QUOTE(*Voriukas* @ 2009 11 16, 10:46)
QUOTE(Himawari @ 2009 10 25, 11:07)
O aš rekomenduočiau visiems, kas mėgsta dramos-detektyvo žanrą - Flashforward (šiuo metu Amerikoje rodo po 1 seriją į savaitę). Aš asmeniškai iš interneto siunčiuosi, nes pažiūrėjau pirmą seriją ir susidomėjau labai.
Ačiū labai už šitą rekomendaciją, pradėjau vakar žiūrėt, tai labai patiko, užkabina tikrai
Orina
Kaip smagu, kad jums patiko.
As va uzvakar paziurejau 10-a serija, dabar labai laukiu tesinio, vis kokioj idomioj vietoj pasibaigia serija.
Sedziu ir spelioju, ar atskleis visas paslaptis pirmame sezone, ar ne... ko gero, ne, nors ir buvo pazadeta "uzbaigta siuzetine linija". Bet juk taip idomu, kas ir kaip!
QUOTE(Himawari @ 2009 12 07, 21:32)
Orina
As va uzvakar paziurejau 10-a serija, dabar labai laukiu tesinio, vis kokioj idomioj vietoj pasibaigia serija.
Sedziu ir spelioju, ar atskleis visas paslaptis pirmame sezone, ar ne... ko gero, ne, nors ir buvo pazadeta "uzbaigta siuzetine linija". Bet juk taip idomu, kas ir kaip! 
As dar tik dvi paziurejau, dabar neturiu kada toliau ziuret, laukiu iseiginiu dienu kada galesiu toliau ziuret
Tai ne 10, bus daugiau, pirmam sezone, regis, 13 turi buti. O gal dar 2 ir 3 sezonai... Tik kad iseina po viena serija i savaite, tai labai ilgai laukt...
Serialas "Lie to me" pavergė mano dėmesį
Nepraleidžiu nė vienos serijos. Tikrai rekomenduočiau pažiūrėti. Abu sezonus. 
Dar vienas iš naujesnių ir įdomesnių- "FlashForward". Pirmas sezonas baigės, laukiu antro.
Dar vienas iš naujesnių ir įdomesnių- "FlashForward". Pirmas sezonas baigės, laukiu antro.
Rekomenduoju:
Grey's Anatomy - apie medikus, meilę ir gyvenimą.
Private Practice - apie medikus, savęs ieškojimą ir meiles, meiles.
Lie to Me - truputį detektyvinis, truputį mokslinis, su neįprastais metodais ir netikėtais atvejais.
Prison Break - super įdomus. Neįmanoma atsitraukt tiesiog.
The Big Bang Theory - apie fizikus ir jų draugę. Žiauriai juokingas serialas, kurio bajeriai dar juokingesni, jei išmanai mokslą. ;]
Grey's Anatomy - apie medikus, meilę ir gyvenimą.
Private Practice - apie medikus, savęs ieškojimą ir meiles, meiles.
Lie to Me - truputį detektyvinis, truputį mokslinis, su neįprastais metodais ir netikėtais atvejais.
Prison Break - super įdomus. Neįmanoma atsitraukt tiesiog.
The Big Bang Theory - apie fizikus ir jų draugę. Žiauriai juokingas serialas, kurio bajeriai dar juokingesni, jei išmanai mokslą. ;]
Labai patiko serialas "Fringe" (kazkuom panasus i X-failus),dabar jau ziuriu antra sezona. Ir aisku man nera nieko idomiau uz Daktara Hausa
maniskiai tai "hausas" ir "CSI"