra, o nusineščiau kur į vonią ir pastayčiau pusvalandukui, kol maudausi - bus skysti smile.gif Nors man atrodo, kad ir taip išsimaišys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 21, 22:32)
tavo vietoj nešildyčiau - kam juos papildomai kankinti temperatūra, o nusineščiau kur į vonią ir pastayčiau pusvalandukui, kol maudausi - bus skysti smile.gif Nors man atrodo, kad ir taip išsimaišys  4u.gif

tiksliai doh.gif ačiū biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif noreciau ir as prie jusu prisijungti ax.gif
anksciau nesu nieko is EA bandzius, tik bazinius tokius kaip kokoso, alyvuogiu ir migdolu, bet paskaitinejus jusu temele susigundziau ir uzsisakiau vunuogiu kauliuku ir kvieciu gemalu dar, bei levandos, arbatmedzio (sita jau sekmingai naudoju thumbup.gif ), rozes, ylang ylang, rozmarino, neroli, patciules, apelsino, jazmino, ramuneliu ir myrrh EA.....
va dabar sedziu ir galvoju kur juos cia geriau panaudojus g.gif rolleyes.gif gal galetu pasidalint patirtim apie tai ismanancios mergaites 4u.gif
Atsakyti