Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojam serialus

QUOTE(Isila @ 2010 05 26, 22:11)
ir aš dabar užsikabliavau ant Tudors, atsiplėšt negaliu  doh.gif

Nu reiks ir man atsisiųst ir pabandyt žiūrėt g.gif biggrin.gif

Pabaigiau žiūrėt 1 sezoną The Middle gerai suėjo irnesakyk.gif

Dar bandysiu siųstis Lipstick Jungle ir 90210 ax.gif
Atsakyti
kas rusiškai supranta rekomenduoju rusų serialą "moskovskaja saga". labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2010 06 06, 20:25)
kas rusiškai supranta rekomenduoju rusų serialą "moskovskaja saga". labai patiko  thumbup.gif

ooo... bent kas nors šitą prisimena smile.gif tikrai labai įdomus, aš irgi rekomenduoju.
Beje jį rodo per ,,pervaj baltyskij kanal'' 23.05h, jau truputį įsibegėjęs, bet siūlau pažiūrėt jei sudomins, parsisiųsit ir nuo pradžių pažiūrėsit smile.gif smile.gif smile.gif

Tikrai rekomenduoju!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cornelia.B.: 07 birželio 2010 - 23:03
QUOTE(alyton @ 2009 06 27, 18:44)
Rekomenduoju  visoms pažiūrėti "The Tudors". Super serialas apie Anglijos karalių Henriką VIII. Nors esu mačiusi ne vieną filmą apie šį personažą, bet šiame seriale labau jau įspūdingai atskleista asmenybė. O  jau istorinių filmų mėgėjams tai tikras perliukas. Na, tai mano nuomonė, kadangi esu būtent šio žanro gerbėja.  smile.gif

gaila manau lietuviu kalba nera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(xramunelex222 @ 2010 06 08, 12:00)
gaila manau lietuviu kalba nera sad.gif

LT kalba tikrai nėra, juk pas mus jo nerodė. Aš angliškai žiūriu, linkomanijoj yra.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 06 08, 12:25)
LT kalba tikrai nėra, juk pas mus jo nerodė. Aš angliškai žiūriu, linkomanijoj yra.

maciau torentuose rusu kalba yra smile.gif reiks gal atsisiust smile.gif nesvarbu kad nerode pas mus yra labai sauni komanda t-teams kurie vercia ivairius serialus filmus ir poto ideda i torentus smile.gif pvz kaip The Vampire Diaries irgi nerode bet jie verte pirma sezona wub.gif beje labai patiko sis serialas su nekantrumu jo 2sezono laukiu wub.gif wub.gif thumbup.gif taip pat vsai nieko Spartacus: Blood and Sand irgi is tos pacios komandos vercia smile.gif
Atsakyti
Aš tai dabar "užsikabliavau ant" Supernatural - kol kas per LNK žiūriu, kaži kiek rodys, toliau reikės siųstis smile.gif

daugiau: Prison Break patiko (nors į galą truputį persitempė)

paaugliškus pažiūriu:
90210
gossip girl
gilmore girls
Atsakyti
QUOTE(saulute1980 @ 2010 06 08, 16:43)
Aš tai dabar "užsikabliavau ant" Supernatural - kol kas per LNK žiūriu, kaži kiek rodys, toliau reikės siųstis smile.gif

daugiau: Prison Break patiko (nors į galą truputį persitempė)

paaugliškus pažiūriu:
90210
gossip girl
gilmore girls

ir as wub.gif vakar nedaziurejau uzmigau doh.gif
Atsakyti
Dabar žiūriu "Flashforward" labai įtraukiantis serialas. Kam patiko Dingę, šitas garantuotai sueis smile.gif O iš komedijinių labiausiai įsiminė "Scrubs" ir "My name is Earl".
Atsakyti
LABAS, GAL NE VISAI I TEMA..., BET NORIU PAKLAUSTI APIE TV3 RYTAIS RODYTA SERIALA ATLANTIDA. VAKAR NEMACIAU, O SIANDIEN JAU KITA SERIALA RODO. NEJAUGI JAU PASIBAIGE? AR GALI NUTRAUKTI RODYMA? NES SERIALAS MAN TIKRAI PATIKO, TIKRAI REKOMENDUOCIAU PAZIURETI unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2010 06 11, 09:55)
LABAS, GAL NE VISAI I TEMA..., BET NORIU PAKLAUSTI APIE TV3 RYTAIS RODYTA SERIALA ATLANTIDA. VAKAR NEMACIAU, O SIANDIEN JAU KITA SERIALA RODO. NEJAUGI JAU PASIBAIGE? AR GALI NUTRAUKTI RODYMA? NES SERIALAS MAN TIKRAI PATIKO, TIKRAI REKOMENDUOCIAU PAZIURETI  unsure.gif

drinks_cheers.gif ir as vakar praleidau,o siandien jau neberodo doh.gif Kaip cia yra??Labai patiko irman sitas serialas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 06 11, 13:20)
drinks_cheers.gif ir as vakar praleidau,o siandien jau neberodo doh.gif Kaip cia yra??Labai patiko irman sitas serialas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ir man labai patiko thumbup.gif BET NEGI JAU PASIBAIGE? Ir praleisk man paskutine serija doh.gif
Atsakyti