Sveikos, esu praziurejus visus Desperate housewives ir Lipstick jungle sezonus. Gossip girl neuzkabino, o fantastiniu visokiu nemegstu. ka patartmet paziureti (ka nors panasaus i minetus) ?

QUOTE(Tiga @ 2010 08 16, 19:14)
Sveikos, esu praziurejus visus Desperate housewives ir Lipstick jungle sezonus. Gossip girl neuzkabino, o fantastiniu visokiu nemegstu. ka patartmet paziureti (ka nors panasaus i minetus) ? 

Galbūt The Hills patiktų.

QUOTE(Deimantė89 @ 2010 08 16, 21:29)
Aciu labai, tiks ir manau patiks!

Dabar žiūriu "Tango su angelu" (Tango s angelom), 24 serijos, detektyvas. Toms, kas supranta rusiškai, rekomenduoju pažiūrėti internete: http://online-serial...tango-s-angelom
QUOTE(Tiga @ 2010 08 16, 20:14)

Man Pretty Little Liars labai patiko. Nors paaugliskas, bet daug geresnis uz GG

QUOTE(abiga @ 2010 08 17, 21:04)
O aš pažiūrėjau tik vieną seriją ir toliau nebežiūrėjau, nelabai man. Gal toliau įdomiau?

QUOTE(due drops @ 2009 06 01, 02:54)
"Seksas,purvas,pinigai","Grozio peilis","Ligonines priimamasis","Zmogzudysciu skyrius" 

Arti namu,Gossip girl,Draugai,Mentalistas,Žvėris,Vyrai medžiuose,Midsomer Murders,Aukle (rusu),Likvidacija (rusu),Seksas ir miestas.
ne viską skaičiau, bet laaaaaabai rekomenduoju "weeds". ir drama, ir komedija, ir šiaip geras laiko praleidimas. taip pat, kažkas panašaus į "draugus" - "how i met your mother"
na, toks paaugliškas, bet gražiai perdarytos dainos - "glee".
bei žinoma, "gossip girl", "house md", "grey's anatomy"
na, toks paaugliškas, bet gražiai perdarytos dainos - "glee".
bei žinoma, "gossip girl", "house md", "grey's anatomy"

Aš tai rekomenduočiau "how i meet your mother" - žiauriai geras, man net juokingesnis už draugus
pastoviai žiūriu šį serialą ir juokiuos viena pati atsisėdus

Jūsų dėka vėl turiu ką žiūrėti
Per vieną dieną pažiūrėjau visas Pretty little liars serijas - taip įtraukė... O pabaiga...
Ir būtinai nėr kitos serijos
Dabar žiūriu Cougar Town. Courtney Cox vaidyba nepakartojama!
How I Met Your Mother irgi vienas mano mėgstamiausių serialų. Visgi pirmi sezonai buvo žymiai geresni... Gal tiesiog kūrybinė komanda pritrūko idėjų
Neseniai mačiau, kad jį pradės rodyt per TV6 - būtinai žiūrėsiu, nes tikriausiai išgirsiu daug "naujų" bajerių, kurių dėl anglų kalbos nesupratau

Dabar žiūriu Cougar Town. Courtney Cox vaidyba nepakartojama!

How I Met Your Mother irgi vienas mano mėgstamiausių serialų. Visgi pirmi sezonai buvo žymiai geresni... Gal tiesiog kūrybinė komanda pritrūko idėjų