Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojam serialus

QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 27, 17:18)
Man labai patiko Flash Forward, tik serialas turi didžiulį minusą - baigiasi pačioj įdomiausioj vietoj, o antro sezono tai nėra verysad.gif

Nu nafik..... tada nezesiu biggrin.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2011 07 27, 15:19)
90210 Liam labai nuobodus man tapo 3 sezone smile.gif

Mhm.. aprimes toks.. neber tos ugneles lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gossipgirl @ 2011 07 28, 13:59)
Norėjau žiūrėti,bet kadangi tiek sezonų yra,tai nekilo ranka siųstis  doh.gif

O kazin jis online yra kur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 07 29, 10:11)
O kazin jis online yra kur?  g.gif

Tikrai turėtų būti wink.gif
Čia pvz:
Bet man tai online nepatinka žiūrėti unsure.gif
Atsakyti
Big Shots thumbup.gif
Atsakyti
Bet mane paskutiniu metu nervina Beverly hils 90210.. nieks nezino ko nori.. duodas vieni su kitais, kaitaliojas kaip kokie svingeriai.. ot siuolaikinis jaunimas idrytvaimat doh.gif lotuliukas.gif negaliu ziuret.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad JAV visuose serialuose taip yra. Senam Beverli Hilse ta nuolatinė partnerių kaita irgi buvo, nors prastokai jį jau atsimenu.
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 07 28, 12:33)
O man labai patiko serialas The O.C. (The over California) liet. "Po Kalifornijos saule"  rolleyes.gif man toks lengvas,įdomus  ax.gif

QUOTE(Gossipgirl @ 2011 07 28, 13:59)
Norėjau žiūrėti,bet kadangi tiek sezonų yra,tai nekilo ranka siųstis  doh.gif

Atsisiunčiau visą 1 sezoną hihihi.gif
Pažiūrėjau pirmą seriją-patiko,žiūrėsiu toliau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gossipgirl @ 2011 07 28, 11:04)
šitas  ?

Į temą,tai man gaila,kad atšaukė mano vieną sitcom'ą ,kuris,kad ir koks lėkštas,bet man labai linksmas buvo - Better with You verysad.gif

Ačiū, šiame iškart radau ko ieškojau. bigsmile.gif
Vakar sugalvojau pasiziuret 90210 pirma sezona kazkada seniau ziurejau kaip ir patiko, tai gundausi parsisiusti visus 3sezonus ir perziureti. O kas del The O.C. tai kazkada ziurejau bet nepabaigiau, tai dabar vel is naujo tektu, bet tiek laiko nebera kad visus susiziuret blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gossipgirl @ 2011 08 04, 19:33)
Atsisiunčiau visą 1 sezoną hihihi.gif
Pažiūrėjau pirmą seriją-patiko,žiūrėsiu toliau. ax.gif

thumbup.gif yra online jis,tik reik užsisakyt už du litus mėnesiui narystę,kad galėt žiūrėt rolleyes.gif
Atsakyti
Užkabino "The good wife", netikėtai labai patiko. Pirmą sezoną žiūrėjau rusų kalba, antrą pradėjau anglų, bet sunkokai žiūrisi pirmos serijos, gal yra iš kur rusų kalba atsisiųsti?
Lost'o gerbėjams turėtų Fringe patikti thumbup.gif

Gal kas žiūrėjo Haven ir Covert Affairs, ar verti dėmesio?
Atsakyti
Šiuo metu žiūriu "The good wife" pirmą sezoną, tai patinka ir "The event" pirmą sezoną (kol kas daugiau nėra), tai pastarasis itin geras: daug veiksmo, įtampos, mistikos, paslapčių ir nežinia, kaip įvykiai klostysis toliau thumbup.gif Neseniai baigiau žiūrėt "The Tudors" visus sezonus, tai irgi labai patiko, vertas dėmesio istorinis serialas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aprila @ 2011 08 09, 18:43)
"The event" pirmą sezoną (kol kas daugiau nėra), tai pastarasis itin geras: daug veiksmo, įtampos, mistikos, paslapčių ir nežinia, kaip įvykiai klostysis toliau  thumbup.gif 

taip sauniai apibudint, tai uzsidejau siustis kol kas 2 serijas pabandymui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tippa @ 2011 08 09, 15:15)

Covert Affairs, ar verti dėmesio?

man sis patiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tippa @ 2011 08 09, 15:15)
Užkabino "The good wife", netikėtai labai patiko. Pirmą sezoną žiūrėjau rusų kalba, antrą pradėjau anglų, bet sunkokai žiūrisi pirmos serijos, gal yra  iš kur rusų kalba atsisiųsti?

tame paciame Rutracker.org
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykusS: 09 rugpjūčio 2011 - 19:10
QUOTE(isdykusS @ 2011 08 09, 20:12)
tame paciame Rutracker.org

Aciukas, ieskosiu rolleyes.gif ..jau radau ax.gif
The event ir Covert Affairs bandysiu ziuret veliau, kol kas visus vakarus Fringe ryja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tippa: 09 rugpjūčio 2011 - 20:23